Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
bumblebee spune:
Eladea, eu nu-i pilesc unghiile, ma chinui sa i le si tai, apai daca ma apuc de pilit tre' sa-mi iau si o sticla de beutura, ca se lasa cu urlete![]()
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
crispro spune:
nici io nu ii pilesc unghiile, incerc sa i le tai cat mai ok, dar tot e zgariat pe frunte... de parca ce colti i-as fi lasat...
Bumblebee,
. sanatate multa!
Am facut si io banananele alea minune, dar va ziceam ca nu ma prea am cu bucatareala... nu is asa grozave, ca is super uleioase... dar, grasunica de mine, le-am mancat si asa... doar nu le-oi arunca...![]()
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coteasca Si eu am inceput azi sa-I dau suculet de morcov. I-am dat vreo 5 lingurite si daca a inghitit de 2 ori, restul l-a scuipat afara. Maine incercam din nou, si de sapt viitoare incepem cu suculet de mar, apoi le combiman si mai vedem. Vad ca tu ai inceput cu mar, a avut vreo reactie ceva??? Corina, fericita mamica de Tudor Andrei"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26) http://happyrooms.blogspot.com/ POZE |
si eu am vrut sa ii dau intai suc de morcov si apoi mar, dar se pare ca morcovul simplu nu ii placea f mult.
asa ca i-am dat suc de mar si apoi am inceput sa combin cu sucul de morcov si i-a placut; nu a avut nici o reactie la nici unul din ele
de Larisa Ioana 24.06.2010
rodyka spune:
| citat din mesajul lui crispro Am facut si io banananele alea minune, dar va ziceam ca nu ma prea am cu bucatareala... nu is asa grozave, ca is super uleioase... dar, grasunica de mine, le-am mancat si asa... doar nu le-oi arunca... |
cristinica, scumpa de tine, cu cata iluzie te-ai apucat sa faci si tu bananele prajite si, cand colo, cata dezamagire!
daca le puneai in ulei bine-bine incins, nu ieseau uleioase. dar tu oricum le-ai papat! 
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
Ochidut, ce scaun de masa ai luat de la targ?cat ai dat pe el?
Eladeea, nici eu nu ii pilesc unghiile
Kata, asa deci! finul tau isi ia bataia de la fratele cel mare
....eu as mai vrea un copil,dar ce am citit si de la Victo...deja mi se ridica parul in cap!...clar tb sa mai ai un ajutor! ...inafara de sot.![]()
Nina
mami fericita de Radu Gabriel
16.06.2010
mericica30 spune:
bumblebee- ca sa nu te mai chinui incearca sa ii tai unghiile cand doarme
problema e ca ii creste foarte foarte repede
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]
bumblebee spune:
| citat din mesajul lui mericica30 bumblebee- ca sa nu te mai chinui incearca sa ii tai unghiile cand doarme problema e ca ii creste foarte foarte repede [url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url] |
Al meu doarme pe burta si ma chinui tare sa-l pun in patutul lui fara sa se trezeasca, de aia la somnul e somn si atat, dar am sa incerc inainte sa-l pun in patut...

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4
bumblebee spune:
Si pt ca azi preocuparea mea principala e sa lenevesc:
,,Angajam vanzatoare"
Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si o prelucreaza:
-"Fata draga, noi nu zicem NU la clienti, chiar daca nu avem produsul in stoc... ii aburim, ii amanam..."
Zis si facut - trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:
- Manusi aveti?
V: Pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate?
- De piele, normale.
V: Cu un deget, cu 2 cu 5?
- Normale, cu 5.
V: albe, rosii, verzi?
- Negre, normale.
V: Le purtati la palton sau la jacheta?
- La palton, ca vine iarna
V: Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se
asorteaza.
Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, dar - cand sa iasa pe usa - intra val-vartej un tip hiper-furios, cu un colac de buda intr-o mana si cu o placa de faianta in cealalta:
- Cucoana, uite: asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu' ti l-am aratat ieri: - ACUMA IMI DAI HARTIE IGIENICA????
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
rodyka spune:
bumble 

bine ca mi-ai amintit sa-mi sun sotul sa cumpere si hartie igienica!! dar daca il pune sa-si arata si el cooruŽ?! 
_
rodyka spune:
eladea, nici eu nu-i pilesc unghiile, dar ii tai bine si colturile, mai cu unghiera, mai cu dintii...
si asta in timp ce povestesc cu ea. ea ma strange tare de deget si eu ii tai unghiile, ca prin somn se cam misca daca simte ca-i ating manuta una-doua vrea sa ma prinda de mana...
_

fericita mamica de Tudor Andrei