***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***
Raspunsuri - Pagina 22
vas spune:
ceau fete dragi!
recunosc ca nu am timp de net chiar deloc dar gandul imi este la voi de cate ori imi privesc printesa. "oare ce mai fac ceilalti capsunici?"
Incep sa ma simt greoaie, noaptea nu prea am somn, ma apasa bebe pe vezica de zici ca vrea sa iasa afara. AM avut chiar zile in care am crezut ca o sa nasc, acum ma bucur pentru fiecare zi care trece cu bebe in burtica. Am noroc ca nu am contractii, asta ma linisteste.
Incerc sa nu fac mai nimic, sa stau linistita dar si simplul fapt ca ma joc cu ELiza uneori ma oboseste. Mai am o luna jumate si imi vad puiutul din burtica.
As avea multe sa va povestesc, despre serbare, sa pun si poze, despre cum ne/am amuzat eu si sotul cand o invatam pe ELiza poezii in maghiara pentru care l/am chemat pe bunicul sa ne explice cum sa citim
.......multe as avea de spus dar timpul parca fuge pe langa mine.
Va doresc pentru noul an multe impliniri si multa sanatate atat voua parintilor cat si piticilor.
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
chris27 spune:
La multi ani,fete dragi!
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
madaiulia spune:
LA MULTI ANI!
Un an plin de sanatate, fericire si numai bucurii!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
chiquitita spune:
LA MULTI ANI! UN AN PLIN DE FERICIRE SI BUCURII!
Salutare fetele, nu am mai scris de muuult...asa ca ar fi cazul sa mai recuperez. Livia s-a acomodat nesperat de bine la gradinita, totul e foarte bine, in afara de raceli. La inceput a fost o luna racita, apoi pauza o luna si de la 1 dec suntem iar racite. A facut si otita, apoi o viroza si uite asa facem luna de cand mucalim.
Madaiulia
am facut ce m-ai invatat tu si e mai bine acum, sa speram ca scapam. Multumesc pt ajutor (pe mada o tot innebunesc cand ne imbolnavim). Cu dr a ramas sa ne mai ducem la el sa investigam murmurul sa nu fie ceva alergic (nu mai stiu daca trebuie sa ne ducem cand avem un murmur sau si daca nu il are
).
Avem si niste poze daca aveti chef sa ne vedeti.
http://picasaweb.google.com/LiviaGurgui/LIVIA?authkey=Gv1sRgCOzQvdK4t4iZVA#
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
dicirstea spune:
Va doresc un an mai bun, mai "sanatos si la punga gros"!
Nastere usoara viitoarelor mamici!
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Al_Ma spune:
La multi ani! Va doresc multa sanatate, bucurii, fericire, impliniri personale si profesionale pentru voi, copii si intreaga familie! Sa fiti si mai iubite in noul an!
Daca suneti in pana de idei pentru cadouri de... Paste
, ca pana la ziua copiilor mai e, eu si Mara suntem incantate de setul asta www.hasbro.com/shop/details.cfm?guid=923BCA87-6D40-1014-8BF0-9EFBF894F9D4&product_id=15012&src=endeca" target="_blank"> Play-Doh Fun with Food pe care l-am gasit intr-o mica librarie, in vacanta. O sa pun si poze, a fost frumos, dar cam scurt si, din pacate, nu am gasit nici sanii de inchiriat, dar mai avem o zi la dispozitie, poate gasim totusi. Daca nu, o sa ne dam pe derdelus in Poiana, probabil.
Chiqui, e foarte scumpa Livia alias Hello Kitty
!
Mada, sper ca te-ai insanatosit.
Noi am luat 3 lozuri pentru noaptea de Revelion, dar niciunul nu a fost castigator, asa ca asteptam sa ne intoarcem in tara sa vedem daca am castigat la 6/49
. Am si o intrebare: in afara de Pepsi, cine mai e in Canada, ca nu mai stiu?
doxinu spune:
La multi ani fetelor,sanatate si numai impliniri in 2011!!!!!!!!!!!!!!
Nu am scris de mult si recunosc ca nici la curent nu sunt cu voi........,insa ma gandesc adesea la voi si puiutii vostrii!
Am vazut ca puiutii s-au acomodat la gradinita si le place.Super!
Noi o tinem din una in alta.Am avut conjunctivita la amandoi ochii,apoi otite,pneumonie a fost asa de racit ca auzea numai daca tipam si venea cu urechea langa gura noastra sa inteleaga ce-i spunem..........Asa ne-am speriat.........
Una peste alta avem si polipi care nu se opereaza pana la primavara
Mergel la gadi maxim 3 zile pe saptamana dupa care sta acasa 1 saptamana sa-si revina.Cum il pun pe picioare o luam de la capat.
Nu ma solicita serviciul cat STEFAN care nu-si mai revine.Nu am timp sa respir ca face altceva...........Am avut atatea peripetii cu el ca nici nu vreau sa imi amintesc!
Ne-am schimbat si casa si am avut probleme si la acomodare..........
Am intrat sa va zic "LA MULTI ANI" si m-am descarcat de probleme![]()
EDIT;cateva poze cu STEFAN