***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La Multi Ani, dragi mamici!
Noul An sa va aduca multa sanatate, putere, intelepciune, echilibru interior si multumire sufleteasca!

chiquitita, ma bcur ca Livia s-a acomodat bine la gradi, s-o tina tot asa! Mi se ridica parul in cap cand aud de otite si pneumonii, Salva Domnului ca nu am experimentat cu nici unul din copii asa ceva.
Doxinu, imi pare nespus de rau ca ati avut atat de multe de patimit cu Stefan, sa dea Domnul sa fie bine de acum incolo. Sa fiti fericiti in noua casa, poate ne dai mai multe detalii cand gasesti un mom de liniste. Din poze mi se pare ca Stefan a mai slbit, e adevarat?
Clem, Alma abia astept poze cu Bob si Mara, cum v-ati distrat de ANul nou?
Mica, la voi cum a fost?
Vas, ma bucur sa aud ca sarcina merge bine, pune te rog in semnatura si nr de saptamani, ca sa te "urmarim" mai bine. Asteptam poze si de la voi.
Madi, sanatate multa Anei si un an cu multe bucurii!
Alyna24, pitikul tau cel mic e un adevarat cavaler, ce bine ii sta in costumul de la serbare. E f dragut ca baiat, o sa franga multe inimi. Bruneteii parca au trasaturile mai accentuate, asa mi se pare.
Pepsica, frumosi tare sunteti si voi, mi-a placut mult de micul Craciunel, sa va traiasca trioul de baieti.
Chris27, nu am vazut filme noi, sunt to cele vechi, te rog sa pui si recente caci abia astept sa vad ce frumos ati mai crescut. Cum ati petrecut sarbatorile?
Am fost si eu realmente socata cand am aflat vestile despre Serban Huidu. M-a impresionat la fel de mult ca cele cu Madalina, sa speram insa ca recuperarea lui Serban va fi buna si rapida.

Daca aveti timp si va face placere, va invit sa urmariti in poze cum am petrecut noi Sarbatorile de iarna. Este primul an cand le petrecem exclusiv acasa.

http://picasaweb.google.com/liviana75/ToamnaIarna2010#5557503627562339794
Va imbratisez cu mult drag!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

La multi ani! Sa aveti un an plin de bucurii, sanatate , multe impliniri!

Liviana, mi-au placut tare mult ornamenetele , tablourile si baietii evident! Ce zapada mare aveti!

chiquitita, am vazut domnisorica, ce serioasa mi se pare!Ma bucur pentru voi ca s-a acomodat bine la gradi, Andreea acum zice ca nu mai vrea sa mearga, dar stiu ca in 2 zile e fericita acolo.

Doxinu, imi pare rau ca ati avut atatea probleme, asta e varsta la care se imbolnavesc mai tare! Sa speram ca va fi mai bine la anul si ca isi fac imunitate. Te mai asteptam pe la noi!

Vas, Ce putin mai ai! Cred ca abia astepti sa iti tii puiul in brate? Cum ati petrecut?

Noi am stat doar acasa, nu am mai mers la bistrita cu alergia Alexandrei, dar ne-a fost bine si noua si fetelor! Andreea a stat si a vazut artificiile, primul ei revelion, i-au placut mult si la 2 nu se dadea culcata! Nu am decat putine poze, bradul l-au devastat din prima zi, abia astept sa-l strang, numai varful a mai ramas impodobit! Au atata energie, de-mi darama casa la propriu, le scot afara cate un ceas, ca mai mult ma stresez de asta mica, alexandra adoarme pe sanie in drum spre casa cateva minute si cand intra e fresh. Nu apuc sa fac nimic de ele cand sunt acasa amandoua. Abia astept sa inceapa gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani cu sanatate si multe bucurii!
Am revenit acasa! Copii au dormit bine si au redescoperit jucariile! Azi sunt la program administrativ!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Liviana faina casuta mai aveti! Imi place firea ta artistico- creeativa!
Chichi ce fata frumusica e LIvia!
Doxinu ce baietel dezvoltat ai!
Chris ti-am mai admirat inca o data copii! Ce par lung are fetita! Si eu visez la sedintele de motat cu fiicamea!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani!!!
Un an asa cum v-il doriti! Si mai ales sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

La multi ani! si in 2011
Am vazut poze cu Livia, cu Stefan de Doxinu si casuta si ornamentele Livianei. Superbe toate.
Chiqui ma bucur ca e bine Livia. Mergeti la gradi de miercuri?
Al_Ma momentan sunt bine. Dar am avut concediu 2 saptamani, asa ca a avut si organismul meu un mic ragaz sa se refaca. Tu cum mai esti?
Alynta ma bucur ca ati petrecut bine. Poze mai ai? Cumnatul cum mai este?
Chris poze noi vrem si noi sa vedem.
Dupa Revelion Andrei si-a dat programul peste cap de tot. Se culca la miezul noptii si se trezeste la pranz. Si de poimaine incepem gradinita. Nici nu stiu cum o sa-l trezesc dimineata.
Capitol nou ne face si noua cineva?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Madaiulia multumesc de intrebare! Mai am o serie de poze, dar nu multe. Urmeaza sa le descarc. Cumnatul e mai bine. Acum sta putin si in sezut. S-a ridicat pe picioare in carje, dar inca nu are putere sa stea. Urmeaza sa vina la Iasi pentru a i se face investigatii pentru uretra. Dupa cum evolueza se pare ca operatia de refacere a uretrei e inevitabila.

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

LA MULTI ANI!!!!!
SANATATE SI MULTE IMPLINIRI!

Noi suntem bine, incercam sa trecem cu succes si de ultimele saptamani. Chiar daca imi e tare drag cum il simt in burtica imi doresc sa/l tin in brate. E un bebe tare ager, se misca intr/una, nu prea pot dormi, mai mult au reaparut si greturile.
Acum sper din tot sufletul sa stea acolo cat trebuie si sa fim bine amandoi.
Sincer nu prea am avut timp de nimic, musafiri peste musafiri, am nevoie de odihna si de azi mi/am propus sa stau linistita.
M/a lovit azi in col atat de tare ca am zis ca nasc. Incep deja sa ma doara oasele....ce mai , am cam toate simptomele de final de sarcina.

32+

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Vas ce putin mai ai pana sa nasti! Acusica il tii pe bebe Andrei la san!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput