Mamici si Gravidute Italia ***(87)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Daviduca, frumoase poze. Ce dragut e Davide in costumatia in care l-a gasit Mos Nicolae . S-a dus cu linistea urechilor voastre, am vazut ca se pregateste sa devina tobosar

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

seara mamici frumoase .azi nu am putut intara DENIS e maraie am vazut ca canini se chinuie sa iasa.am lasa si eu 4 pozici ca ata am reusit sa fac ca sa descvarcat camera si nu am mai avut timp sa o incarc.ASEARA am facut bradul si i_am pus ghetutele sub brad si cadourile in ele,cand a intrat dimineta in camera si a vazut bradul sa uitat uimit si apoi a inceput sa_l smotoceasca,intrun tarziu a vazut si cadourile,cel mai mult ia placut o carte cu animale salbatice toata ziua a rasfoito.
DAVIDUCA la multi ani pt micutul tobosar,a primit o gramada de cadouri toate f frumoase.
GEORGY am vazut 2 fete elegante si frumoase.tu nu te_ai ingrasat deloc,arati super bine
YOANAGA vazut craciunita creata ff frumoasa.DENIS cand o vede pe GIULIA rade mereu
ABRAMBURIKA se pregateste baietelul sa vina deci...asteptam vesti.am vazuto si pe S cum doarme in patut si cum face bradul cu tati,e o scumpica
ROXALI imi pare rau ca nu merge netul

monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

NEATA!
Am vazut pozicile. CE FRUMOS. Deja ma gandeam cand o sa creasca Alessa si o sa inteleaga si el sarbatorile si cum o sa se mai minuneze cand va prmi cadouri.

Noi cand eram mici primeam, de obicei, de Mos Nicolae dulciuri si o carte.

Noi suntem inca cu treziri noaptea...of, of, mai stept sa treaca timpul sa vedem ce-o fi.

Va las, ca abia ma lasa sa scriu cateva randuri

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

unde sunt pozicile ca eu nu stiu sa le caut
si noi am fost la centrul comercial aprilia2 sa-l cautam pe mos nicolae dar era prea aglomerat a fost si la italieni festa?
am fost la carrefour pana la urma ca nu era mai nimeni, era si spre inchidere si l-am gasit pe mos dar nu asa cum ar fi vrut robi el se parcase langa o masinuta de la chicco de-aia quattro
va pupam o zi frumoasa

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele! e gata!!!!

Daviduca ce de cadouri a primit Davide.La Multi Ani pentru Sf.Nicolae!!!
La anul ii iau si eu Giuliei o jordica ca anul asta e prea mica!

Ioana simpatica foc cretolina!FOtomodel o face mama!!!

Abramburica asadar se apropie momentul!Iti tin pumnii sa fie totul bine,asa cum vrei tu!De Craciun sa sarbatoriti in 4!Silvia este o scumpa!

Monica multumim de complimente.Intr-adevar de ingrasat nu prea am reusit ca are cine ma tine in priza.In schimb sunt bucuroasa ca la sarcina asta mi-au crescut si mie !
I-am admirat si eu bulanasele lui Denis,e un scump si are niste ochi de o sa innebuneasca fetele mai tarziu!

Danangie imi pare rau ca treci prin asemenea chinuri cu baietii,mai ales in momentele astea.
Urletele de care vorbesti imi sunt cunoscute si mie ,la Giulia s-au mai atenuat!

La 11.30 ma duc la vizita ginecologica,cu Giulia dupa mine
.Sa vedem ce mai face nenea colul meu!

o zi buna!!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 25+
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi, eccomi!!!

Il tappo se ne va ... il tappo se ne va ... am mai pierdut si aseara din el. Eu insa sunt tot in forma, in formissima as zice, fara dureri.

Multumim pt. complimente . Am vazut si eu toate pozicile noi, am comentat pe-acolo.

mamma bis - o fetita si 38s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fetelor,si de la mine.
azi am ziua de riposo,asa ca recuperez tot ce e de facut prin casa,mai ales de calcat.am cam ramas in urma.
multumesc tuturor de urari.
KEMSY-da,a primit si toba si e chiar interesat,are si chitara,cune stie ce iese pana la urma,mergem si tragem cate un concert,scoatem si noi un ban cinstit.hahaha
MONICA- lui denis,sa treaca durerea si sa-l gaseasca mos craciun cu doi canini nou nouti.
ALEXANDRA-asa e,si noi tot dulciuri primeam de nicolae.atunci nu era ca acum ca le ai sub nas toata ziua.da nu functioneaza ce ti-a dat pediatra,parca a dormit cinci ore intr-o noapte...,sa treaca oboseala,tare rau e cand nu dormi noaptea esti tot in coma.eu,cel putin..
PISELLINO-bine ca pana la urma tot v-ati intalnit cu mosul,poate se arata celalalt cu o masina...
GEORGYIULI-ce fain ca ai o masura in plus,am avut si eu in sarcina,dar dupa ce nu am mai alaptat,s-a dus tot.nimik nimik n-a ramas

ABRAMBURIKA-doamne,incet incet se apropie.fortza,sa ajute dd sa treci cu bine si sa aduci pe lume un bb sanatos,frumos o sa fie sigur.sa aveti sarbatori magice,in 4
merg sa mai fac cate ceva,va,revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ali, inca sa vedem cu ce ne-a dat pediatra, ca ne-a zis si ea ca trebuie sa asteptam cateva zile si apoi sa vedem de functioneaza.
Bine ca ai scris, ca uitam...eu tot m-am uitat si nu am vazut Nicolete sau Nicolae...asa ca scuze, cu intarziere LA MULTI ANI pt Davide

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

multumiimmmmmmmmmm ale.
asa deci e ceva ce merge in timp.bun si asa,numai sa mearga.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

fetele dar azi ce gatiti? neuronul meu e in stand by nu stiu ce sa mai fac azi sa mai schimb programul.mai tarziu iesim in "oras" si nu stiu ce sa cumpar sa gatesc. as lua si eu pt robi niste verzaciuni din alea puntarele sau cum se cheama dar nu stiu sa le fac

edit: tot nu stiu unde sa ma uit sa vad poze cu voi

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput