***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare!
Am pierdut deja 2 mesaje pentru ca am uitat sa ma loghez...

Liviana,
am ie, cordon tricolor si palariuta(clop).
Daca nu ai facut rost pana acum, ti le imprumut cu placere.

Madi,
polipi a avut Tudor si i-am scos ptr ca facea otita dupa otita, lasand la o parte faptul ca nu putea respira bine si vorbea pe nas si da, cred ca-i afecta si auzul. Cu o saptamana inainte de a-i scoate polipii a facut saracul si otita seroasa si timpanotomie, care a fost ultima picatura. Dupa operatia de polipi n-a mai facut niciodata otita si nici racelile n-au mai fost foarte puternice.

Betty,
iti trebuie multa rabdare si putere. Cand suntem la un loc de joaca sau in parc, ii spun ca se mai da de 2-3 ori(negociem) pe tobogan sau pe ce vrea el si gata, plecam. Trebuie sa vada ca esti foarte hotarata, eu ii mai dau si diverse motive(trebuie sa ajungem la...scoala, magazin,etc).


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv aveti nevoie de costum popular pentru serbare? Eu am comandat pentru Maya de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Acuma mi-am adus aminte si eu de costum popular...eu i-am inchiriat lui de la o firma care are sediul pe str. Popa Nan; a fost cam greu sa-i gasesc fiindca avea doar 2 ani atunci si costumele de serbare erau pentru copii mai mari.
http://picasaweb.google.com/117965022621876020491/Serbare 2009#5346378408956005314



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Cu intarziere Kid!
Si in avans LA MULTI ANI! celor care isi sarbatoresc maine ziua numelui.
Betty noi am fost la stomatolog acum cateva zile cu Andrei. El are o coloratie maro-negricioasa pe dinti de un an si jumatate aproximativ. Am mai fost acum un an la stomatolog, s-a uitat un pic si a zis sa nu-mi fac griji ca nu sunt carii, dar nici nu mi-a explicat prea multe. Sa mai revenim peste un an ca e prea mic. In timp i se mai curatau dintii intr-o parte, se colorau in alta, asa ca am mers din nou la altcineva. A zis ca e tartru si i-a facut periaj profesional si pe unde era mai aderent detartraj. A stat la mine in brate pe scaun si a fost foarte cuminte. Acum e tare incantat de dintii lui albi, le-a aratat la gradi colegilor si educatoarelor. Si acum vreo 2 zile il incuraja pe cumnat care se plangea ca trebuie sa mearga la stomatolog "Sa nu-ti fie frica, da? Nu doare deloc!"
Crize face si Andrei destule. Parca mai multe decat inainte, dar pana acum am zis ca mi se pare mie. Acum la culcare a tras un plans ca nu vrea sa doarma cu taica-su, l-a trimis in cealalta camera sa se culce desi ii explicasem ca bucataresc ceva pentru ziua lui. Am intrerupt totul, m-am dus la el si in 2 minute a inceput scandalul ca el vrea cu ta-su. Si apoi ca nu vrea sa doarma, el vrea la joaca sa alerge, si vrea sa sara in pat...Abia l-am pacalit sa adoarma.
Madi sanatate Anei! Noi nu avem probleme cu polipii, dar eu as merge pe mana unui ORL-ist de incredere.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

abia acum citind mesajul tau Mada, mi-am dat seama ca maine e si ziua lui , ca pe baietii nostri ii cheama la fel David si Andrei :); i-am cumparat ceva cadouri de la Babyexpo dar nu stiu de ce ma gandeam ca mai e pana la Sf. Andrei;
am luat de la www. o o k e e . ro cei care importa Melissa&Doug si Alex 2 kituri de pictura; un set contine masinuta care trebuie asamblata si pictata si altul contine o casuta din lemn care e cam de fetite dar nu conteaza ; ambele cu acuarelele de rigoare; am mai luat de la ei acuarele la borcan ca le prefera pe astea; plastilina ca e foarte buna asta din State, un set de fugurine dinozauri pentru cada, adica se poate juca in cada cu ele si se lipesc si de faianta; un set de creioane colorate non toxice speciale pentru baie, adica nu se topesc in apa, deseneaza pe faianta cu ele si se spala cu dusul.
Am mai luat de la Galt un set de pictura cu planse.

http://www.ookee.ro/jucarii-lemn-melissa-a-doug/6642-melissaadoug-decorati-va-propria-ferma.html
http://www.ookee.ro/jucarii-lemn-melissa-a-doug/6640-melissaadoug-decorati-va-masinuta-de-curse.html
http://www.ookee.ro/jucarii-lemn-melissa-a-doug/6138-melissaadoug-acuarele-set-de-10-culori-deluxe.html
http://www.ookee.ro/desen-si-pictura/1439-alex-toys-creioane-de-baie.html
http://www.ookee.ro/plastelina-si-modelare/6395-alex-toys-plastelina-pentru-modelaj-24-culori.html
http://www.ookee.ro/jucarii-de-baie2/6433-alex-toys-insula-cu-dinozauri-pentru-baie.html

deci, La multi ani Andrei si Andreea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sf Ap Andrei!
Andreea felicitari pentru fetita!
Noi vineri am plecat la Targu-Frumos. La plecare am inceput sa fac febra! Si 3 zile am tinut-o cu febra, frisoane si dureri in gat,de nu-mi puteam inghiti nici saliva! Cu 2 saptamani in urma sotul meu a avut la fel si cred ca de la el mi se trage! Prea multe nu am putut sa i-au, m-am tratat cu Humex, aerosol cu prospan, frectii cu spirt si otet si comprese cu spirt si otet la gat si m-am pus pe picioare! Ne-am felicitat finutul, printre starile de rau i-am facut si tortul. Cumnatul meu se simte rau, are dureri dar e bine ingrijit de sora mea! Ea e asistenta medicala si e un mare avantaj ca stie ce sa-i faca!



Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

La multi ani pt toti sarbatoritii de nume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sf Andrei! Sa traiti cu numele!

Multumesc fetele, cred ca ne descurcam cu costumul promis.
Mica, cat a costat al vostru comandat de pe acel site?
Clem si mie imi plac produsele Melissa&Doug, super faina selectia.

Matei ma zapaceste de cateva cu Mighty Beanz, iar B cu Sportacus Lui M i-am cumparat 2 fasolici, 10 ron punguta, dar ii vrea pe toti 100 din colectie!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

La multi ani, Andrei!!!
LA multi ani, Andreea!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI ANDREEA si ANDREI

liv noi am avut nevoie doar de fusta + fota ca ie aveam. Si am platit 40 lei (+10 lei transport) pe fustita din panza alba, 2 sortulete (fata-spate) care se leaga cu tricolor si un brau.

Eu i-am luat platilina Mayei de www.amos.lexgrupsrl.ro/plastilina.html" target="_blank">aici e foarte usor de modelat, nu se lipeste dar dupa ce modelezi ceva cu ea se intareste si nu se mai poate folosi.

Mergi la inceput