Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
Victo spune:
mai fetele, tina..nu va descurajati voi din cauza mea..io ma plang acilea, ca n-am la cine! dar nu toti fratii mai mari sunt asa. luati in calcul si ca Stefanutu meu e un scorpion veritabil..plus ca eu nu am pe nime in ajutor, o mama, o soacra care sa ii ocupe timpul lui Stefan, iar sotul e cand-cum prezent..adica el si dc e acasa, e cu tv si jocurile pe calc, de aici greul la noi.
katalina, de robert vroiam eu sa te intreb,.,sry, am incurcat numele..daca ai asa multi flacai :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka bumble ![]() ![]() bine ca mi-ai amintit sa-mi sun sotul sa cumpere si hartie igienica!! dar daca il pune sa-si arata si el cooruŽ?! ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
super tare bancu...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo mai fetele, tina..nu va descurajati voi din cauza mea..io ma plang acilea, ca n-am la cine! dar nu toti fratii mai mari sunt asa. luati in calcul si ca Stefanutu meu e un scorpion veritabil..plus ca eu nu am pe nime in ajutor, o mama, o soacra care sa ii ocupe timpul lui Stefan, iar sotul e cand-cum prezent..adica el si dc e acasa, e cu tv si jocurile pe calc, de aici greul la noi. katalina, de robert vroiam eu sa te intreb,.,sry, am incurcat numele..daca ai asa multi flacai :) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
asa, asa...sperie fetele, Paula...
maaaaaaaaaai, hai ca nu e asa...sau la noi nu e asa....va simtiti mai bine acum?
e greu, nimeni nu zice ca-i parfum de trandafiri...darrrrrrrrrr....sa nu uitam, ca scapam si de hopul celor 2-3 anisori...(si dam de altele...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
katalina spune:
| citat din mesajul lui crispro Am facut si io banananele alea minune, dar va ziceam ca nu ma prea am cu bucatareala... nu is asa grozave, ca is super uleioase... dar, grasunica de mine, le-am mancat si asa... doar nu le-oi arunca... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |

..grasunica,arati fff bine Cristina,si Bumble cu 57 kile vrea sa mai slabeasca,wow,eu am 67

si nu ma opresc din mincat, dulciurile-s viata mea ,nu's ce-amCatalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
ochidut spune:
e
| citat din mesajul lui tina_80 Ochidut, ce scaun de masa ai luat de la targ?cat ai dat pe el? Eladeea, nici eu nu ii pilesc unghiile ![]() Kata, asa deci! finul tau isi ia bataia de la fratele cel mare ....eu as mai vrea un copil,dar ce am citit si de la Victo...deja mi se ridica parul in cap!...clar tb sa mai ai un ajutor! ...inafara de sot.Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Peg Perego Prima Pappa Dinner. Exact imprimeul pe care i l-am luat eu nu am vazut pe net, dar am vazut unele similare. Pe net sunt cam 680, eu la targ l-am luat cu 580 si mi-a dat o paturica subtire cadou(e ca un fleci de carucior). Chiar e super bun si incapator, Laris apare micuta in el acum. Cand am timp va pun poze.
uite aici l-am vazut pe net dar ti-am zis pe alte culori, insa ca model cred ca e acelasi
http://reclama/detalii.php?cod=PP28
de Larisa Ioana 24.06.2010
katalina spune:

Bumble,tu ai facut tortul postat de arissa???n-am fost pe faza...e greu de facut?![]()
Tina, ochidut si-a luat maxi cosi scaun masa, da' nu ne-a spus cit a dat pe el.
E fff frumos si soare afara, dar bate ffff tare vintul, si nu iesim, fac chiftelute pt fimiu cel mare si mijlociu....da Victo ,am multi flacai![]()
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
katalina spune:
sory,peg perego, ce memorie de elefant am

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
eladea2005 spune:
si-a mai tras o zgarietura de vreo 2 centi...acuma pe obraz...
cred ca-i dau manusi...daca nu reusesc cu pilitu...![]()
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
tina_80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
asa, asa...sperie fetele, Paula... maaaaaaaaaai, hai ca nu e asa...sau la noi nu e asa....va simtiti mai bine acum? e greu, nimeni nu zice ca-i parfum de trandafiri...darrrrrrrrrr....sa nu uitam, ca scapam si de hopul celor 2-3 anisori...(si dam de altele... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Nu ma sperii, dar nici curaj nu am sa-l fac pe al II-lea

Sotul vrea 3 copii, lui ii plac copii si chiar se implica in cresterea lui Raducu.Mai nou, nu ma mai ia in weekend la plimbare cu Raducu, ca cica il bat la cap (daca nu e vreme frumoasa sa-l plimbam pe-afara, il plimbam cu masina) si ca e mult mai linistit singur. Eu vreau sa vad orasul, bulevarde iar el culturi agricole

Eu ma puneam in locul lui Victo pt ca singura sa descurca (ca si mine, pt ca n-are cine sa ma ajute) cel putin in timpul saptamanii.... si ii mai vine cand si cand mama sau soacra...pe cand tu, Eladeea, zic eu ca ai mai mult ajutor....sau ma insel?
Nina
mami fericita de Radu Gabriel
16.06.2010
crispro spune:
Katalina, si io tot 67 am, dar numa in zilele bune( adica la cantarirea de dimi, pe nemancate dupa o seara de greva foamei). cum halesc ceva seara, cum am 68 dimineata...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze

delfinasul
printesita
....eu as mai vrea un copil,dar ce am citit si de la Victo...deja mi se ridica parul in cap!...clar tb sa mai ai un ajutor! ...inafara de sot.