America (215)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Ciufulet faceti Craciunul la Vegas?

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Robert-decembrie 2010 - http://www.youtube.com/watch?v=_oCcJpDHaX4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mirela, acum am inteles eu de ce nu mai intri pe aici, numai intr-o distractie o tii, si tu, si sanzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Ruxij, pregateste-te pentru "pizza and fries" . Si au aia din Wisconsin niste dairy farms cu brinza buna...

Sinzi, arrowhead hunting scrie pe baiatul tau .

Bafta la examene la studente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Noi am fost la ski. 3 zile si tot resortul gol, partiile de ski goale.. vremea superba!
L-am pus pe Lucas pe skiuri, inca nu m-am decis daca suntem parinti iresponsabili sau we're overdoing it...
De mers, a mers muult mai bine decat ne asteptam insa l-a luat la bataie pe instructor, a protestat o gramada, tipete ca tot poporul se uita la noi... nu a vrut sa depuna nici un efort sa-si miste picioarele pe deal in sus, a mers doar pe magic carpet. a facut zeci de ture intr-o ora jumate... abia astept ziua aia in care il las sa schieze de capul lui si ne vedem la lunch...
Noi inca nu avem brad si nici decoratii in curte... de craciun o sa fac cozonac si sarmale (cu varza congelata ca e cel ami simplu) si gata. De anul nou o sa mergem la Vegas, ca mie imi plac fireworks acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Anreea,hahaha,ce simpatica esti...da crede-ma ca nu de aia nu am avut timp de DC,:))...acum sunt iar somera ,asta e motivul...am timp de net...pupici la voi si am citit ca te muti,fericitooo,ce zona,super!!...si da,asta e fain,esti mult mai aprope de Ro,cooooll

Alina,asa deci,pai saracutul e cred cam micut pt skiat,inca...desi eu prima data am fost pusa pe schiuri la 3 ani...dar eu eram nebunatica de mica,nu aveam frica de nimic...frate-meu de exemplu a inceput mult mai tarziu,deh,copil cuminte.

Mi-au ajuns pachetele care le-am comandat de pe net,yupiii...totul e in regula,m-am linistit,am cadou pt copil

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Robert-decembrie 2010 - http://www.youtube.com/watch?v=_oCcJpDHaX4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Citat:
citat din mesajul lui alintaroma

Depinde in ce fel e organizata petrecerea dar eu la toate petrecerile de la scoala am dus doar platouri cu finger foods, cupcakes, fructe taiate, cookies etc care pot fi servite de copilasi si nu caserole. Alea sunt mai complicat de servit. De fapt eu nici nu am vazut vreodata caserole la scoala dar aia nu inseamna ca nu se duc. Si de obicei ti se spune cam ce ar fi nevoie de dus si alegi un item ca asa pot duce toate mamicile acelasi lucru
Dar uite ca mi-a trecut prin cap ca poti face qiche-ul asta si sa il tai cubulete mici asa in tava si sa isi ia fiecare
http://avecgourmandise.blogspot.com/2009/01/cottage-cheese-quiche-squares.html

There's no elevator to success ... you have to take the stairs!!!

Alintaroma
, merci pentru raspuns. Profesoarele au facut un chart cu categorii de mancare prestabilite: caserrole, rice dish, pasta dish etc si eu am ales caserrola gandindu-ma ca am mai multa flexibilitate.

Azi trebuie sa iau o decizie. Am cateva caserrole in minte cu legume, ma gandeam insa ca imi puteti da o idee poate ati vazut ceva ce le-a placut copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Raly, eu cred ca n-ai da gres cu o lasagna sau mult-iubitul-de-toti-copiii mac&cheese (homemade style, ca sa fii mai linistita ca mananca sanatos).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu tot la mac&cheese ma gandeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu tocmai m-am intors de la christmas shopping. Mooama, am dat aproape 2000 cred... o sa fac calculul exact. Grosu la fi-miu. Chiar ma gandeam sa pasrez ceva pt ziua lui. Apoi barbata-miu si prietenii. Acu' dc prietenii nu aduc ceva pt adulti, nu scot nici eu cadourile, si le returnez dupa Craciun, dc. Voi ati luat si pt adulti?

Apoi pt teacher, bus driver, mailman...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Eu tocmai m-am intors de la christmas shopping. Mooama, am dat aproape 2000 cred... o sa fac calculul exact. Grosu la fi-miu. Chiar ma gandeam sa pasrez ceva pt ziua lui. Apoi barbata-miu si prietenii. Acu' dc prietenii nu aduc ceva pt adulti, nu scot nici eu cadourile, si le returnez dupa Craciun, dc. Voi ati luat si pt adulti?

Apoi pt teacher, bus driver, mailman...

Ruxi, esti generoasa... wow! Eu nu am luat decat pentru copil, sot si teachers, sub $300. Cu prieteniii am hotarat sa nu mai facem cadouri nici chiar pentru copii caci unii sunt in situatii dificile (au pierdut job sau casa) si nu pot cheltui cat ar vrea.

Pastreaza si pentru ziua lui, prea multe cadouri ii face pe copii sa nu le aprecieze asa mult pe fiecare in parte. Spun asta pentru ca fiu-meu e nascut pe 23 Dec si primeste si de ziua lui si de Craciun si e overhelmed.

Mergi la inceput