***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, dragi mamici de capsunici!!!

Am intrat sa urez LA MULTI ANI, ANDREI SI ANDREEA!!!!! si sa ma laud ca in mai voi fi din nou mamica .... nu stiu inca ce va fi, insa banuiesc eu ca e baiat .... am fost mai capricioasa decat in sarcina cu Teodora .... Culmea ar fi sa nasc tot pe 7 mai, caci la Teodora DPN era 21 mai, iar acum am DPN 19 mai!!!

Ma bucur sa citesc despre copilasi la gradinita .... ce mari sunt toti si frumosi!!!!
Va urez toate cele bune si SPERRRRR sa revin sa va citesc!


Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Nu mai stiu sa schimb semnatura ....

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Motannel, felicitari! Daca nu nasti tot in 7, si 11.05.11 este o zi buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Carla, !

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Felicitari, Motannel! Sarcina usoara!
An@, tu pe unde te ascunzi, nu mai zici nimic sau va mutati si esti ocupata? Petreceti sarbatorile in casa noua, nu?

Cum ati petrecut de 1 Decembrie?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Felicitari Motanel! Sarcina usoara!


Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA multi ani!!! de Sf Andrei

Motanell..Bravo pt sarcina!

Domnitzelor, vedeti ca e in comert un spray care dezgheata instantaneu parbrizele. LA noi sunt 6 grade, cu minus si inca sunt super eficiente.
is ieftine spay-urile astea, de la ALi sau lidl, le-a luat colegu meu.

si io sper ca An sa fie ocupata doar cu mutatul si bb sa fie bine.

Da, Liviana, R inca crede in Mos craciun, in Zahnfee si Osternhase etc etc..
cred ca e vb de informatie..si el nu are prea multa. Dar David sigur va afla mai devreme.

am avut sedinta cu parintzii la DAvid, ma rog sedintzele sunt doar noi 2 si educatoare, pt ca nu mi-ar caracteriza copilul de fata cu altii, David inca e in faza de recuerare, sta bine la cognitiv, mai putin bine la kontaktaufnahme, recupereaza si la limbaj.

asetea-s probleme de parintzi.

a inceput si el inotul, nu il pot inca inscrie oficial pt ca nu are inca 4 ani, proful mi-a zis sa fac o hartie, sa fie, asta pt asigurare, si il duc in continuare :)

ieri a fost afara pe geru ala, imi venea sa impusc o edu, luni a fost soare chiar cu minus, dar ieri a batut un vant de inghetai cu totul., ca deh el a vrut, dar ea nu a fost cu el, si a tusit si mi s-a parut ca a avut si febra asta noaptea. azi nu a mai avut nimik.
inca is pe singulair.
Ella, te rog, cand ai timp, si daca voi ati luat, cum sa ma astept la feedbackuri. ai mei tusesc de vreo 3 luni, complemtentar, bun si asa, nu au luat nici un antibiotik in acest interval, dar ma omoara cu noptile.

Mica, voi cum mai stati cu tusea..cum a fost la hemeopat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Didi,

daca te referi la singulair, are efecte negative diverse, printre care nervozitate si insomnii; astea 2 s-au manifestat din plin la , accesele de nervi s-au suprapus peste temperamentul lui deloc bland (asta e un eufemism :) si in perioada cat a luat singulair mi s-a parut ca era mult mai irascibil.
Dar partea buna e ca nu a mai tusit deloc la finalul tratamentului, crizele de astm s-au rarit si din primavara nu a mai facut deloc.
Dar singulair a luat 6 luni peste aerosoli cu flixo.
Singulair e o solutie extrema si e recomandat celor care fac crize de astm sau tuse nespecifica prelungita.
nu doar ca tusea dar facea spuma aia in gat si devenea in 5 minute expectoranta. Ce cosmar, sper sa nu mai trecem prin ce-am trecut.

dar ce vorbesc eu de nervi sub singulair ca acum nu-l mai ia si are niste crize de-mi vine mie sa ma dau cu capul de pereti; dimineata n-a vrut sa iasa din casa pe motiv ca am iesit eu prima si am avut si tupeul sa apas intrerupatorul de lumina din holul blocului, iar acest privilegiu ii este rezervat numai lui; asa ca am stat 20 de minute amandoi imbracati de zero grade desi noi in casa tinem 25-26, am asudat toata asteptand sa se potoleasca si sa vrea sa mergem; timp in care am auzit numai : "cum ai putut sa faci asa ceva? este incredibil, sa nu mai faci asta niciodata, nu vreau sa ies din casa ca nu-mi convine mie , etc".

motiv pentru care am hotarat ca o sa cautam gradinita mai repede decat estimam, ca pana la primavara ajung la balamuc ; cred ca are nevoie de autoritate; sa-nvete reguli la gradi, de ce sa ne urasca pe noi incercand sa-l "educam" :)
Aplicam si noi metoda asta cu mai facem 2 jocuri si mergem la culcare sau mai stai la joaca pana la 10; dar acum ne numara pana la 100, asa ca am scos-o pe asta cu numaratul.

Ieri l-am pedepsit de 2 ori si l-am trimis in camera lui la time out; si plange acolo dar se vede clar ca se forteaza si printre false suspine se aude : "de ce m-ai trimis in camera mea sa plang singur? sunt un copil, cum te lasa inima sa faci asa ceva ? e foarte urat si n-o sa obtii nimic" il auzim din living si ne bufneste rasul si pe mine si pe ta-su, desi oficial suntem amandoi suparati pe el.
Si dupa 20 de minute de plans vine calm la noi si spune : "gata, acum m-am linistit"

Dar nu-l tine mult linistea si ii nazare iarasi ceva...

Si apropos de motivul pentru care s-a suparat : am hotarat sa pictam un brad de Craciun si mi-a dat mie pensula sa fac eu suportul si el bradul; si eu am incercat sa-l desenez asa cum arata cel pe care il avem noi ; el probabil avea alta reprezentare in minte , ca s-a facut foc si para si a trantit acuarelele, inclusiv pe canapea si pe covor( si dupa cum spuneam prefera goasele :); si a inceput sa planga ; i-am propus sa luam alta foaie de desen si sa inceapa el; s-a isterizat si mai tare.

ma gandesc ca alti copii au crize de nervi motivate, e ceva ce-i supara cu adevarat; la toate sunt niste pretexte de harta, el pur si simplu cauta pricina.

oare pana la ce varsta fac crize din astea? ca sa stiu daca ma mai tin balamalele? Didi, Liv, Florentina R, Pepsi, la voi cum a fost cu nr 1?










Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ne inscriem si noi in clubul tusitorilor, eu si fetele de mai mult de o luna, la alexandra i se aduna ceva si incep sa ma ingrijirez, maine mai duc cu ea la dr. Eu nu le mai dau nimic, ca nu stiu ce ... dar le-am tot dus la dr si concluzia e ca tusesc din gat ca li se duc secretiile din nas pe gat (scuza-ti descrierea) si ca e normal sa tuseasca mai mult dimineata. Andreea mai tuseste si noaptea se scoala si plange de la tuse uneori cand e prinsa un pic de raceala.

Ella, si Andreea a re-inceput cu crizele, si are multe asa din senin si fara motiv, tot asa cand sa iesim afara la zapada s-a pus pe urlat sa-i calc geaca (care nu se calca) taica-sau s-a facut ca i-o calca, si cand a obervat ca nu e in priza fierul s-a pornit si mai abitir. Tot asa am stat toti cu geci pe noi, inclusiv alexandra sa se potoleasca copilul. Eu deschid geamurile in situatiile astea sau usa la balcon ... logic ar fi fost sa nu o mai duc, sa o pedepsesc sa inteleaga ca nu e frumos ce face, dar nu am putut ca trebuia sa o suport urland si mai mult. Nu mai tine nici un time-out sau pedeapsa, ca doar s-au prins ca nu se intampla nimic. Si dupa ce ii duci la gradi, ii apuca si mai rau crizele acasa in prima luna. Eu banuiesc ca se mai apropie o perioada de razvratire, parca stiam si de 4 ani si la mine incepe si alexandra ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc frumos pentru urari si felicitari!

Teodora a tusit de vreo 10 zile ... o tuse uscata ....fara muci sau febra ....i-am dat de la mine, caci medicul de familie nu prezinta mare incredere, stodal, eurespal, bronhicum ...luni mi s-a parut ca e mai rau si am inceput sa-i dau augmentin si calpol, caci avea si usoara febra ... marti (30.11) a tusit fara oprire de era si obosita saracuta si am hotarat sa o ducem la medic ... avem o clinica privata si stiam ca medicul e bun .... a verificat-o (iar Teo a fost foarte cuminte .... neasteptat .... ea care urla ca apucata cand ii aduceam medic acasa ...)... si mi-a zis doctorita ca plamanii sunt curati, la fel si amigdalele, ca ar fi usor rosu in gat, dar e probabil de la tusea asta iritanta ... diagnostic ... bronsita spastica, iar tratamentul e cu Peritol, Modafen ..... si daca tot am inceput antibioticul sa-l continuam si pe ala ... noaptea spre miercuri a fost la fel de greu cu tuse deasa ... dar miercuri era deja muuuult mai bine ... astazi trebuia sa mergem la control intre 3 si 5 ... dar dr. a plecat la 4.30 ... cu vreun minut inainte sa ajungem noi .... am murit de ciuda ..... cica sa o caut in spitalul judetean ca e de garda maine .... cum sa bag copilul in spital???? sa ia alte boli? Mi-e teama ....


Teo miauna .... trimit si revin


Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07) si BB2 cu DPN 19 mai 2011

Mergi la inceput