America (215)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ruxij, la mine a durat 10 minute juramantul dar am fost vreo 7 femei :)). Au participat si sotii si copiii nostri la ceremonie.

Sunt tare amarata ca nu pot sa aplic pt pasapoarte no fee asa ca trebuie sa scot $445 pt 3 pasapoarte...actele astea mi-au mancat sufletul si banii...

NewMami. Oana e bine just busy cu fetele :). Noi nu ne imprietenim pe FB?

Adriana mami de Isabelle Marie - 2 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Tocmai am citit pe situl local de vanzari de vechituri(ca si craig list) ca la noi la baza se tin chicken pox parties sa faca pruncii chicken pox...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Nu-ti schimba numarul, doar statusul, de la perm resident la citizen. Adica iti elimina orice restrictie (mai putin cea de a candida ca presedinte ).

Pai juramintul nu dureaza, restul problemelor administrative dureaza...Plus speechurile. Ah, iar cei din armata si cei cu hadicap intra primii. Apoi restul, in ordine alfabetica (la certificat ma refer).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

In ordine alfabetica? Great! Ca ma cheama Stanciu Pantera la voi oti fi fost putini ca sunteti cu armata. Da' de ce vor sa faca chickenpox?

Mergi la inceput

Da pt ca suntem overseas sunt putini cei care aplica.Din cauza asta se face tot in aceeasi zi, interviul si juramantul sunt unul dupa altul.

Din cate am inteles se tem de vaccin si nu vor sa il faca, cica ar da complicatii...ma intreb pe cand polio party ca si ala poate da complicatii la o adica nu? Stupizi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro
[NewMami. Oana e bine just busy cu fetele :). Noi nu ne imprietenim pe FB?

Ba, da ba da eu credeam ca esti deja pe lista de prieteni ... o sa-ti trimit de acasa request, caci la serviciu ne este taiat FB-ul ... ma rog as putea sa-l access dar nu vreau sa profit de post-ul care-l am sa ma dau pe FB.

IulianaM, si eu o tarai pe picioare ... si nu mai trece . ca sa nu mai spun ca de dimineata piciul mic se plangea de durere de gat ... sper ca nu i-am pasat-o lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lia, felicitari pt juramant!!! Am auzit ca e emotionant!!!

Adriana, vin si eu la party

Chris70, ma bucur ca a iesit bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana nu stiu ce sa iti spun despre party, dar despre vaccin ...numai de rau...Aidan a avut niste reactii absolut oribile, doua nopti a urlat in continuu, se intepenea in bratele noastre de nici nu puteam sa il tinem, se dadea cu capul de pereti, parca inebunise. La cateva zile dupa vaccin (3-4 zile sau o saptamana, nu mai stiu exact) a facut pneumonie si apoi a inceput suita de chestii nasole (astm, alta pneumonie, alergii) coincidenta sau nu? Pneumonia este unul dintre efectele f f rare ale vacinului. Regret din tot sufletul ca i l-am facut mai ales ca chicken pox e o boala destul de usoara.

Nu aruncati cu rosii, dar eu nu i-am facut nici MMR-ul (toate celelalte vaccinuri i le-am facut insa, dar dupa chicken pox am zis stop)

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

In ordine alfabetica? Great! Ca ma cheama Stanciu Pantera la voi oti fi fost putini ca sunteti cu armata.

Si in US sunt centre unde ai ceremonia dupa interviu. Fiecare cum ii e norocul.

Ia-ti ceva de citit, ca o sa te plictisesti. La inceput ai de completat citeva acte, si in fct de cit de repede termini/cit de lungi sunt cozile, stai si astepti sa inceapa ceremonia. Apoi stai si astepti sa te strige, cum tu esti la urma...

La mine majoritatea erau din Mexic. Veniti cu parinti, cu copii, cu sotii, frati, ma rog, cit mai multi pozari . Si cam dezordonati, nu prea tineau ei cont de reserved spaces. Cind m-am pus si eu la coada, ca-mi venea rindul, s-au trezit organizatorii sa faca regula, ca prea era bulibaseala. Si tot imi spuneau sa fac loc la proaspetii cetateni, sa-si ia certificatele; la a treia cerere chiar m-am enervat, i-am intrebat si eu de ce cred ei ca stau eu la coada?!? Oh, sorry, we did not know.

Partea funny a fost cu cel ce statea in fata mea. El in scaun cu rotile, avind nevasta ca insotitor si participant la ceremonie. Tot il invitau sa mearga in fata, la certificat. O data, de doua ori. Pina s-a enervat el, si s-a cam stropsit la organizatori sa-l lase in pace, ca el e cetatean de cind s-a nascut.
Mi-a amintit de bancul cu pionierii pusi pe fapte bune si babuta care nu voia sa treaca strada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetele,
Multumesc de urari ...azi e ziua ei. I-am cumparat prajituri pentru scoala si am imbracat-o intr-o rochita asa de dragutaaaa ...

RuxiJ, felicitari pt juraminte - sa te juri cu lacrimi in ochi, recunostinta in suflet si mana dreapta pe inima stanga - ca uite ce a facut tara asta din tine. erai vai mama ta, un cercetator de biblioteca in Romania daca nu iti intindea America o sansa
(acum stiu ce urmeaza - protestele de rigoare, ca America nu i-a dat nimic ci a facut ea cu muschiul ei puternic de cercetareatza )

La noi - ceremonia de cetatenie cu interviu si juraminti s-a tinut toata intr-o zi - am stat acolo de la 9:00-5:00 P.M. si am terminat cu toate odata. Parca ne-a dat si un film patriotic ...

Corina, chiar ca e scumpa Francesca - mie imi plac pozele alea in care e murdarica pe la gura si mananca singura ...

Philipa, dar unde plecati draga - IAR - ca parca abea va mutaseti acolo in campul OK ?

Miere - eu de Craciun mereu le-am dus cutii cu bomboane si un card ... e prea putin ?

Mergi la inceput