Clubul cititoarelor - organizatorice (reluare)
Raspunsuri - Pagina 12
maria_alexia spune:
Nici eu n-am prea citit, dar am devenit mai nou curioasa.
Alegem la inspiratie, colectii sunt destule:
www.polirom.ro/catalog/colectii/ego-proz/" target="_blank">polirom - ego proza
www.humanitas.ro/humanitas/proz%C4%83" target="_blank">humanitas - proza si proza-debut
www.curteaveche.ro/index.php?filter1=category:eq:36&module=pagesetter&tid=3" target="_blank">curtea veche - un roman
www.edituraparalela45.ro/colectie.php?idcolectie=8" target="_blank">paralela 45 - biblioteca romaneasca
www.cartearomaneasca.ro/catalog/colectii/proza/pagina_01_dataintroducerii_DESC.html" target="_blank">cartea romaneasca - proza
Poate mai aveti voi...
Laura25 spune:
Eu propun Mircea Cartarescu - Orbitor. Am gasit aici un link de unde se pare ca se poate descarca http://www.cartidownload.ro/Diverse/425209/Mircea_Cartarescu_Orbitor
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
beshter spune:
Misto!
Eu propun www.polirom.ro/catalog/carte/baiuteii-editie-nou-3695/" target="_blank">Baiuteii - Filip Florian si Matei Forian
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
maria_alexia spune:
Propunerea mea e Ioana Nicolaie - www.polirom.ro/catalog/carte/cerul-din-burta-3760/arunca_o_privire_fragmente_1.html" target="_blank">Cerul din burta.
Mihaelka, si baiuteii vreau neaparat sa citesc.
Laura, si mie imi place Cartarescu, recomand Nostalgia si Levantul . Orbitor trebuie citit - obisnuiam sa fac cadou prietenilor plecati macar vol 3, dar e mult de muncit la el.
carminabulina spune:
Eu propun Adrian Schiop Pe bune/pe invers
Recunosc ca habar nu am ce propun dar sper sa fie de bine !
corap spune:
Iaca propun si eu, totusi - www.polirom.ro/catalog/carte/zaira-3703/" target="_blank"> ZAIRA - C D Florescu
maria_alexia spune:
De-abia azi m-am desteptat: trebuie sa spun si premiul, nu?
M-am tot cugetat ce poate fi transportat in siguranta...
Va fi o cafea speciala de la Leonidas
Spor la propuneri, e bine daca facem listuta maine dimineata si pana luni votam ?
beshter spune:
mmmm...ce bun! Cafeaua asta trebe castigata de corap! Sa ma anuntati cand va fi tragerea la sorti ca sa ma concentrez!
Cand incepe votarea?
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
maria_alexia spune:
Incepem votarea
Propunerile de lectura la tema: literatura romana post '90:
- Mircea Cartarescu, www.humanitas.ro/humanitas/orbitor" target="_blank">Orbitor, disponibila online si www.cartidownload.ro/Diverse/425209/Mircea_Cartarescu_Orbitor" target="_blank">aici
- Filip Florian si Matei Forian, www.polirom.ro/catalog/carte/baiuteii-editie-nou-3695/" target="_blank">Baiuteii
- Ioana Nicolaie - www.polirom.ro/catalog/carte/cerul-din-burta-3760/arunca_o_privire_fragmente_1.html" target="_blank">Cerul din burta
- Adrian Schiop, www.polirom.ro/catalog/carte/pe-bune-pe-invers-1555/" target="_blank">Pe bune/pe invers
- Catalin Dorian Florescu, www.polirom.ro/catalog/carte/zaira-3703/" target="_blank"> Zaira
Votarea se incheie luni dimineata