Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Salut fetele!!!
Azi a fost a doua zi cand tudorel mananca suculet de morcov, am marit cantitatea si a fost tare bun. Cand s-a terminat a inceput sa planga ca mai vroia si i-am dat niste tzatzi. Maine continuam cu si mai mult, se pare ca agreaza destul de bine morcovelul. Am gustat si eu din suculetul lui si e tare bun e dulce, cum sa nu-I placa. Se pare ca nu o sa faca figuri la nici un fel de mancare, ma seamana pe mine.
La multi anisori pentru Sebastian Petru Andrei, de Lalala13 si pentru Stefan Andrei, de cristina97. Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, ascultatori si mancaciosi.
Tina, Crispro, Ochidut multumesc de raspunsuri!!
Pupici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Bey, nu mai vb de kg ca innebunesc. Voi va plangeti ca aveti 67-68, pai eu de cele 70-72 ale mele ce sa mai zic??? Si nu sunt nici aia inalta. Am zis ca dupa sarbatori o sa merg la sala, ca sa scap o data si de beleau asta. Si pe mine ma deranjeaza kg, in special burta, dar o mai las un pic si apoi ma ocup de ea. Acum nu prea ma stresez ca oricum vin sarbatorile si o sa bag la greu, dar dupa ce trec...o sa declar razboi kg in plus.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tina, ai retinut bine cum e la noi la clujence cu ajutoarele :) tu esti din braila, parca..parintii mei sunt din braila.

cristina, cd iti mai iese mancarea asa uleioasa, pune servete de hartie dedesubt si peste mancare si se mai absoarbe din grasime. si bineinteles, pui la prajit cd uleiul este incins :)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

da tina, am ajutoare...si multumesc lui DD pt asta... dar si daca nu aveam ajutoare, tot il faceam si pe al doilea...si asta pt ca nu as fi vrut sa ramana Eric singur...

ce vreau eu sa zic e alta: sunt f multe mamici, cu 2 copilasi, care practic sunt singure cu ei toata ziua, sotul la munca, bunicii departe...e f greu, sunt convinsa...totusi daca copilul cel mare e intelegator si cumintel, viata ta va fi mult mai usoara...

in plus, tu ai un avantaj...faptul ca sotul tau se ocupa de copil si ca isi mai doreste si altii...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Scuzati absenta - plecat sot cu 2 incarcatoare Sony la el - au am ramas fara nici unul . V-am citit de pe telefon dar nu stiu de ce nu mai pot raspunde de pe telefon.
Noi suntem bine, grasunele si dragutele.
Eu am undeva la 67kg si talie cam 75cm - deci in scadere - e drept cand ma ciondanesc cu consortul si nu mananc 2 zile dispare grasimea.
Noi am cumparat scaunul de la Be safe - izi combi x3 isofix - si mi-am dat seama dupa ce a ajuns ca nu prea merge la copiii sub 6 luni (desi e de la 0 la 4 ani trecut), i-am sunat sa comand si scaun pentru 0-12 luni si mi-au zis ca imi imprumuta pentru 2-3 luni unul. Au fost exceptionalui de draguti! Asa ca astept sa-l primesc si sa iesim la plimbare. Eu am vorbit cu cei din Romania - ca nu au reprezentanta in Austria. S-au miscat f repede - desi am ales culoare ciudatica, a fost asa comanda duminica, livrare marti!!! E drept ca nu sunt ieftine dar macar stii ca ai suportul unor profesionisti.
Merci de recomandare!
Pup toti delfinasi si mamicile lor!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Victo-multumim suntem bine noroc ca mai intrebat ce mai facemasa mi-a venit si mie cheful de scris...va citesc zilnic dar cu scrisul e lenea mare

Si la noi e greu cu Antonia tot scorpioanca e incapatinata de nu se mai poate...vrea sa faca numai ce vrea ea si lista e lunga acum e acasa nu a mers la gradi tuseste de ieri

Michelle-si David papa des..ziua la 2 ore..asta cand nu doarme cate 4-5 ore...noaptea mananca 1 data pe la 3-4-5 si dupa dim pe la 7-8
cand era mai micut manca la 2.5-3 ore acum papa mai des...oricum eu sunt fericita ca il alaptezla antonia m-am chinuit mult cu biberoane si pompa

la multe lunite sarbatoritilor

felicitari pt dintisori lala,oana

ne-am comandat si noi centru de joaca de la tiny love...sper sa-i placa..de fapt sunt sigura ca-i va placea la jucariile de la carusel si leagan intinde mainile dupa jucarii

scaun de masa inca nu am luat...pe al antoniei l-am dat de fapt toate lucrurile de la ea le-am dat am zis ca alt copil nu mai fac

Bumblebee-tare bancul ,multa sanatate
Anca-multa sanatate ,ce mai face Maria papa san?

eu dieta nu am tinut dar am ajuns la 64 kg de la 79 am 1.70

fug ca a venit sotul...

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ma tot gandesc ca starea asta a lui e si de la dintisori, ca se simte tare la muscatura si roade tot in dusmanie...

i-am luat de pe site-ul cu girafa si 2 inele gingivale din cauciuc natural, cu aroma de vanilie. roade la ele de ieri...

off, la voi dintisorii au iesit asa repede, pe noi tot ne chinuie de ceva vreme si nu mai ies...

tocmai am atipit langa el se juca si el cumintel si eu am inchis ochii

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

e
Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Ochidut, ce scaun de masa ai luat de la targ?cat ai dat pe el?

Eladeea, nici eu nu ii pilesc unghiile

Kata, asa deci! finul tau isi ia bataia de la fratele cel mare....eu as mai vrea un copil,dar ce am citit si de la Victo...deja mi se ridica parul in cap!...clar tb sa mai ai un ajutor! ...inafara de sot.

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Peg Perego Prima Pappa Dinner. Exact imprimeul pe care i l-am luat eu nu am vazut pe net, dar am vazut unele similare. Pe net sunt cam 680, eu la targ l-am luat cu 580 si mi-a dat o paturica subtire cadou(e ca un fleci de carucior). Chiar e super bun si incapator, Laris apare micuta in el acum. Cand am timp va pun poze.
uite aici l-am vazut pe net dar ti-am zis pe alte culori, insa ca model cred ca e acelasi
http://reclama/detalii.php?cod=PP28

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

multumesc!
E f frumos! sa-l folositi cu placere si sanatosi!

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bamboleta, acum m-am uitat..aha, deci antonia e din 1 nov..boon..deci samanta ca la Stefan- el e din 30 oct.
da am uitat sa zic si asta..ca dc el zice sa vrea sa facem ceva.,..apoi trebuie sa facem ACUM..nu peste 5 minute, nu diseara, nu maine..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

avem vreo mamica cu album picasa roxi.puiu?
ca nu stiu daca sa adaug la favorite sau nu... poze vad ca nu are, bine, nu concludente. are un album cu niste papadii etc
hm, mi se pare cam ciudat...

Mergi la inceput