***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(128)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Maya cred ca are laringita...e ragusita, tuseste sec si a facut febra in noaptea asta. Maine tre sa ajungem la dr.
Voi ce le-ati dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Mica, noi am avut de 2 ori toamna asta, de cand cu gradinita, dar a avut manifestari dferite, o data a avut diagnosticul de laringotraheita si alta data laringita si bronsita, una cu febra mare si una fara, dar nu putea respira, la aia cu febra pana la urma ne-a dat antibiotic si ventolin si flixo, la cealalta fara febra, prednison oral, i-a facut si injectie cand am ajuns la spital ca se sufoca si ventolin, fara antibitoc. Probabil deja ai ajuns cu ea la medic. Multa sanatate!

Carla, la noi a functionat antibioticul, ce-i drept l-am dus din prima seara si de atunci ni l-a si dat, ca a spus medicul ca la o febra asa mare sigur e infectie cu ceva, nu a mai asteptat rezultatul la analize si a mai facut si a doua seara febra si din a a treia deja era mai bine, dar a durat vreo 2 saptamani pana s-a facut bine complet. Am o colega de job care i-a facut fetitei vaccinul pentru streptococ pneumoniae si tot l-a luat de la gradi, probabil o tulpina ce nu era inclusa in vaccin. Multa sanatate!

Bety, Razvan a avut o eruptie dupa viroza, fara sufocare si l-am dus la medic, nu i-a dat decat fenistil gel si o solutie preparata in farmacie, avea ceva mentolat in ea, nu mai stiu cum s enumeste, i-au trecut cam dupa 3 zile, dar nu bubitele asa ca in pozele tale. Multa sanatate si succes cu bradul!

Alina, multumesc frumos.

Noi mai tusim dupa o viroza, si eu si Razvan, ca aproape de fiecare data cand lua ceva de la gradi, ma imbolnaveam si eu. Din octombrie sunt bolnava non stop. Numai streptococul nu l-am luat ca mi-am facut si eu analize odata cu el.

Si ceva mai vesel, am impodobit pomul, la mine a si venit mosul si mi-a adus o tableta PC de pe care sa citesc carti. Nu stiu cand o sa am timp de citit, dar e o jucarie frumoasa.

A, mai voiam sa-si scriu Ellei, ca am citit un pic din urma. Sa stii ca nici Razvan nu a vrut la gradinita, ca spuneai de Bob ca nu vrea sa mearga. Inca mai plange cand il duc, dar a inceput sa-i placa acum dupa 3 luni. Si aseara m-a uimit ca spunea ca vrea sa mearga la gradi, ca ii este dor de colegi si de educatoarele lui. In timp se obisnuiesc, daca sunt ok colegii si educatoarele.

Sarbatori fericite si sa vina Mosul cu multa sanatate si veselie la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyR

Irinusha, merci mult de mesaj!

Cu placere Betty! Eu mai bag un ochisor pe la voi, tine-ne si pe noi la curent, te rog!

Sanatate multa toturor capsuneilor, si fratiorilor de capsunei!!!!
Nu stiu ce-i acum, dar doar de copii bolnavi aud ... inclusiv noi, ca ne-a virusat fi-miu iar pe toti, de la mic la mare ... of!

Ca vorbeati de Mos si cadouri: fi-miu (6 ani) inca mai crede ... il tot imbrobodesc ca Mosul e magic, vine doar la cine crede. Vad ca inca nu i-a iesit un bine-facator in cale sa-i spuna adevarul. Eu am aflat de la pustoaica, cat eram internata cu hepatita - tot 6 ani - si mai stiu ca am fost f. trista si dezamagita. In fine, ma bucur mai ales ca-l stiu ca nu ar putea sa-si tina gura si ar afla si Amélie si tare mi-ar place sa traiasca si ea magia asta mai multi anisori!
La noi vine cu multe cadouri ... Oma mai tot spune ca-i pare rau ca nu stiu ca-s de la ei/noi, dar eu ma gandesc ca or sa stie cand o sa afle cine-i de fapt Mosul, tot e bine :) ... si acum am si prilejul sa-i santajez cu Mosul :p
Bradul l-am facut (evident ca natural, cel mai mare din istoria noastra :) ... si mirosea de numai ... nu mai stiu cine spunea ca nu mai miros .... si da, sunt din plantatie, special ptr. Craciun, nu ma duc sa omor paduri :D ... cu toate ca mi-ar fi placut sa ni-l taiem noi, dar la anu' sper sa avem mai mult timp si sa o facem), am pregatit carnatii, azi fac si sarmalutele si piftia ... e primul Craciun facut la noi in casa si ma pregatesc ca atare. Am facut si fursecuri, chiar cu copiii ... ce a fost pe noi. Si sper sa reusesc Asi 2 cozonaci :D ... si ma mai cheama si Super-Woman!
Asa, sa va zic de cadourile lu' Amélie: o casuta de papusi (e din lemn, destul de mare si i-o tot promitem de mult), Barbie cu cal, Barbie cu aripioare, 2 figurine de Playmobil, PolyPocket ptr. casuta (are si casuta papusele, dar sunt urate), si ceva hainute ... Oma mai m-a avertizat ca a mai luat si ea ceva ...
Cristian: carti de citit (ca fi-miu citeste, n-are treaba ... dupa 3 luni de scoala), 4 jocuri de PS, un joc de mate, un nu stiu ce joc de gandire, o sabie de Star Wars, lego de Star Wars, joc strategic de Lego, o masina teleghidata (asta si-a dorit-o mai mult ta-su) si ceva hainute.
Am incercat sa luam (valoric) la amandoi la fel ... la Amélie a fost usor ca ea a dat comanda repede si stie precis ce-i aduce Mosul ptr. ca a fost fetita cuminte si s-a dus la gradi. :)

Amélie e o dulcica, vorbeste din ce in ce mai bine, dar tot stalcit tare. Si-a dat drumul si la germana, ii da lu' frate-su comenzi sa le inteleaga ;) E o tembela in adevaratul sens al cuvantului, isteata foc si smechera. Se joaca frumos cu frate-su si se iubesc tare, tare. Am exact copiii pe care mi-am dorit! :)
Acomodarea la gradi a fost groaznica. La inceputul lui decembrie nu a mai plans/urlat, dar tot nu-i place si merge ca trebuie. Am avut noroc de 2 educatoare tinere si entuziasmate, care au dragalasit-o mult. Ca multumire (ca m-am gandit ca nu le ajuta cu nimic "Danke-le" meu personal) le-am facut o scrisoare de multumiri ptr. dosarul lor ... ne stie toata gradi si toti au ramas baf.
Acum vedem ce ne aduce anul viitor...

Eu eram la facut de sarmale de fapt, ma asteapta si aluatul la 2 feluri de fursecuri si la 11 merg si dupa Cris (azi e ultima zi de scoala, merg la biserica si fac Christmasparty cu tutorul lor, au luat fursecuri cu ei si de abia astept sa-mi povesteasca cum a fost).
Sarbatori fericite si copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Aseara am fost la ultima serbare de Craciun, la serviciu sotului! Maria a fost in centrul atentiei. Au primit cadouri in valoare de un milion pentru copil, dar cumparate de noi. David: laptop cu activitati bilingv, Matei: orga, Maria: lampa de veghe- steluta Tomy si covoras antiderapant cu senzor de temperatura pentru cada.
Si pozele!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

repede ca plec acasa:

Arcadia ai PM.

Irinusha , ma bucur sa te vad. Frumos ai povestit de copii si scumpa rau Amely . da, fata vroiam .

Addinel, pai doar atat? ce mai face mandra Marie a ta?

Mica, Anei i-a facut bine la gat (dureri de gat, nu laringita) spray tantum verde.

Betty, Carla, sanatate multa si putere!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

mica, bi cand a avut inceput de laringita(era ragusita) mi a dat dr pediatru sa i fac aerosoli cu acc; era mica pe atunci si i am facut doar aerosoli cu ser fiziologic; a trecut doar cu atat; ea era decat ragusita (fara febra,tuse sau altele)

betty nu stiu daca iti amintesti ca si noi ne am chinuit cu alergiile;bianca avea aceleasi pete dar doar pe fata;eu i am facut testul panel si am vazut la ce era(alimente-caseina,cartof,cod si mediu-cal,caine si hamster auriu);daca mi dai o adresa de mail iti trimit analizele biancai sa vezi ce alergeni cuprinde(analiza se face din sange); mai sunt alte teste direct pe piele dar sunt prea dure pt copii

multa sanatate tuturora si sarbatori fericite!

CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Un Craciun fericit alaturi de cei dragi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Cristina, multumesc, dar sa stii ca am cautat email-ul de la tine ca mi l-ai mai trimis si l-am gasit. Dupa sarbatori o sa mergem si noi sa vedem.

Acum sunt bine fetele, nu par sa mai aiba nimic. Incerc sa le adorm de amiaza, mai repede de 4 ca sa nu mai stam tot pana la miezul noptii, dar nu prea am sanse.

Va doresc Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Didi, am urmarit-o pe bona de atunci am inregistrat-o), dar in afara de cateva expresii care ma calca pe nervi nu i-a zis sau facut nimic Marei. Sper sa fi fost doar un episod izolat. Din martie o dam la gradinita si vom vedea cum facem si cu bona.
Mada, si eu am facut herpes de 2 ori in ultimele 2-3 luni, dar intotdeauna imi iese pe sistem nervos. Ma enervez, stresez, etc., onosesc, imi scade imunitatea si hop! herpesul. Mi-am luat o crema cu bitter din plante si nu mai stiu ce din argint si vad ca a cicatrizat mai repede. Am citit, de asemenea, ca o cura prelungita cu ceai de patlagina este buna. Nu stiu daca scapi de virus, desi ma indoiesc, dar se pare ca-l tine inactiv. Si roinita am inteles ca de efecte. Eu am de gand sa le incerc si pe astea, dar nu am gasit ceai de patlagina. Mi-e asa urat cand iese, este si inestetic (mai ales cand am intalniri cu clienti), dar mai ales imi creeaza disconfort.
Mica, eu tin minte ca Marei i-a dat sigur Tantum Verde si parca si un antiinflamator (nurofen, parca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Intru si eu repede sa va urez Craciun Fericit, cu multa sanatate, fericire, multumire sufleteasca iar Mosul sa va aduca tot ce va doriti!
Va imbratisez cu caldura!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput