Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 44 -

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

deci tre sa-i trim mail dnei dr
ma puteti ajuta cu o adresa?

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

denisa,imi pare rau.
cuvintele nici nu-si au rostul.tu esti o luptatoare si vei merge mai departe cu zambetul pe buze si cu speranta in suflet.
intr-o zi va veni si vremea noastra.

sara,cu banutzi se poate cumpara Clexane,eu am cumparat din prima farmacie intalnita in cale....farmacie mare,evident.

pentru fiecare mutanta

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lia, te-am urmarit la topicul la care scrii frecvent si, dupa ce ai pierdut prima sarcina (tin mine si acum franturi din versurile alea cu paunasul...), am sperat din toata inima ca a doua sa fie ok.
Eu am varice si am si trombofilie, deci uneori astea merg mana in mana . Poate e momentul sa incepi sa iti fac investigatii de trombofilie.

denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

sunt asha de suparata
trea sa ma trim de la prima sarcina
la toate analizele posibile
mai ales ca yo am varsta mai inaintata
sarutmana ptr primire

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Eheee, nu stii ca trebuie sa ne bazam pe noi, nu pe ei?
Pe mine nu m-a trimis la analize nici dupa a doua sarcina pierduta. L-am tras de limba sa-mi spuna ce analize sa mai fac ( aproape ca m-am rugat de el sa imi dea niste analize de facut). Si mi-a dat 3 lulele care-au iesit ok. Ei, si-apoi, vazand asta, m-am pus eu pe cautari. Si-uite asa am ajuns aici. Noroc cu fetele care au creat subiectul asta, altfel nici acum n-as fi stiut ca sunt trombofilica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

EEEheii dar vad ca voi sunteti mai amarate decat mine, eu va multumesc ca va ganditi la mine.

Aseara si astazi am facut terapie cu "Gigi plangaciosul" si sper sa fi inteles ceva.Chiar daca sunt uneori la pamant , ma scutur si plec mai departe, probabil ca am mostenito pe mama, ea este ce-l mai optimist om de pe pamant ptr. mine, personalitatea mea este o combinatie intre leu si scorpion. Astazi m-am rugat de sot sa-mi dea cheile de la masina(mi-a bagat masina in garaj sa nu pot circula cu ea, vezi doamne sa nu pierd sarcina) sa pot sa ma duc sa-mi miros "colturile" ca un catel, i-am spus ca plec pe joc daca nu-mi da masina, am colindat de mi-a fluturat parul in spate.
Sunt gata sa o iau de la capat.
In viata sa reusesti trebuie sa fii tare si optimist, ma rog sa fiu sanatoasa.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_leah27
Sunt zile mei triste, sunt zile mai grele, dar eu imi impun sa zambesc si sa caut partea buna, ca traiesc si ca am un sot minunat alaturi, o sa vina si implinirea atunci cand e destinat sa se intample
Pupici tuturor

Ma bucur ca ai invatat sa zambesti, cauti sa vezi si lucruile bune din viata ta. Ce nu te doboara te intareste.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

SARA_HS iti pierdu-si nr. de telefon i-mi furara telefonul si am ramas cu o mica agenda care o mai aveam salvata pe un alt telefon, trimite-mi pe pm. nr. de telefon sa pot sa-ti mai dau o sapuneala din cand in cand. Aseara am vb. cu sora ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

EEEheii dar vad ca voi sunteti mai amarate decat mine, eu va multumesc ca va ganditi la mine.

Aseara si astazi am facut terapie cu "Gigi plangaciosul" si sper sa fi inteles ceva.Chiar daca sunt uneori la pamant , ma scutur si plec mai departe, probabil ca am mostenito pe mama, ea este ce-l mai optimist om de pe pamant ptr. mine, personalitatea mea este o combinatie intre leu si scorpion. Astazi m-am rugat de sot sa-mi dea cheile de la masina(mi-a bagat masina in garaj sa nu pot circula cu ea, vezi doamne sa nu pierd sarcina) sa pot sa ma duc sa-mi miros "colturile" ca un catel, i-am spus ca plec pe joc daca nu-mi da masina, am colindat de mi-a fluturat parul in spate.
Sunt gata sa o iau de la capat.
In viata sa reusesti trebuie sa fii tare si optimist, ma rog sa fiu sanatoasa.

Eu sunt ca Gigi-al tau, si tu ca al meu.
Eu mi-s tare plangacioasa, inca si acum, dupa 2 ani de la a doua pierdere, mai plang, cand vine vorba de mine si posibilitatea unui pui...
Mi-aduc aminte ca dupa prima pierdere, si-al meu gigi a plecat de-acasa vreo 3-4 ore; plangea si el saracu, dar pe ascuns, la spital. Iar eu plangeam de mila lui, si de vinovatie.
Acum el nu mai plange, dar eu am ramas tot in butoi.
E bine ca tu esti optimista, e un mare avantaj. Ce n-as da sa pot fi si eu asa....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

denisa,imi pare rau.
cuvintele nici nu-si au rostul.tu esti o luptatoare si vei merge mai departe cu zambetul pe buze si cu speranta in suflet.
intr-o zi va veni si vremea noastra.
_

Samirooo te lovira musca tete, acum este vremea ta , reuseste tu acum ca te ajung eu din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Denisa

Mergi la inceput