Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dudu, subscriu la ce a zis vali: sa nu bei fierbinte! eu sunt cunoscatoare in ale amigdalitelor nasoale, din pacate si prima data cand am patit-o a fost tocmai din cauza unui ceai fierbnte. a durea putin in gat si am zis ca rezolv cu un ceai fierbinte. in cateva ore eram la urgenta si aia erau gata sa mi le taie ca nici nu mai puteam respira.... n puteam sa vorbesc de loc si conversam cu ei in scris :))) tin minte ca i-am implorat pe hartie sa nu ma taie si cu mare greu m-am tratat cu antibiotice.... dupa aceea am mai facut cateva amigdalite de simteam ca e sfarsitul lumii dar din cauza sensibilizarii, nu a ceaiului fierbinte. acum cand simt un mic disconfort in gat intru in panica rau. si acum ma doare. dar prefer sa beau lichide la temperatura camerei decat cald-fierbinte ca mi-e frica. eu iau bombonele tantum sau spray. am intrebat medicul si a zis ca e ok.

aaa, la noi mosul a venit deja
la mine cu o carte de ponturi in tehnica foto
la sot cu un audio-book
si la sofia cu o carte despre sarbatorile de iarna, un joc de memorie si....o nuielusa (pe care singura si-a ales-o si si-a cumparat-o de la targ )
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina14+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amidala spune:

Mos Nicolae a adus concediu maternal de 2 ani. Acum mai ramane sa se hotarasca plafonul maxim.
va pup! O zi frumoasa!

16+
bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudu200705 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru sfaturile voastre! Am luat in continuare tinctura de propolis, dar nu am intrebat medicul... Sper sa nu fie nicio prb. Ma gandeam ca daca era contraindicata ar fi trebuit sa scrie pe prospect, nu?! Nu e mentionat nimic in acest sens...
Beau ceaiuri caldute cu miere si lamaie.

Pe noi Mos Nicolae ne-a invitat la restaurant; si da, am primit si cadouri; bineinteles, Dudu a fost cel mai CUMINTE!!!El a fost dimineata si la centrul de joaca unde a topait aproape 4 ore alaturi de alti copii- cuminti

Sper ca si voi ati foat cumintele si Mosul a fost darnic cu voi!
si sanatate tuturor!

Mami de Dudu si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

Buna dimineata fetelor

Eu nu am mai scris de ceva timp ptr ca nu prea mai am timp dar macar inainte de culcare intru si citesc ce ati mai facut.
Noi suntem foarte bine si asteptam cu nerabdare rezultatul de la amniocenteza care dupa spusele celor de la spital ar trebui sa il am maine pe email.

Dianamariaeu tot la dr Chazli merg.
Cand faci dublu test?

Fetele va doresc o saptamana usoara si numai cu vesti bune.

Va pup si va doresc sarcina usoara
+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna dimineata.
LA MULTI ANI! tuturor celor care poarte numele de Nicoleta, Nicolae, sa va fie viata frumoasa, plina de impliniri, sanatate si fericire.
Ce cadouri ati primit de Mos Nicolae?
Eu nu am primit nimic.....zilele urmatoare ma voi duce sa imi cumpar cate ceva de imbracat, a fost asa de frig afara incat nu prea am iesit din casa....am inteles ca se va mai incalzii zilele urmatoare si voi iesii la cumparaturi.
Am sunat sa vad daca mi-a venit rezultatul la dublu test, si mi-a spus sa sun dupa ora 15, am asa de mari emotii, sper ca totul sa fie bine.
Va doresc o zi minunata, pupici

mica moastra minune 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxxy_red spune:

pt raceala ( eu am avut si febra 38 ) am luat OSCILOCOCCINUM si homeogene 9 pt durei de gat. Traditionalist: frectie cu otet la maini si picioare pt scaderea febrei. In 3 zile am fost ca noua !

12 saptamani dupa CM, 13 saptamani dupa eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Pt dureri puternice in gat, poti sa iei si Bioparox, spray. Am auzit ca e f. bun si nu e contraindicat in sarcina. Poti citi prospectul pe net, sau cel mai bine, intreaba medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Eu pt durere in gat mi-am facut sodou: galbenus de ou cu o lingurita de miere de albine si lapte fierbinte. Bea-l cat poti tu de fierbinte si a doua zi nu mai ai nimic. E bun si Oscilococcinum si Tantum verde. Am luat si eu la prima sarcina.

Am sunat la cabinet pt rezultatele la TT si sunt gata. Dar azi n-am cum sa ajung, asa ca stau stresata pana maine. La noi a nins foarte mult sambata, iar ieri a inghetat si azi n-am putut sa scot masina pe gheata. Mi-a fost frica ca am masinuta tare mititica.
Va tin la curent cu rezultatele.

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

A, uitasem sa-mi schimb semnatura. Azi am implinit fix 19 saptamani. Mai am un pic si ajung la jumate.
Pup!

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxxy_red spune:

Mai fetelor, cum stati cu kg pana acum ?

12 saptamani dupa CM, 13 saptamani dupa eco

Mergi la inceput