America (215)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buflea La Multi ani Flaviei! Sa creasca mare si sanatoasa!

Nu pot sa le duc bomboane, jumatate din ele cantaresc peste 220 de lbs

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu le-am dus gift cards si mereu am dus la teachera principala si la directoare, nu la toate celelalte ingrijitoare. Pt celalalte zippo, nothing, nada. Stiu ca's rea, da' deh...

Buflea, nu protestez deloc, stii ca eu is pro-americana si asa e, tara asta mie una mi-a dat o sansa f. mare. Da' nu cred ca o sa ma emotionez, ce blah blah sa imi dea certificatu' ala fara nici o ceremonie, asta vreau, sa scap dracula mai repede sa ma duc acas'. Nu'mi trebe poze ca's prea balena.

Iulia, merci de sfaturi, f. utile!

Bai, si eu is racita, la naiba. ma doare capu' acum. Ma car acasa, de fapt intai trec pe la grocery shopping. Don't you absolutely hate grocery shopping?

Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Buflea, "La Multi ANi!" fetitei sa creasca mare, sanatoasa si cu bucurii in viata

Miereamara, ai dreptate cu vaccin-urile .. eu lui Patrick i le-am cam facut pe toate dar am avut noroc sa nu faca reactie ... sincer daca as mai avea un copil, nu stiu zau daca le-as mai face Am auzit atatea reactii la ele si efecte negative de m-am zburlit rau de tot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
Don't you absolutely hate grocery shopping?

Lia

Haha, chiar vorbeam azi la lunch cu niste colege si le spuneam ca I love grocery shopping, de obicei fac cumparaturile in ziua de salariu, pe la 9-10 seara, las sotul cu copilul care doarme si eu ma rasfat cumparand de-ale gurii, penibil de-a dreptul! In ce hal am ajuns, sa ma destinda o tura pe la piata:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu ca si Miere, e o destindere sa merg grocery shopping. Altfel de shopping nici nu prea ma mai pasioneaza.
Miere, tocmai de aia tre' sa le duci bomboane.

Hai mai Buflea, ca si-a incordat Ruxij muschii pe aici, nu i le-a pus nimeni pe tava. Ruxij, eu zic ca te vei emotiona macar asa un pic...

Buflea, la multi ani printesei! Pina la urma ai luat papusa?

Pantera, te vei obisnui in TX cu chickenpox parties LOL! Nu-i de glumit nici cu varicela, eu am facut-o "in my twenties" si a fost jale. Poate da complicatii foarte nasoale. Eu cred ca m-am ales cu zona zoster, ca nu stiu ce naiba-i rashul asta care nu-mi da pace din cind in cind.

Corina, atita-i de draguta Francesca! Ai doua papusi, sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Buflea, La multi ani fetitei tale!!! Ce cadou i-ai luat pana la urma??

Irina, vezi ca la Sam's club sunt niste pachete foarte dragute...si la $9 si la $15....cu tot felul: cafea, cani de cafele, sticle de vin...etc....

Azi mi-am luat ca o calica vreo 5 kg de portocale...hihi...si am mancat jumate!!!
M-am ingrasat cu 4kg de cand cu Buni aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Fetele,

RuxiJ, felicitari pt juraminte - sa te juri cu lacrimi in ochi, recunostinta in suflet si mana dreapta pe inima stanga - ca uite ce a facut tara asta din tine. erai vai mama ta, un cercetator de biblioteca in Romania daca nu iti intindea America o sansa
(acum stiu ce urmeaza - protestele de rigoare, ca America nu i-a dat nimic ci a facut ea cu muschiul ei puternic de cercetareatza )

Nah, Buflea, n-ai nimerit-o. E taman invers la Ruxij

N-ai zis nik de masaj....

La racite eu recomand Theraflu, e yucky dar functioneaza. Cel putin la mine ajuta.

Mergi la inceput

Sa va zic de programul meu de fitness cu Mr.Shaun

Sunt in saptamana 4. e greu, foarte greu. Mai ales ca il fac seara dupa ce se culca Aidan.Trag de mine de numa... Am pierdut numai 4 lbs dar m-am subtiat incredibil, se vede diferenta la burta, maini, solduri, picioare. Mai am cinci saptamani, o sa va arat poze inainte dsi dupa. dupa aceea dc pielea arata nasol o sa merg sa fac niste sedinte de electrostimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Irina,ce ambitioasa esti,imi place,bravo!!!...abia astept sa vad pozele

Lia,ai luat raceala de la mine.

Si eu sunt crunt de racita...asa ceva,acum un an am fost la fel,e ceva in neregula cu mine cu racelile astea in perioada asta...desi asta sigur mi-a adus-o Robert de la scoala,ca juma de clasa a fost bolnava...numa' ca pe el la tinut 4 zile si pe mine ma va tine 1 luna

Sanatate la bolnaviori!

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

doris, uite aici ne ducem tura asta:
http://www.azores.com/
eh, mai bine?

newmami, da, pt slujbele federale iti trebuie cetatenie. mie nu mi-a schimbat nimeni nici un ssn, trebuia?

Mergi la inceput