Fluturasi de martie-aprilie 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumphi, neata!!!! ce faci? inca dormi?

Maine e ziua l;ui Cristi (de nume) si fac tort , Sa vedem ce iese, in seara asta fac blatul ca maine am de pregatit alte chestii, mergem si la biserica. Parca au venit deja sarbatorile la noi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, primul somn a fost mai cu peripetii, a cazut de 3 ori din pat, dar pe moale - ii pusesem pilota groasa langa pat. Apoi nu a mnai cazut deloc , deloc . Sunt f mandra de el. Am trecut un hop mare si mai avem inca 2: biberonul si pampersii

happi, ooo ce paturica frumoasa. In cat timp ai terminat-o?

Povestea nasterii

Poze

madutza, f frumoase lucrusoarele..multumesc pt poze o sa fac si eu un drum in militari, costumlu de fas sigur il voi lua de acolo ca merita, cizmulitele sper sa ne incapa ca avem piciorusul f lat si cu bolta inalta..dar vedem..
si patutul e f fain, nu e din acela de bb cum stiam eu..si nu i-ati pus bara de protectie la pat ? doarme asa fara sa cada ? trebuie sa ma gandesc ce vom lua si noi cand ne mutam..

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada da, ai baiat mare deja!!!
noi la iasmi am pus bara de protectie.ce dimeniuni are patul ca taree mare arata!!

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada da, ai baiat mare deja!!!
noi la iasmi am pus bara de protectie.ce dimeniuni are patul ca taree mare arata!!

are 1,40/2,00. Eu vroiam de 90, tati de 1,20 si am luat pana la urma de 1,40, am zis ca are camera mare si putem pune lejer patul.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

eu sunt chiauna azi, am dormit vreo 2 ore adunate azinoapte..s-a dus si invatatul meu..dar asta e..
azinoapte dupa 12 a inceput sa faca iar febra mare (39-40) si tremura din tot corpul..e prima oara cand face asa ceva si nu-mi dau seama daca au fost frisoane sau convulsii..era adormit si doar se vaita si n-am putut sa-mi dau seama daca mai e constient sau nu..oricum m-am speriat ingrozitor, am zis toata noaptea Tatal Nostru si m-am rugat si l-am tinut in brate..nu stiam cum sa-l ajut ca tremura din tot corpul..si asa a tinut-o pana dimineata..
culmea e ca dupa ce m-am dus la doctor dimineata ( momentan n-avem diagnostic, trebuie doar sa-l urmaresc ca n-are nici un fel de simptome ) parca nu mai are nimic..se joaca, danseaza si rade..e f imprevizibil copilul asta..
multumesc fetele pt mesaje si va pup

mami de Vlad 09.04.2009 si s27 cu

Mergi la inceput

daaa...e aproape un pat de 2 persoane de dormitor!!! noi il avem de 90X190 dar acum ma bucur ca nu l-am facut mai mare....ca nu avem atata spatiu si trebuie sa ma bagam un pat pana reusim sa ne mutam si noi...:(

Mergi la inceput

miki, si Cristi are piciorul lat si grasan si au intrat cizmulitele. Oricum tb probate...sunt cam ciudate numerele acolo. Astia care i-am luat sunt 22-23 (Cristi poarta 23) sunt buni, chiar o idee larguti. Urmatorii erau 24-25 dar erau fff mari.

Nu am mai luat bara de protectie, si bine am facut ca dadeam degeaba banii pe ea. Cristi singur se urca in pat si se duce sa doarma la perete . doar in prima seara a cazut. oricum patul e f jos si puteam sa-l punem si mai jos de atat cu inca 10 cm

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Yasmi, nu te costa nimic, numai ca aici nu am gasit decat nuanta aia si la mine a mers ca eu am bblina, ptr baietel trebuie un bleu frumos, mai aveau un verde, dar era uratel.
Cumpara-ti tu ata si cand ajung in RO iti dau adresa unde sa trimiti si iti fac. Sper sa reusesc, ca sunt si sarbatorile. Si cand e gata ti=o trimit cu prioripost.
Madutza, am vazut o aplice frumoasaaaaaa. Dar, dar cel mai tare mi-a placut piticul cu mocutza lui dulce. Tare-i mai place patutul. Si ce mai ajuta el pe tati la treaba.
La paturica am lucrat vreo 8 zile sa zic.

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

happy multumesc pt gestul tau frumos. nu vreau sa te deranjez. oricum e superbaaaaa.....

Mergi la inceput

simo ce faci?? esti bine?? esti ocupa la servici asa ca de final??

Mergi la inceput