Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -
Raspunsuri - Pagina 12
samira33 spune:
mai fetelor...io de o saptamana fac mizerie in casa...pe principiul ca daca o fi negativ testu...sa ma razbun cu toata curatenia pe care am s-o fac sa-mi ostoiesc supararea....da daca o fi pozitiv testu...stam naibilor in mizerie ![]()
oooffff...e greu mai fete...da trebuie sa reusim intr-o zi.
eu fac testu pe 13...nu am superstitia cu 13...ar fi trebuit sa-l fac Vineri pe 10 da m-am hotarat sa-l fac Luni.
in we ne-am programat sa ne facem bradu si sa ne decoram geamurile cu brizbrizuri asa ca nu vreau sa ne stice ceva dispozitia.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
simonia spune:
samira, asteptam cu nerabdare vesti de la tine. acum ca am vazut ca nu sunt bune , m-am demoralizat .
astept mail de la dr. si nu primesc ,
cele care vor reusi totusi sa faca copii, vor trebui sa-i abandoneze la cate o cresa improvizata, sa-i lase sa fie crescuti de catre o femeie care isi face serviciul si atat, sau sa renunte la serviciu ,
de ce ne mai dorim copii? pentru alte probleme?
si totusi...
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
samira33 spune:
simonia...cred ca dennisei ai vrut sa te adresezi.
eu nu am facut inca testul Beta...Luni il fac.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
QiaoBing spune:
Samira, iti tin pumnii.
Denisa, cand te vad asa puternica parca se mai mobilizeaza si neuronul meu.
Sara, lasa plangaceala pentru bebei si hai vineri la dr U.
Azi am primit vesti bune de la cumnata mea, i-a reusit al 3-lea FIV
. Macar matusa sa fiu
Maine ma duc la chiuretaj. Trebuie sa ma tin bine sa nu o iau la fuga de pe masa, motiv pt care o sa cer anestezie generala. Sotul e terminat si el. Ii spusesem in noiembrie cand am vazut testul pozitiv ca anul asta se lasa cu pui la toate "fetele" din familie. In aceeasi saptamana a fatat cateaua parintilor lui si cumnata a facut ET. Numai ca eu ... m-am pierdut pe traseu
Asa-i in viata, una calda, una rece.
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
Ruxandrada spune:
Denisa, 
n-am vazut pana acum Scorpion doborat; de Leu nici nu mai vorbesc! Asa incat... ne bazam si pe asta, nu?
Samira, tinem pumnii!

Sa nu va impacientati daca nu raspunde doamna Uscatescu- e la un congres in SUA si , din cate stiu, se intoarce pe 8, adica maine.
Balanta, Adrianaady, SARA, MRN, 
! Ca si pe toate celelalte mutante!
Daca vorbeste cineva cu Felix, va rog mult sa-i transmiteti ca ma gandesc la ea si ca ma rog sa o ajute Dumnezeu sa treaca peste tot!
R.
28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
simonia spune:
scuze samira, intr-adevar, denisei ma adresam, sunt foarte bulversata.
pe tine te astept cu vestile cele mai bune 

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Buna Lia73, e posibil sa ai trombofilie daca ai varice si vase sparte...eu nu am prea multe simptome, decat dureri de cap si de picioare, si am trombofilie. |
Ahaaa, deci durerile mele de cap s-ar putea sa fie de la trombofilie ? Nu le-a dat de cap nimeni pana acum. Sunt pe lista de simptome ?
2000 - extrauterina
Ruxandrada spune:
QiaoBing, 
curaj! Eu am facut anul trecut cu anestezie locala si n-a fost nicio problema. N-are de ce sa-ti fie frica, fizic, cel putin; raman doar trauma si gandurile de dupa... Iti tin pumnii!
R.
28+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
QiaoBing spune:
Ruxandrada, sincer, nu ma simt in stare cu locala. Si mi-e frica sa nu mi se faca rau pe acolo. Am patit-o in octombrie cand trebuia sa fac HSG. Stateam cu dr de vorba si ne hlizeam pe hol asteptand sa intram la radiologie si am simtit ca imi vajaie urechile; tensiunea mea in mod normal e 10 dar atunci o luase in jos. M-am asezat pe un scaun, numai ca imediat ne-au strigat sa intram si cand m-am ridicat am vazut negru in fata ochilor. Am reusit sa ajung in cabinet si sa spun ca mi-e rau, m-am asezat pe un scaun si ... s-a rupt filmul. M-am trezit cu o armata de medici in jurul meu, speriati. Mi-au pus o perfuzie si m-au scos de acolo in scaun cu rotile .... si eu care ma dusesem sa fac o simpla radiografie
In salon mi-au trimis un psiholog care m-a luat la intrebari de ce m-am maritat abia dupa 5 ani de relatie
M-au trimis la neurologie, de acolo la cardiologie ...
Pentru ca nu m-am "suit imediat inapoi pe cal" (nu am mai facut HSG pt ca, dupa toate calculele, la 3 zile de la incident am ramas insarcinata !) am ramas cu o strangere de inima, daca patesc la fel ??? Si in plus, nu ma tine nervul sa aud toata procedura, cum mi-l scoate pe Zgaiba, puiul meu scump si drag 

2000 - extrauterina
adrianaady spune:
Ruxandra uite chiar azi ii voi spune Felixutzei gandurile tale bune. Sunt sigura ca ii vor prinde tare bine. Multumesc eu in numele ei, ai un suflet bun
Si ma bucur sa vad cum trec saptaminile de la semnatura ta, mai ai putintel...
Samira eu cred ca veti cam sta in mizerie....
iote asa cred eu. Sa te bucuri de week-end, sa faci casa frumoasa sa vina beta aia mare luni 
Simonia cred ca esti bulversata, dar nu ar strica sa citesti inainte de a scrie pe forum uneori.