Ce cred amantele?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Witeflower, nu este deloc ciudat ca te preocupa ce gandesc amantele! Cele ce au trecut prin ceea ce treci tu si-au pus aceeasi intrebare ,macar o data si tot au gandit la fel ca tine. Eu as aborda-o fata in fata, i-as spune ca ma deranjeaza acest tip de relatie si as cauta sa aflu ce parere ar avea familia ei daca ar afla ce se intampla si in ce mod imi afecteaza familia in care mai sunt si 2 copii. Nu rezolvi nimic daca strangi probe, de ce sa divortezi tu, lasa-l pe el daca vrea sa faca asta! Daca in ultimii ani v-ati ratacit unul de altul , precum spui si crezi , ca acesta poate fi unul din motive ,este posibil ca el sa plece pur si simplu (poate el este ,,plecat” de mult timp dar trebuie sa te convingi)nu pt femeia de acum,nici pt alta iar daca este alaturi de famile in continuare, probabil ca este un tip responsabil (in ceea ce priveste copiii) pt ca asa cum spui si tu ,totusi este tatal copiilor . Consider ca esti indreptatita (motivul fiind copiii pe care-i aveti impreuna) sa-ti aperi familia , sa nu se destrame, asa ca un exemplu tot din fapte reale, ai putea s-o pui intr-o lumina negativa vis-a-vis de sotul tau (tu cunoscandu-l foarte bine),un scenariu relatat de cineva credibil poate va reusi. In acest caz real ,nu a reusit dar poate la tine merge! Este adevarat ca risti ca ea sa te considere de cea mai proasta calitate umana si poate ca reactia sotului tau nu va fi cea asteptata de tine dar macar tu ai acest drept sa te lupti pentru binele copiiilor tai si pt ca ai sentimentul ca poti sa-ti refaci relatia (se vede ca esti convinsa de acest lucru) pe care ai avut-o. Este foarte adevarat ca nimeni nu este proprietatea nimanui ,sunt situatii reale ca cele spuse de celelalte fete in care nu s-a mai putut face nimic, deasemenea sunt si relatii care se bazeaza doar pe sex (de cele mai multe ori nu se observa in interiorul familiei) dar este important in care din aceste categorii faci parte. Si daca acum la prima vedere niciunul din ei nu recunoaste acest lucru (nu inteleg de ce este important pentru tine, cu ce te incalzeste?! ) probabil ca intr-o anumita parte pierderea este mai mare. Abordeaz-o totusi ,calm,civilizat, poate ca te vei lumina cumva! Mai mult, nu poti trai in continuare asa stiind si complacandu-te ; exista si varianta ca el sa fie cu tine si sa se gandeasca la ea (poti fi sigura ca nu ?!). Afla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Chiar la faza cu protectia animalelor nu m-am gandit cand am scris-m-am gandit cum e pluralul de la magar+magarita adica m-am decis la "magari" desi este la fel si pluralul de la magar simpluinsa la protectia animalelor chiar nu m-am gandit..
Te pomeni ca imi incasez acum al doilea avertisment pentru "magari" pentru ca pe primul pe care l-am luat aici pe forum l-am incasat pentru "caini". Mai, ce ti-e cu animalele astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

ei, intre timp povestea s-a mai schimbat... Amanta-amica pe care am abordat-o telefonic, dupa cum am aflat de curand, si-a dat o identitate falsa, si, dupa cum se pare, nu e nici chiar asa maritata cum pretindea a fi. Copil da, are, dar cine o stie zice ca nu are sot.
Faza comico-hidoasa e ca... mai e inca una! Pana de curand nu intelegeam de ce primesc informatii diferite, varsta, par, tinuta, nu se potriveau. Ei, dar vedeti voi ce crai am eu! Ca una e amica cu care se intalneste dupa-amiaza, cu care isi da mesaje si care chiar merge la sport cu el, din cate am aflat. Dar mai e una, cu vreo 10 ani mai tanara, care - zice el - nu e maritata, dar vrea sa se marite la vara (dragutza de ea!), pe care o duce dimineata de dimineata la job... si la cafea adesea.
Acum ramane sa o contactez si pe fatutza asta, dupa care cred ca le pun in legatura pe ele doua, sa se paruie intre ele daca vor.

Cat despre mine... da, am trecut prin tot felul de stari, de la "sa-l ia naiba de magar" pana la "o sa le arat eu fufelor ca-mi pot pastra barbatul fie si legat de piciorul patului"... si inapoi.
Insa, dupa cum il stiu - mincinos cronic, daca mai e si crai pe deasupra... ma gandesc ca ...ami bine li-l las lor. Eu sa-mi vad de copii.
Si, Deus, nu, nu mi-e frica de divort, pentru mine ar fi chiar o eliberare intr-un fel, nu stiu daca mi-as reface viata cu altcineva si nici nu ma intereseaza asta acum. Doar ca ma doare pt copilasi, ma gandesc ca nici mie nu-mi va fi usor singura... dar imi spun si mie ce i-as spune prietenei mele: nu traiesc in padure, nu sunt chiar singura, am o mama nemaipomenita, am prieteni ... va fi bine in cele din urma.

Iar pt cine se intreaba de ce strang probe de divort, sau ce ce as vrea ca ei sa recunoasca - pt ca el nu vrea divortul ii este prea comod asa (si nu se da in laturi sa fie si cu mine seara, daca eu as vrea...). Pt ca el si familia lui m-ar acuza (inclusiv in fata copiilor) ca am divortat din capriciu sau "pe baza unor false presupuneri" - cum zice el.

Treaba e ca de doua zile se cam fereste, din discutiile noastre si-a dat, cred seama ca stiu mai multe decat ii spun si e mult mai precaut. Si cica vrea sa ramanem impreuna, sa renunte el la fufe si cafele... Din pacate sau din fericire nu pot sa-l cred ... si asa as vrea sa aflu cum il pot urmari.

Dar pana una-alta, o sa ma delectez maine conversand cu a doua "amica" si deja imi fac planuri cum ii zic "A, deci nu erai tu fata cu care a fost vazut joi la cofetarie... cu tine a fost luni, ok. daca vrei sa o cunosti pe cea de joi sa-ti dau numarul ei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu mi-as lua o zi libera de la servici si l-as urmari. I-as face poze (nu stiu cat de admisibile sunt in court in Romania). Daca nu folosesc la divort, macar le postez pe facebook pe contul lui (ii fac unul mirror) si le trimit pe email la toata familia care m-ar acuza de divort fara motiv intemeiat.
As tine copii departe de mizeria asta, ca ei sufera imens, se cred vinovati ca mama divorteaza de tata...

gandeste-te si la std le poate imprastia de la amanta la amanta la nevasta si cine stie la a cata amanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

whiteflower, fa bine si stringe toate probele de divort posibile. Si foile lui de plata.
Asta in cazul in care divortezi sa nu-ti propuna el divort din culpa comuna. Culpa e a lui, daca divort o sa fie.

Cit despre "ca stati ca nu e una sunt doua" eu cred ca dumnealui e nitel instabil emotional; in cazuri din astea ori ii trece brusc, ori ramine asa si nu ai ca sa-i faci.

Curaj, calm si intelepciune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

whiteflower, fa bine si stringe toate probele de divort posibile. Si foile lui de plata.
Asta in cazul in care divortezi sa nu-ti propuna el divort din culpa comuna. Culpa e a lui, daca divort o sa fie.

Cit despre "ca stati ca nu e una sunt doua" eu cred ca dumnealui e nitel instabil emotional; in cazuri din astea ori ii trece brusc, ori ramine asa si nu ai ca sa-i faci.

Curaj, calm si intelepciune !

Mik.

Off topic: inca n-avem feuilles de paye in Ro. Dar ar putea cauta fisele fiscale sau o copie dupa cartea de munca, in caz ca 'magarului' i-ar trece prin cap sa-i faca probleme cu pensia alimentara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Of, l-as lua la bataie.Sigur.
Nu stiu cum ai asa o rabdare dare bine pentru ca macar strangi probe.
Eu l-as da instantaneu afara din casa asa cum ma stiu si sigur i-as tranti tot ce am aflat in fata dar asta nu e bine pentru divort in mod sigur.
Rabdare multa in continuare si un avocat bun .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Of, l-as lua la bataie.Sigur.
Nu stiu cum ai asa o rabdare dare bine pentru ca macar strangi probe.
Eu l-as da instantaneu afara din casa asa cum ma stiu si sigur i-as tranti tot ce am aflat in fata dar asta nu e bine pentru divort in mod sigur.
Rabdare multa in continuare si un avocat bun .

Ioana, cind incepi razboiul asta e ultimul lucru pe care sa-l faci : sa-l agresezi si sa-l dai afara. E mult mai bine sa-l faci pe el sa plece.
Ellej, ideea era sa caute justificative de plata de salariu sau ce venituri mai are ca sa poata avea pensie corecta dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Witeflower,
Daca tu vorbesti cu amantele alea ce realizezi?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

S-ar putea nici sa nu fie amante. Doar flirturi. Eu am vazut multe cazuri asa. Poate te agiti prea mult. Sigur ca si o (sau niste) emotional affair e tot dureroasa, dar in locul tau m-as asigura ca nu exagerez.

Mergi la inceput