Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tunde zici ca e bine la hotel , a? sa stai linistita si sa ai grija de buba ...eu pe net ma uit cu prg seve tv ....cred ca il poti descarca de pe net , ia cauta pe google

simo ....cred ca iti ramane sa te preg sufleteste , eu cred ca nu voi mai dormi noaptea cu cateva zile inainte

mirela of ...numai belele , scapi de una dai de alta . ai grija suna la dr si vb cu el sau dute intr.o vizita ca nu e de joaca cu tensiunea

despre CIC ... nici numai stiu ce sa zic ...imi vine sa ii strang de gat pe tampitii astia

hihi in curand vom vedea buburuze ...ce dragut !!!! eu sper sa fim cu toate bine si sa nastem cat mai app de termen ....doamne ajuta

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Pai ce-ai mai mama sa plangi? De bucurie ori de ce? Pai e bine ca mai sunt 13 zile...vine bb, bucurie mare ce sa mai...
Durerile, astea-s usoare, suntem putenice, trece repede...

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Bai..nu scoateti motzatele ca ma pun pe plans sa stiti

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lili..de bucurie,teama si emotii
m-a luat prea repede cu termenu de 12..eu stateam linistita pana cel putin pe 20..oricum stiam ca daca e cezariana o pune inainte de craciun..dar totusi prea devreme..nu eram pregatita psihic.
dar imi revin incet-incet..

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Subscriu, nu e nevoie de biberoane...In primele luni in nici un caz...dupa aia va orientati...sa nu va luati dupa "babe" - am auzit asa "nu e laptele bun - adicalea e prea "subtite"", "nu e lapte destul", "trebuie completare ca plange bb" etc.
Sigur sunt si situatii speciale dar cele mai multe dintre mamici or sa aiba laptic destul si bun iar bb creste asa de bine cu lapticul de la noi...Doar rabdare va trebuie si sticlute dupa aia

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Ca tot va aud vorbind de biberoane... De ce trebuie sa cumparati biberoane? Eu fraiera am mai fost cand l-am nascut pe David, ca m-am apucat sa ma iau dupa soacra/mama si i-am dat completare dupa alaptat, la gandul ca nu adoarme copilul de foame. Daca vreti sa alaptati ascundeti bine biberoanele, ca o sa va tenteze sa dati completare cu formula chiar daca nu este cazul. De data asta n-am niciun biberon in casa. Am doar unul la pompa de muls. Vreau sa-mi fac stoc de laptic la congelator pentru cand ma voi intoarce la munca.
In plus, daca alaptezi nu e nevoie sa ii dai apa sau ceai bebelusului. Lui David nu i-am dat ceai si nici lui Iris n-am sa-i dau.
Daca va fi nevoie o sa dau indicatii sa mi se cumpere biberoane si formula, dar cred c-o sa reusesc sa alaptez si de data asta. Pe David as fi putut sa-l alaptez pana la 1 an, dar de la 3 luni n-a mai vrut sa suga... adica din momentul in care mi-a venit ciclul. M-am mai chinuit inca 2 luni si am cedat. Totusi, am mai avut sanii incarcati inca 6-7 luni... Si cand ma gandesc ca plangeam in maternitate ca nu aveam lapte... Mi-a venit f. greu, desi am nascut natural... Dar se zice ca bebe e cea mai buna pompa de muls si David a fost fortos de la inceput. Trebuie perseverenta si multa vointa la inceputul alaptarii... E greu, dar o sa ne descurcam noi, sunt sigura!

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Pai ce mi-e 12 ce mi-e 20...
Sa n-aud de emotii si de-astea ca tu esti puternica, noi estea mai cu "experienta" tre sa le incurajam si pe mamicile care sunt la primul bb.

Sa fie bb sanatos si tu asemenea si cand vine - vine.
Mamica

Hai ca azi am chef de vorba + buna dispozite...Am facut si ceva cumparaturi! yey!

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Lili..de bucurie,teama si emotii
m-a luat prea repede cu termenu de 12..eu stateam linistita pana cel putin pe 20..oricum stiam ca daca e cezariana o pune inainte de craciun..dar totusi prea devreme..nu eram pregatita psihic.
dar imi revin incet-incet..

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo las ca nasti de ziua lui fiu miu cel mare
toate bubele n curu meu, asta e acum ce sa fac

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Am ajuns si eu acasa(acum o ora) pfft...A inceput si aici sa ninga. Pe o parte e frumos, pe de alta parte traficul si transportul in comun sunt date peste cap . Oricum am ajuns acasa intr-o bucata
Al meu cica curata zapada din fata casei: a pus sare exact 1 metru in fata usii si o data pe ora se duce si matura ce se depune intre timp hahaha...parca nu poate sa astepte pana maine dimineata...

Fetelor, ati inceput deja cu AMR...vai de mine...mi se face pielea de gaina...

Lorich, faine hainute! Costumasul alb e superbisim!

Mirela, ai grija de tine...

Apropo de biberoane, am fost la un curs de alaptat si acolo a recomandat sa nu ne apucam de cumparat pompa/bibe suzete etc in avans. Daca tottusi e nevoie ca la inceput sa te mulgi cica merge si manual si e indicat ca lapticul astfel obtinut sa-l dam la bebe cu o lingurita. Plus ca cea mai buna pompa e bebe, asa cum a mai mentionat o fata aici.
Pe perioada alaptatului exclusiv nu e nevoie de supliment de apa/ceai. Iar teoretic, corpul nostru se acomodeaza la nevoile lui bebe si produce destul laptic. Acum stiu si eu...
Oricum, eu deja cumparasem un set de bibe, de la avent din plastic, fara BPA. Nu am vazut de sticla...dar nici nu am cautat in mod expres, nu eram informata...

Diana, 32+
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

wireless in spital? de unde?
am modem..da am vazut tv la camera asistentelor..poate fac un pact cu ele..daca nu..ma uit la reluare sau ma tineti voi la curent..Djlaura stiu ca urmareste..si Bebelu

MULTUMESC MULT PENTRU GANDURILE BUNE..SI PENTRU BUNATATEA VOASTRA SA VA RASPLATEASCA DD CU BEBEI SANATOSI.MARI SI FRUMOSI

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

fetelor......lipseste omnul putin si cand citeste ce afla???????????Ca voi va pregatiti deja de nascut?????Aoleoooooo, nu/mi vine sa cred. Nu stiu dar parca nu prea ma obisnuiesc cu gandul ca deja vor aparea buburuzele. Dar ma bucur mult de tot pentru voi!!!!!!!
BAfta multa si ma asteptati si pe mine , ok???????

tot lipsaq voi fi ca daca zugravim, am anulat net, calculator, tot, asa ca acum am prins la mama un pic netul si am zis sa intru sa va salut.
Suntem bine, nu ne agitam cu lucru ca nu e voie, in rest ne bubucarm de CONCEDIU!!!!!!!!!!!

sa fiti cuminti si sa aveti grija de voi.
va pup!

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

florintunde stai linistita ca te tinem la curent online cu dansez ptr tine

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput