medic pediatru Galati

medic pediatru Galati | Autor: Angie.C

Link direct la acest mesaj

Buna,
mamici, imi puteti recomanda un medic pediatru bun in Galati?
As vrea un medic care pe langa faptul ca ia banul, sa-l ia justificat si sa-si dea interesul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicavica spune:

m-ar interesa si pe mine sa aflu daca exista un dr. in adevaratul sens al cuvantului...experientele noastre,nu-s satisfacatoare in materie de pediatri(si am fost cam la toti din GL),dar poate nu l-am nimerit noi...mamici,chiar n-ati fost multumite de nici un pediatru in GL?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Buna! Eu una am fost si sunt foarte multumita de dr. Popa Mariana. Imi urmareste fetita de la varsta de 2 luni si am trecut si prin niste faze mai grele, pe care dumneaei ni le-a diagnosticat si tratat corect. Pentru noi, ea face practic parte din familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Buna!Eu o recomand pe Dr. Gusa, de la Spitalul de Copii, dansa vine la noi acasa ptr a o consulta pe cea mica si sunt multumita de cum o "ia la bani marunti".Are foarte multa rabdare, explica tot ca sa inteleg si eu, raspunde la toate intrebarile, niciodata nu mi-a dat impresia ca pun intrebari prostesti si imi arspunde mereu la telefon, stie cine sunt si stie mereu cum s-a prezentat cea mica la ultimul consult. Cateodata sta cate 2-3h daca eu am mai multe nelamuriri si daca mi s-a parut cateodata ca tratamentul e mai dur (la diverse afectiuni) imi explica de ce imi da acel tratament si nu altceva...
Acum fiecare hotaraste cat de bun e doctorul...Sincer noi nici nu am avut probleme majore de sanatate dar mereu am chemat-o la inceputul fiecarei luni ca sa o consulte...poate si asta conteaza.

Mergi la inceput