***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui arcadia

ps: madi, cred ca stau la 2 blocuri de tine am vazut-o intr-o zi pe Ana in parcul de langa bloc, cred ca era cu bunicul, dar nu i-am abordat ca nu stiam cum sa ma prezint sper sa ne mai vedem prin parc iar la vara abia astept intalniri cu fetele care stau in zona

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

Hainute de vanzare

Hakuna matata!

Arcadia de-abia acum am citit, in parculetul Gh. Petrascu? Unde stai mai exact, poate ne vedem cu piticii in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna si La multi ani!

Eu sunt in medical asa ca am ceva timp sa mai citesc si sa scriu si eu pe aici.
Imi pare rau pentru capsunelele bolnave, le doresc multa sanatate stiu si eu cum e.
Anul asta nu a fost foarte bun pentru noi, din punct de vedere al sanatatii, iar eu am facut inainte de Craciun o laringo faringita puternica plus o conjunctivita luata de la Ana. Asa ca de Craciun nu am avut deloc voce, plus alte neplaceri.

Mami de Ananu am ajuns cu ea inca la Popitiu...Asa mi s-a urati de mers la doctor...La 2 zile dupa serbare, Ana a facut conjunctivita, apoi am fost cu ea la control, la Medlife, tot la un medic care lucreaza si la Gomoiu, sa vedem cum a evoluat dupa tratamentul cu antibiotic. Atunci parea mai bine, chiar isi mai revenise cu auzul, insa acum are iar ceva muci si iar nu mai aude bine.
Am zis ca ma duc cu ea la anul, ca nu mai suport sa ma tot duc la doctor, ba ea, ba eu si tot asa.
Asa ca eu astept sa se termine anul acesta si sper ca anul care vine sa fie mai bun, ceea ce va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

intru si eu sa va urez fetelor dragi, Sarbatori Fericite, An nou mai bun, cu multa sanatate, bucurii si fericire sa aveti!

vin in Romania, dupa aproape 8 ani.....am sa fiu in Timisoara in februarie-martie, daca cineva e prin zona si vreti sa ne intilnim cu mare placere, voi fi doar cu Dario. dati-mi pe pm , daca cineva e din timisoara si vreti sa ne vedem, ca sa nu-mi scape ceva.

poze noi http://family.webshots.com/album/579348615zPHMUK

http://family.webshots.com/album/579354400UhTAQM

va pup tare pe toate si numai bine va doresc

Flavia mamica fericita de Dario 19 septembrie 2010, David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Flavia...ce ma bucur!Focu-i facut in soba...scot ceaunul de tuci in curte...merge si in casa daca-i prea frig...Imi pare rau ca n-o sa vezi salcamii infloriti si campul cu flori.Abia astept sa va vad!

Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Va era dor?!
Acum suntem in deplasare pana la anul, mai exact 1 sau 2! Maria ne "vorbeste" toata ziua! Si e tare zambitoare de iti vine sa o papi toata! David azi a plecat la tara. E incantat sa vada iepurii, gainele si cainele!
La multi ani, in caz ca nu ne mai "vedem" pana la anul!
Pepsi ce fain ca vii acasa! Pacat ca Tm e asa departe de Is! Dario e un dulce! Sa va traiasca micul crestin!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

alynta, merci mult, numa bine va doresc
cris, da-mi pe pm cum sa te contactez in timisoara, ptr ca acolo nu voi avea net, voi sta la soacra si nu are comp. imi iau laptopul dar nu stiu cum e cu accesul la net.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alyna24 faine pozele de la serbare! Ce eleganti erau cu totii! Felicitarea desenata de el e un dar deosebit.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Am vazut poze de capsunei frumusei de Alyna si Pepsi.
Pepsi ce familie frumoasa ai tu acolo! Imi pare rau ca nu sunt mai aproape de Timisoara, sa ne vedem.
Betty ce mai faceti? Cum sunt fetele?

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Multumim fetelor pt vizionare!

Si...sanatate multa lui Serban Huidu![rugaciune]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Madaiulia, suntem bine, am dus-o la pediatra la control, a ascultat-o si a zis ca e bine pulmonar, drept ca nici eu nu mai aud nici o haraiala, nu mai tuseste, mai are insa ceva mucisori transparenti si lichizi, si ca la o ureche e un pic rosie, dar speram sa treaca asa ... doar cu ceva picaturi de maxitrol ca are si un ochi rosu, cica tot de la viroza. Dar e normala acum, mananca, iesim afara la zapada cu saniuta, a inceput sa ia inapoi in greutate, si incepe sa se vada. Ne-a dat sa ii facem doar IgE specific pentru proteina din lapte, sideremia ca e cam palida si i se pare anemica, si hemoleucograma.

Pepsi, am vazut familia frumoasa! Drum bun si o revedere frumoasa cu familia si prietenii din tara!

Alyna, frumusel foc David, a prins contur tare bine! Toti copiii din grupa lui zici ca-s din reclame!

Mergi la inceput