Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

QiaoBing, printre simptome sunt durerile mari de cap, picioarele umflate, durerile de picioare, invinetiri dupa lovituri usoare, vase sparte, varice...

Noapte buna tuturor!

2 sarcini oprite in evolutie la 7 saptamani, respectiv la 9 saptamani, anticorpi lupus anticoagulant putin mariti (neconcludent), posibil FVL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

ai dreptate adrianaady, in viitor am sa citesc doua zile la rand textul si destinatarul, si a treia zi sigur nu va mai avea sens sa-l trimit.
am sa ma limitez sa scriu numai PM
toate fetele

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hmmm, sa vedem
durerile mari de cap - bifat de la varsta de 9 ani
picioarele umflate - uneori, dar am pus pe seama retentiei de lichid
durerile de picioare - nu
invinetiri dupa lovituri usoare - ohooo, si inca cum
vase sparte - au inceput usurel sa apara pe picioare
varice - inca nu

Multumesc mult MeAlex. Macar acum stiu unde sa ma mai vait cu durerile de cap.

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Simonia poti citi cite zile vrei tu si poti trimite ce vrei tu, este exclusiv alegerea ta. A fost o simpla sugestie si trebuia tratata ca atare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

EEEheii dar vad ca voi sunteti mai amarate decat mine, eu va multumesc ca va ganditi la mine.

Aseara si astazi am facut terapie cu "Gigi plangaciosul" si sper sa fi inteles ceva.Chiar daca sunt uneori la pamant , ma scutur si plec mai departe, probabil ca am mostenito pe mama, ea este ce-l mai optimist om de pe pamant ptr. mine, personalitatea mea este o combinatie intre leu si scorpion. Astazi m-am rugat de sot sa-mi dea cheile de la masina(mi-a bagat masina in garaj sa nu pot circula cu ea, vezi doamne sa nu pierd sarcina) sa pot sa ma duc sa-mi miros "colturile" ca un catel, i-am spus ca plec pe joc daca nu-mi da masina, am colindat de mi-a fluturat parul in spate.
Sunt gata sa o iau de la capat.
In viata sa reusesti trebuie sa fii tare si optimist, ma rog sa fiu sanatoasa.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

deniso...te respect si te admir
si imi doresc sa primiti de la viata numai ce-i de calitate. si ar fi vremea sa va recompenseze viata, ca tare ati tras

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

QiaoBing imi pare rau pt puiutul vostru
am ramas de psihologul de care ai avut parte la tentativa de HSG. felicitari cumnatei pt beta pozitiv
Samira, eu una stiu sigur sigur ca ramai cu casa impodobita ...da murdara ca ramai cu ce impodobesti weekendul asta, cu testul pus pe post de glob in brad si cu curatenia facuta de sot
adrianaady si pentru felix drag mie
Ruxandra pe burtic
Sara, am eu o sucitoare numai buna de pus pe spinarea ta de te prind ca te plangacesti de BB. asculta=ti sotul si nu astepta sa vina ovulatia sa va apucati de prestat. baga mare de cand trece sangerarea tot o zi da una ba si la ovulatie bagi 2=3 zile la rand (mai ales de prinzi weekend). si va simtiti ca in luna de miere
MRN iti inteleg disperarea si impartasesc dispretul fata de jigodiile care se joaca in halul asta cu viata noastra...

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

lia, te-am urmarit la topicul la care scrii frecvent si, dupa ce ai pierdut prima sarcina (tin mine si acum franturi din versurile alea cu paunasul...), am sperat din toata inima ca a doua sa fie ok.
Eu am varice si am si trombofilie, deci uneori astea merg mana in mana . Poate e momentul sa incepi sa iti fac investigatii de trombofilie.

denisa

da, o sa le fac din ianuarie
iti multumesc

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata fetelor poftitii la cafelutaaaaa.

QiaoBing iti tin pumni sa fie bine, este foarte greu prin ceea ce treci tu acum, dar cu ajutorul lui DD se poate depasi momentul. Ca idee, nu incerca dupa sa stai si sa desfaci firul in patru, de ce? cum ?cu ce am gresit ?fiindca te afunzi, striga, plangi si maine de la capat , este o noua zi.

Lia73 bine ai venit si poate aici o sa gasesti niste raspunsuri

adrianaady,simonia

PUP TOATE MUTANTELE, O ZI FRUMOASA

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:

Buna dimineata fetelor poftitii la cafelutaaaaa.

QiaoBing iti tin pumni sa fie bine, este foarte greu prin ceea ce treci tu acum, dar cu ajutorul lui DD se poate depasi momentul. Ca idee, nu incerca dupa sa stai si sa desfaci firul in patru, de ce? cum ?cu ce am gresit ?fiindca te afunzi, striga, plangi si maine de la capat , este o noua zi.

Lia73 bine ai venit si poate aici o sa gasesti niste raspunsuri

adrianaady,simonia

PUP TOATE MUTANTELE, O ZI FRUMOASA

multumesc de primire
si de cafea

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:

SARA_HS iti pierdu-si nr. de telefon i-mi furara telefonul si am ramas cu o mica agenda care o mai aveam salvata pe un alt telefon, trimite-mi pe pm. nr. de telefon sa pot sa-ti mai dau o sapuneala din cand in cand. Aseara am vb. cu sora ta

Mi-a spus sora-mea ca te-a sunat sa te intrebe cine esti si cum te are in agenda ei , ca ea nu cunoaste pe nimeni Mihaela S. E mai aeriana decat mine, uneori.
Ea cauta nume de Nicolae/Nicoleta, ca sa le ureze la multi ani. Si-a uitat sa-l sune pe tata, saracu', ca deh, tata e "tata" in telefon, nu Nicolae.

Hai ca-ti trimit PM cu nr. meu, da' sa nu ma sapunesti, ca plang mai rau.

Mergi la inceput