Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

pupici fetelor

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

fetele eu ma bag la pat
pana maine..noapte buna,somnik pufos

Angie +31

bebe jucaus

deja la nani??? noapte buna si somnic usor

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Simo;E fain la hotel
Cand m-a vazut dr al meu azi dimineata ma intreba ce caut aici?
-am zis ca am venit in concediu..unii isi petrec la spital..altii in tari straine(El aseara a venit acas din nush ce tara)
A ras de mine.

Kitzy;felicitari pt bb

loutzy;SI Eu merg dimineata sa-mi ia sange..trebuie la Mures..si am vb cu asistentele sa-mi dea drumul sa fug o juma de ora la policlinica..e tot in cladirea asta.Ma bucur ca ti-a iesit bune analizele

Mirela;ai grija de tine si de motanei..ati mers la taiat porcu?..imi trebuie un pic de soric

saracuta de tine

Au fost baietii mai inainte..dragu de Mario atata m-a strans in brate..si m-a sunat si acum de acas..a zis ca-s cea mai buna mamica de pe lume si se roaga pt mine sa merg acasa cat mai repede...

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Somnic usor Angie.

Tunde ai grija de tine si de bebelina.

OOOFFFF, ce nervi imi fac mie astia de pe antena3. Cica sa-mi gasesc fericirea in munca. De unde stiu astia ca eu am unde sa ma intorc la munca. Daca se desfiinteaza, nu-mi da nici macar sansa de a-mi gasi altceva de munca. Am mai zis eu ca imi pun un cort la Palatul Victoriei si cand il prind pe Boc sa ii dau cu o bata in cap.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

am uitat sa va spun ce-am visat azi noapte, tot vazand amr-uri; cand am mai povestit io ca raman printre ultimele pt care scoateti motatele, nush care mi-a spus ca mai e si djlaura tot asa cu dpn indepartat (fata de cele care fac buburuze sagetatoricesti); asa ca in vis, stateam ghemuite (exclus cu burtzoiu' meu) pe un buturug si plangeam cu djlaura de sarea camesa de pe noi ca de ce nu nastem o data (pe principiu domnului goe ca 'eu vreau sa vie')

buuuuuuun, deci zgarie branza astia vor un an; cu 70% sau 85% ? ca ziceau ca dc se scurteaza la 1 an ne dau inapoi cei 85%

rox 29+

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute cu buburuze!

Am terminat in sfarsit de citit ce ati scris zilele astea. Va pe toate, fara exceptii!

Din fericire nu am nascut nici de data asta "pe drumuri" si nici dureri sau junghiuri de care m-am speriat nu am mai avut.
A fost asa de bine "sa mai schimbam aerul"...

Tunde suntem alaturi de tine. Fi cumintica acolo si incearca sa te relaxezi pe cat posibil. Toate gandurile bune se indreapta catre tine!

Ralu, Ioana, Angie (si mai era cineva dar am uitat ) - felicitari pentru vestile bune de la dr si pentru bb scumpei si grasunei.
Ioana dar de ce trebuie sa-ti provoace nasterea daca nu nasti pana pe 20?

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 35 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mai am o problema
Cum ma uit Eu miercuri la finala la dansez?
pot vedea online pe laptop?..nu cred?

Mergi la inceput

Se scurteaza doar perioada la 1 an, raman cei 85%. Cica daca te intorci de la 7 luni/1an primesti 500lei lunar timp de 18 luni.
Daca ma gandesc bine nici daca as naste luna asta tot nu as prinde legea veche.Ca in cic intri dupa cele 42 de zile de concediu postnatal.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Mai am o problema
Cum ma uit Eu miercuri la finala la dansez?
pot vedea online pe laptop?..nu cred?

ce fel de internet ai? Pe stick sau wireless? Daca e wireless poti sa o vezi linistita. Pe stick nu merge ca e transferul prost.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

TUNDE hai k esti tare. alta grija nu ai?? decat ca nu prinzi finala dansezi?? poti sa-l vezi si online. dar sa iti mearga si netu bine

Irina ma bucur k ai ajuns cu bine aksa

Rox stai linistita k nu ramai singurica pe aici. suntem si noi prin zona

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 31 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput