America (215)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Si eu tot la mac&cheese ma gandeam.

Eheeee, Mac&Cheese-ul l-au luat deja alte mamici, a fost listat la side dish. Voi cum il faceti in casa? Ca mie nu imi iese cremos niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pai fimiu a primit laptop. Numa ala e sure bune. Cadourile pt el sunt cam scumpe. Cred ca am exagerat cu 2000, dar pe la mie si un pic tot am ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lia, ce laptop i-ai luat???

Io am gasit lego's pt David....trenul din Harry Potter, o nava spatiala din Star Wars....si atat ...mai vrea si k'nex dar poate mai incolo!!! :)
Oricum...anul asta am investit in haine de iarna ....!!!!

Raly, incearca baked potatoes (din aia mici) si morcovi :)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Fetelor, nu stiu daca ati vazut la stiri ca o fetita de 14 ani romanca a castigat un concurs din Italia, Andreea Olariu, e super talentata. A fost acceptata la America's Got Talent, cine urmareste show-ul. Eu sunt asa de mandra si spun la toata lumea, cand a cantat formatia Indigo am crezut ca mor de rusine, penibilele ale adoua care ne-au facut de ras. Acum in sfarsit avem si noi ce sa aratam.

Uitati-o aici cat este de frumoasa si talentata:

http://www.youtube.com/watch?v=pz2wcOUzUNg

Mergi la inceput

Sanzi w un laptop Toshiba, dar tocmai a? Vb cu el si cred ca I'll dau inapoi. E mov inchis si cred ca e bine sa cautam unul negru, ca deja zice ca a zis unui copil ca laptopul lui e mov si ala amurit de ras. Fimiu zoce ca e ok, dar mi-e teama ca mai tarziu o sa zica mai tarziu ca nu ii place, din cauza culorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
E mov inchis si cred ca e bine sa cautam unul negru, ca deja zice ca a zis unui copil ca laptopul lui e mov si ala amurit de ras.

Mie imi spui Eu i-am pus in ghiozdan, odata, un liniar roz si niste creioane cu butterflies ce mi-am auzit acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui raly

Fetelor, nu stiu daca ati vazut la stiri ca o fetita de 14 ani romanca a castigat un concurs din Italia, Andreea Olariu, e super talentata. A fost acceptata la America's Got Talent, cine urmareste show-ul. Eu sunt asa de mandra si spun la toata lumea, cand a cantat formatia Indigo am crezut ca mor de rusine, penibilele ale adoua care ne-au facut de ras. Acum in sfarsit avem si noi ce sa aratam.

Uitati-o aici cat este de frumoasa si talentata:

http://www.youtube.com/watch?v=pz2wcOUzUNg

raly

Superba!!!!Mi-au dat lacrimile ce voce are fetita,si ce naturala este,mi-a placut mult!!!Bravo ei!!!

Raly...nu auzisem de ea...multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lia, purple? du-l repejor inapoi :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Sanzi w un laptop Toshiba, dar tocmai a? Vb cu el si cred ca I'll dau inapoi. E mov inchis si cred ca e bine sa cautam unul negru, ca deja zice ca a zis unui copil ca laptopul lui e mov si ala amurit de ras. Fimiu zoce ca e ok, dar mi-e teama ca mai tarziu o sa zica mai tarziu ca nu ii place, din cauza culorii.

si Andrei il are, acelasi Toshiba mov, a fost in oferta. El e clasa a 10. L-am intrebat daca a fost vreo problema, si a zis ca nu. Nici ca e mov? Cica: cine are timp sa se uite la culoare cand uite ce cool features are (facial recognition log in si multe alea). Andrei il ia la scoala zilnic, pentru ca isi da testele pe el (are note de la fizioterapeut-musculatura fina nedezvoltata)

Mergi la inceput

Bravo fetitei romance!

Maru, culoarea nu e prea rea, ca e un mov inchis, dar mie mi-e frica sa nu zica mai tarziu ca nu I'll mai vrea. L-am schimbat deja. L-am luat pe acelas, dar gri. L-am luat din banii copilului, stransi in mai mult de un an.

Mergi la inceput