Ce cred amantele?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

maru, esti geniala! cand te pensionezi, sa te faci detectiv!

e posibil sa fie doar flirturi. da mie nu mi-ar placea sa stiu ca al meu barbatu se duce la cafele cu gagi, sau le plimba cu masina de acasa si pana la birou ....sau ce stiu io ce mai face. a, asta asa pe furis. vrei sa bei cafea cu o colega? o poti face la birou! nu-s din copac, admit ca poate exista o anume relatie de prietenie, intre un barbat si o femeie, dar sa fie la lumina!

personal n-as accepta minciuna, sub nici un aspect. stam impreuna si construim amandoi la caminul numit casnicie, sau sa se duca la ma'sa!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sarut mana kari!
adevarul e ca trebuie sa ai probe, altfel te faci de kaka...

iar facebook e de jale! Cunosc pe cineva care a fost concediat zilele astea (deh tinerel) pentru ca a postat la liber pe fb poze de la niste petreceri, (vazut pozele) unde arata intoxicat/drogat rau de tot. Tipul jura ca era f obosit doar, ca pozele erau facute spre dimineata... dar daca e asa, de ce mama masii le postezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

multumesc de incurajari, fetelor!
Ce realizez eu vorbind cu amantele? - intrebai, viviana... Stiu si eu - incerc sa ma conving ca sunt amante sau ce naiba! In plus ma mai racores si eu, il pun pe jar pe barbatu-miu (ca tot se inegreste cand aude ca le-am sunat, ma gandesc ca apoi il suna si ele si se agita, poate observa si ele ca nu-s eu singura natafleata, ca si pe ele le minte... ) - nu ca ar merita barbatu-meu atata zbucium, ca l-as da si gratis daca nu as avea copiii cu el.

Apoi, vorbind cu printesele astea, uite, vad si eu ca una e capabila sa minta si sa se tina de minciuna si cand e deja expirata... Oare ar face asta o simpla amica?
Cealalta, mititica, numai asa, din prietenie se lasa dusa cu masina la serviciu (da' ea nu stie ca eu stiu... ca inainte de serviciu stau ei vreo ora la cafea, aproape zilnic...). Asa ca minte si asta, saraca.
si de-aia ma intreb: or fi fetele astea mincinoase din fire? Le-o fi spus el despre mine niste chestii de speriat si mint de...frica mea? (Ca eu n-am bagat pe nimeni in sperieti inca, da' se pare ca acum incep!)Ori sunt asa cuprinse de magie incat se dau singure cu capul de zid si li se pare mangaiere?
Ce amicitie sau flirt e asta, cand ajung ele sa minta, sa se dea drept altcineva... dar e curios cum de nu se feresc totusi in public sa tot iasa cu el.
Apoi, cum zicea Kariguld, daca e amicitie, atunci amicitie sa fie, dar s-a stiu si eu. Ce au de ascuns daca e totul ok? Sa vina dom'le cu ele acasa sa beau si eu cu ele o cafea!

Si Mik, ai dreptate, el e instabil emotional, si nu numai. De-aia zic ca nu-i de pastrat - ca nu e o instabilitate de moment, ci asa e personalitatea lui. E complet aiurea o relatie cu un astfel de om, dar la inceput te prinde, ce sa-i faci?

maru - de urmarit - cam greu, ca eu sunt acasa singurica cu bebe, el are masina, eu nu. Acum astept sa-mi vina facturile detaliate de la telefonul mobil (dar vezi ca si din astea are 2 - iar pe cel de serviciu nu i-l pot verifica...). Pana acum il urmaresc cu ajutorul unor persoane de incredere care imi raporteaza de la cafenea. Dar ce se intampla extra-cafenea eu nu mai stiu. Mesajele de pe tel si le sterge de cand s-a prins ca trag cu ochiul. Mai mult, seara isi inchide telefoanele (iar eu nu stiu pinul sa le deschid...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Eu cred ca tu nu sti ce vrei odata ce lucrurile nu mai stau asa cum scontai. Si din cauza ca nu primesti ceea ce vrei te razbuni pe el pentru ca nu vrei sa accepti realitatea.

Datele problemei. Spui ca stai cu el pentru copii. Pai atunci de ce ii mai ceri fidelitate cand reduci relatia la atat de putin? Eu cred ca nu joci corect acest joc.

Ca sa joci corect ar trebui sa nu mai fortezi omul, cu falsa morala, facand apel ca orice truc sa-l ti langa tine.

Stiu ca doare, dar din ce spui tu casnicia ta s-a terminat de mult. Copiii nu au legatura cu ce simtiti unul fata de altul. Ai sa vezi ca alimentandu-le o falsa imagine a familiei ai sa le servesti de fapt o iluzie pentru ca tu continui sa te agati de o iluzie. Cu cat ai sa amani mai mult ruptura cu atat ai sa ii chinui mai mult pe ceilalti din jurul tau. Tu nu stai cu el pentru copii. Tu le refuzi copiilor ocazia sa vada adevarul si anume ca relatia ta cu tatal este un esec. Si procedezi asa din frica. De ce te mai culci cu el? Stiind ca el se culca cu orice femeie care ii iese in cale? De ce se duce sa cunoasca alte femei? de ce le permite sa intre in viata lui? Ca tu faci parte din viata lui dar nu-l mai vrei. Tu singura spui ca stai cu el pentru copii. Cum crezi tu ca se va sfarsi? E divortul o chestiune de timp? sau il condamni sa mimeze casnicia alaturi de tine din capriciu si din lasitatea de-a te impaca cu ideea ca s-a terminat si ca tre sa-ti redirectionezi viata in alta directie decat cea la care ai visat.

Nu inteleg de ce te cramponezi? "What is done, is done." Lasa amantele. Ele sunt incercari de ale sotului de a-si trai viata si se numesc amante doar pentru ca tu-l obligi sa mai fie legal langa tine ca sufleteste nu mai este. Amantele sunt incercaci sa evadeze dintr-o inchisoare sufleteasca in care tu te incapatanezi sa-l ti. Nu e liber sa plece, desi aparent este, pentru ca tu-l excrochezi sentimental prin copii, prin datoria morala. Datoria nu o are decat fata de copii, fata de tine ea a incetat sa o mai aiba in momentul in care relatia ta cu el a fost iremediabil stricata.

Tu in ultimul timp l-ai sprijinit? L-ai iubit? I-ai fost alaturi? L-ai alinat? L-ai respectat ca om, sau l-ai criticat, dispretuit, cerut sa se schimbe? In amantele lui gaseste caldura care la tine lipseste. Tu ai incetat sa ii mai fi aliat si atunci cauta in alta parte. Este doar consecinta esecului matrimonial. Iar esecul va apartine amandurora, la fiecare in masura in care a participat negativ la destramare. Ceea ce vine de acum inainte e doar normal.

Macar incearca sa accepti si sa nu mai fi atat de incrancenata. Si sti de ce? Nu pentru ca gresesti. Ci pentru ca nu stii ce sa faci cu viata ta si a lui si a copiilor. Incearca sa te privesti in oglinda pe adevarata tu. Incearca sa vezi lucrrurile cu claritate si te vei feri singura de un chin inutil. Accepta realitatea in care traiesti si nu te crampona de ceea ce ti-ai fi dorit caci daca vei face asta vei cunoaste iadul.

Eu l-am cunoscut. Pentru ca nu am vrut sa accept si m-am mintit singura si pe zi ce trecea era din ce in ce mai greu sa ies din iad. Am divortat si mi-am directionat viata in cu totul alte dimensiuni. Nu zic sa faci ca mine. Nu trebuie neaparat sa divortezi daca tu crezi ca nu au cum sa fie copiii mai fericiti. Dar macar nu te mai preface ca esti sotia lui. Nu sufleteste. Nu mai astepta de la el ceea ce nu ti se mai cuvine. Casnicia nu consta in acte, ci in relatia sufleteasca pe care o ai cu el.

Ca sotie trebuie sa simti cu el si el cu tine. Daca nu mai simti cu el, din x motive, vina fiind irelevanta, contand doar rezultatul si anume ca nu mai ai o relatie sufleteasca pozitiva, ci negativa, ai 2 optiuni. Sa divortezi sau sa ii ramai sotie doar legal si sa lasi la o parte pretentiile asupra lui. Sa te rezumi strict la pretentii privind copiii.

Iarta-ma daca iti par nedreapta si rea. Iarta-ma daca prin ce ti-am scris te-am ranit. Dar sunt de parere ca e mai bine sa ai curajul sa iti privesti adevarata realitate. Va fi mai usor pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Citat:
citat din mesajul lui witeflower
si de-aia ma intreb: or fi fetele astea mincinoase din fire? Le-o fi spus el despre mine niste chestii de speriat si mint de...frica mea? (Ca eu n-am bagat pe nimeni in sperieti inca, da' se pare ca acum incep!)Ori sunt asa cuprinse de magie incat se dau singure cu capul de zid si li se pare mangaiere?

Mint pt ca nici ele nu vor sa-l ia acasa, asa ca prefera sa se fereasca de complicatii ulterioare, mint pt ca, oricat ti s-ar parea de bizar, nu vor sa-ti faca rau,mint ca sa pozeze in indragostitele imaculate in fata lui, sa nu para zgripturoaice spargatoare de case, mint pt ca stiu ca e o chestie trecatoare si nu vor sa faca amantlacul "oficial", sa fie etichetate. De ce s-au bagat in asta? De dragul a 2-3 fluturi in stomac,de singuratate, pt sex, un surogat prietenie sau cate putin din toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

parerea mea este ca "magarul" are nevoie de comunicare.
din ce vad eu, relatiile intre oamenii casatoriti se tocesc repede si tare. totusi fiecare in continuare, are nevoi, are de dat si de luat. insa tot fiecare, asteapta sa primeasca si nu cere.
eu personal nu-s de acord cu divortul cu copii decat in cazuri extreme, de violenta, alcool, in care e mai rau sa stea copiii si sa vada asa ceva (totusi, ai mei, desi au avut cred eu fiecare affair-urile lui iar tatal meu e intr-un mare fel - un geniu in lumea lui, care reactioneaza violent cand il scoti, au ramas impreuna si mie sincer imi pare bine ca l-am avut pe tata, asa cum a fost el, in viata mea-stiu ca ne iubeste asa si cat poate).
si de aceea, eu zic ca el merge la cafele cu fetele alea, pentru povesti. m-am trezit si eu cu un amic ca-mi povesteste cate in luna si in stele. l-am intrebat-de ce nu-i spui nevesti-tii? si s-a blocat. oare de ce?

nu stiu, situatiile sunt particulare. eu spun sa va adunati, sa va spuneti unul fiecaruia ce vreti fiecare de la fiecare. eu pe printese le-as lasa in pace-daca nu erau ele, erau altele. pierzi esentialul...

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby76 spune:

Ma bag si eu ca musca...

Acum, ce sa-ti spun... eu n-as face "circul" pe care il faci tu si nici nu l-am facut cand au considerat altii ca e "cazul". Daca nu va mai leaga nici un sentiment sau daca tu stii ca el nu te mai iubeste atunci nu inteleg chinul asta la care te supui si la care supui si copiii. Tu crezi ca, copiilor vostri le e mai bine intr-o familie "de forma" decat cu un singur parinte? Te inseli. Si-ti spun asta din prisma copilului care a trait intr-o astfel de familie in care unul era "hais" si unul "cea". Tensiunile se simt, nu sunteti supraoameni sa va ascundeti foarte bine nici fata de voi daramite fata de copii. Si, ori il accepti asa cum e, pentru ca sunt barbati care zboara din floare in floare, asa sunt ei construiti, ori tai raul de la radacina.
Eu i-am spus si primului sot si celui de-al doilea ca nu ma deranjeaza atat de mult faptul ca ar putea avea o aventura, se intampla dar nu vreau sa vin acasa si sa spun "pardon" ca am dat peste iubitei si nu vreau sa inceapa cu gargara ca aia e mai buna, mai frumoasa si mai devreme acasa decat mine! Ca daca se ajunge la vreuna dintre situatiile de mai sus le spun clar si la obiect "pa pa". Primul n-a priceput, n-am facut nici cel mai mic scandal, cu toate ca nesimtirea era la ea acasa, si i-am spus si femeii ca daca se iubesc sa se ia nu sa se ascunda. Bine, ea n-avea chef de "luat", papa doar banii unora si ai altora dar eu dusa am fost. Si nici nu m-am enervat, nici nu m-am strasat... pentru ce? crezi ca-l mai educi tu acum? Dar tu cum apari in fata "amatelor" lui? Intrebarea asta ti-ai pus-o? Si, altceva: de ce te intereseaza ce gandesc "ele"? Te-ai casatorit cu ele sau cu el? Ce obligatii au acele femei fata de tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie nu mi se pare ca alea sunt neaparat amante. Si eu mai ies cu cate un coleg la lunch si nu ii f.. pe niciunu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Mie nu mi se pare ca alea sunt neaparat amante. Si eu mai ies cu cate un coleg la lunch si nu ii f.. pe niciunu

idem

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

waw, de unde sa incep?
xuo si ruxi - ati luat in considerare tot ce am scris? Ca isi trimit mesaje pupacioase, ca se ascund (oarecum), ca sunt intalniri regulate si sub diferite pretexte, ca nu sunt colege... ca una si-a dat ijentitate falsa cand am contactat-o? Sa mai adaug ca el sustine ca a incetat orice legatura cu ele - intalniri sau telefoane, dar minte.
Eu nu sustin ca le f... - habar nu am ce le face, mai ales ca sunt doua.
Sustin ca e o legatura nepotrivita cu aceste femei - ce sa astept, pana imi confirma cineva ca se culca sau nu cu ele?

gaby76 - mai, nu stiu la care circ te referi ... ca m-am sfadit nitel cu barbatu, ca le-am dat doua telefoane printeselor, in speranta ca aflu de la ele ce nu vrea sa-mi spuna el? Nu am tzipat, nu am insultat pe nimeni, dar vreau sa stiu si eu care e treaba - il vor ele, el le vrea, ca li-l las - dar vezi ca ele zic "nu, merci", in timp ce intalnirile continua. Ele nu au obligatii fata de mine, normal, dar cand te incurci cu un barbat insurat, se cheama ca-ti asumu si riscul ca nevasta-sa sa-si verse un pic nervii pe tine, nu?

nemora, nici eu nu-s de acord cu divortul doar pt ca nu te mai intelegi cum ai vrea sau ca nu mai e iubirea, comunicarea optima in cuplu. Tocmai de aceea am lungit-o pana acum si am rabdat gramada de magarii, iar daca am spus asta cu sinceritate inca de la inceput, iata ce-mi incasez de la alte fete. Si ai mei au ramas pana la sfarsit impreuna, desi tata nu a fost nici pe departe sot si tata model, dar m-am bucurat sa-l am acasa, era tatal meu... as fi vrut sa le ofer asta si copiilor mei, dar nu cred ca depimde doar de mine...
Si-apoi faza cu amicul - tu ce zici - de ce nu i-a spus el nevesti-sii? Eu zic ca poate era indragostit de tine in secret sau poate nu... in orice caz eu as evita sa tin secreta o relatie pur amicala, tocmai pt a nu lasa loc de interpretari... Nu pt mine, dar i-as face si amicului rau daca nevasta s-ar prinde ca ne intalnim pe ascuns, nu crezi?

Lo_li_ta - pai da! si merci ca mi-ai facut hatarul si ai raspuns la subiect, oricat de tentant ar fi fost sa-mi spui si tu ca nu-i treaba mea sa iau la bani marunti amantele. Dar in toata nebunia asta, uite-asa ma simt mai bine, mai scade din furie si frustrare, mai rad si eu, mai fac haz de necaz... si nu in ultimul rand imi mai lamuresc cate ceva. Merci!

noideea - iarta-ma, eu in general sunt politicoasa in raspunsuri, dar... la ce mi-ai scris, a iesit o adevarata telenovela. Dar, uite, sa te linistesc: nu l-am tinut pe bietul om legat de mine nicicand, cu niciun tertip. Ba, de-a lungul timpului, era sa-i dau papucii de cateva ori, la modul serios, dar si atunci i-am spus ca nu ii voi restrictiona in niciun fel relatia cu copilul, doar el sa se poarte bine. Si acum la fel - i-am cerut doar sa-mi spuna ce naiba vrea - sa mai fim sau nu impreuna. Cat despre sentimentele mele eu nu l-am mintit deloc. el stie ca ce-a fost nu mai este, dar asta a fost conditia de baza: daca vrea sa ramanem casatoriti, atunci sa fim fideli, in palaria mea! ca ne iubin mai mult sau mai putin, ca imi aduce flori de ziua mea sau nu - ca ma mai uit eu la el ca la soare sau nu - astea da-le-n colo. Dar eu nu dau fuga la alti barbati de ciuda ca al meu se poarta naspa... asa ca sa-mi fie cu iertare daca am aceeasi pretentie si de la el. Si asta numai daca vrea sa-mi fie sot in continuare. Daca nu - e liber... dar atunci sa oficializam libertatea, nu sa ma minta.

Si la sfarsit, uite, va spun ca m-am mai linistit - imi este tot mai clar ce am de facut, asa ca nu-mi mai bat nici eu capul asa de mult cu amantele... Ei, dar dupa ce depun actele de divort tot ma gandesc sa le comunic dragalaselor ca omul e liber... pentru amandoua! (sau pentru cate o vrea el...). - sa si-l tina, sa se spele pe cap cu el.

Mergi la inceput