Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Somleac felicitaaaaari! Ce frumooos!

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Felicitari fetelor pentru vestile bune!!!

Somleac felicitari pentru fetita!

Offf,ca am trecut de 12 saptamani,deci am intrat in trimestrul 2.Doamne ajuta!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 12+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ramo felicitari pt cuculetz!!!! ce frumos veti avea pereche!!! bravo! felicitari!!!

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ramo felicitari pt cuculetz!!!! ce frumos veti avea pereche!!! bravo! felicitari!!!

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Multumim!!!

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Felicitari fetele care ati aflat ce sunt bebicii vostri si, bineinteles, felicitari si celor care nu au aflat decat ca bebicii lor sunt foarte bine!!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Ma bucur mult pt fetele care au aflat ce au in burtici!!!!Felicitari!!!Noi astazi am facut 13 saptamani si daca in trimestrul I nu am simtit raul...parca incep sa il simt de acum incolo.Sper sa dureze putin ca este groaznica voma de dimineataSi eu am dat Vineri sangele pt Listeria si DT acum asteptam cuminti rezultatul.Va ,si la multi ani tuturor celor care isi serbeaza numele....sa auzim numai de bine.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

buna dimineata, burtici!
am lipsit, pt ca nu aveam vesti, dar v-am citit. azi mergem si noi, la 13.00, la eco de morfologie, si poate "se arata".
am avut baiatul racit, cu febra, tuse cavernoasa, si parca nu am mai simtit pe bb. m-am stresat f tare si cu masina ca m-a lasat bateria in drum...
azi incerc sa fiu linistita si increzatoare ca totul va fi bine, mai ales dupa ce am citit de sarcina descoperita la 12 sapt, ca oprita din evolutie. :( m-a intristat foarte tare povestea asta.
in rest.. va felicit pe toate pentru culoarea caruciorului, dar si pe cele care ati vazut ca au crescut bine bb-ii.
voi reveni diseara cu vesti.

Mamica de baiat mare si mormoloaca de 13+

Mergi la inceput

Ia uitati ce documentar am gasit.Deci cred ca e cam repede la 12 saptamani sa fim siguri de sexul copilului.Cam seamana.
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Ramonella, m-am uitat si eu pe situl respectiv...da, e cam devreme la 13 saptamani dupa cum spun ei....
Pe de alta parte, cand ma gandesc cat de sigura a fost docotrita ca e baiat...parca nu imi vine sa cred ca as putea sa schimb culoarea caruciorului. Deja m-am obisnuit cu ideea ca e baiat, vorbesc cu el...
E, pana la urma, cum o fi...eu merg saptamana viitoare la eco, vom avea 17 saptamani, si sper sa se confirme sexul masculin

Azi facem 16 saptamani si suntem mandrii nevoie mare de noua noastra semnatura

16+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

felicitari pentru noile carucioare!

musette te asteptam cu vesti bune si cu carucior!

noi nu stiu ce bafta avem, dam din raceala in raceala. cand ieri credeam ca scap, azi dimineata m-am trezit cu gatul in pioneze. deja nu mai pot. si nici nu am iesit nicaieri. nu stiu cum reusim....

la protectia consumatorului nu prea am ce face in privinta cradinitei. in alta parte nu stiu unde as putea sa o denunt... insa ziar, televiziune nu vreau. Am mai avut o problema in primavara si cand am apelat la niste reporteri pe aia mai repede ii interesa moacele noastre sa le afiseze pe ecran si nu povestea in sine, la poveste nu aveau nevoie de prea multe detalii....

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina14+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput