America (215)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andreea - parca ar fi surori, ha ha! eu cand am nascut o am avut un soc! parea ca o nasc inca o data pe Ralu...

Pumba, Chri70 !

Ce bine Chri!!!

Sanzi, mai sunt si oameni cumsecade in lumea asta.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Andreea, Newmami si Corina multumesc pentru suport!

Corina e o scumpica junioara sa fie sanatoasa si sa va aduca macar tot atitea bucurii cite va aduce Ralu

printeselor de Pumba si Buflea sa va traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Pumba, Buflea, la multi ani fetitelor, sa va traiasca si sa fie fericite!
Corina, ce scumpa si frumoasa e papusica!:)
Sanzi, ma bucur ca ai rezolvat! Zi si tu amanunte, poate ni se intampla si noua al'data si avem nevoie sa stim cum sa facem.

Ca tot vorbeam de pasapoarte, am in sfarsit juramantul de cetatenie saptamana viitoare, pe 17 Decembrie (vineri). Cam mult a durat intre interviu si juramant, interviul in Octombrie si juramantul in Dec, au trecut doua luni si mai bine. Am o intrebare. Cam cat dureaza juramantul asta? Eu sunt programata pt. ora 1pm. Dc. il las pe fi-miu la afterschool o sa am timp sa ma intorc pana la 5? Nu cred huh, ca e la o ora si vreo 15 min de casa. Daca nu, pot sa iau copilul cu mine acolo? Daca nu merge nici una nici alta tb sa caut pe cineva sa stea cu fi-miu nitel, pana ma intorc eu.

Mergi la inceput

Lia !

Nu poti sa iei copilul acolo. La mine a durat (ceremonia) cam 1 ora si jumate (includ si partea cu asteptatul la rand ptr certificat) dar au fost 10,000 in sala. Au fost f bine organizati.
Acum depinde si cat ai de mers pana acolo si inapoi.
Eu zic ca 6 p.m. este super bine. Nu sta acolo sa aplici ptr pasaport, e mult prea mare nebunie...

Acum am vazut ca i la 1 ora si 15 min de casa. Orienteaza te unde s aia care dau certificatele si aseaza te in zona aia ptr ca atunci cand e gata ceremonia la cei din zona cea mai apropiata de mesele alora le da drumul mai repejor( ii lasa sa se ridice sa mearga sa si ia certificatele ca nu te ridici asa de capul tau, eeeee)

Mergi la inceput

Vio ! mai bine?

Mergi la inceput

Tnx Corina. Caut un babysitter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Philip, sarut'mana ... bag seama ca trebuie sa fi US citizen ca sa prinzi unu din ele, asa-i ????

Sanzi_ana, BRavo, ma bucur mult ca ati rezolvat-o, ca mai gasesti oameni inimosi care iti inteleg disperarea si nevoia.

Corina, wow, wow and wow Doamne cat de scumpa poate sa fie Mi-e dor de bebe mic ... dar vreau fetitza E atata de frumosa, sa -ti traiasca minunile si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti.

Ruxij
, bravo ... deci e rost de baut din nou ... felicitari

Chris70
, sanatate mult si sa se prinda samburelul cat mai repede.

Oana_C, unde umbli? Ti-am trimis pe FB un request de ceva timp si nimic. Sper ca sunteti bine. Panterutzo ai mai vorbit cu ea?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Lia, felicitari.

Eu am fost la juramant cu copilul. Si toata lumea a venit insotita.
Poate e diferit in statul WA.

Da un telefon sa intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Ruxij, felicitari! Cit dureaza- depinde de organizare. La mine, 7:30-11:30. Ceremonia/juramintul parca la 10/10:30. Intrarea libera, puteai lua pe cine voiai, si citi voiai. Atita doar, ca eram asezati separati, cei cu juramintul fata de ...public. Certificatele s-au inminat in ordine alfabetica. Deci daca Bogdan poate sta separat, la citeva rinduri de tine, atunci il poti lua. Macar pe post de pozar!

Nu se aplica pt pasaport la fata locului (in sensul de trimis), erau doar aplicatiile available + indrumatori, insa de trimis te directionau la oficiul postal. Sunt altele insa, precum voter's card/registration, la care poti aplica pe loc. Daca nu e nebunie, vorba Corinei.

Sfatul meu e sa te interesezi intii ce acte ai de schimbat local (SSN, hirtii la job, etc), si abia dupa ce termini sa aplici pt pasaport. Aplicatia trebuie insotita de certificatul de naturalizare, care este singura ta dovada ca esti cetatean US. Pina iti vine pasaportul . Si orice schimbi, sa pastrezi chitantele cum ca ai aplicat, mie mi-au zapacit SSN-ul, intirziindu-mi restul actelor.

Incepe cu SSN, la mine nici un alt act nu a fost schimbat pina nu a aparut SSN updated.

Sinzi, imi pare bine ca s-a rezolvat cu pasaportul. Vacanta placuta

Mie tot nu mi-a trecut gripa (sau ce-o fi), desi am stat toata saptamina trecuta (minus joi) acasa.

Mergi la inceput

Aoleo da' ce fac neica atatea ore acolo? Naspa. Nu iau baiatul sa il tin aiurea 3-4h acolo,gasesc eu un babysitter pe care sa il platesc si dc. nu, apelez la prieteni, da' voiam intai sa caut cu plata, nu imi place sa ma oblig. Merci ca mi-ai zis de SSN, nu stiam ca tb sa fac ceva in legatura cu asta. Sper ca nu imi schimba numarul, doar cardul, sau imi schimba numarul?

Mergi la inceput