Clubul cititoarelor - organizatorice (reluare)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Nici eu n-am prea citit, dar am devenit mai nou curioasa.

Alegem la inspiratie, colectii sunt destule:
www.polirom.ro/catalog/colectii/ego-proz/" target="_blank">polirom - ego proza
www.humanitas.ro/humanitas/proz%C4%83" target="_blank">humanitas - proza si proza-debut
www.curteaveche.ro/index.php?filter1=category:eq:36&module=pagesetter&tid=3" target="_blank">curtea veche - un roman
www.edituraparalela45.ro/colectie.php?idcolectie=8" target="_blank">paralela 45 - biblioteca romaneasca
www.cartearomaneasca.ro/catalog/colectii/proza/pagina_01_dataintroducerii_DESC.html" target="_blank">cartea romaneasca - proza

Poate mai aveti voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu propun Mircea Cartarescu - Orbitor. Am gasit aici un link de unde se pare ca se poate descarca http://www.cartidownload.ro/Diverse/425209/Mircea_Cartarescu_Orbitor

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Misto!

Eu propun www.polirom.ro/catalog/carte/baiuteii-editie-nou-3695/" target="_blank">Baiuteii - Filip Florian si Matei Forian

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Propunerea mea e Ioana Nicolaie - www.polirom.ro/catalog/carte/cerul-din-burta-3760/arunca_o_privire_fragmente_1.html" target="_blank">Cerul din burta.

Mihaelka, si baiuteii vreau neaparat sa citesc.

Laura, si mie imi place Cartarescu, recomand Nostalgia si Levantul . Orbitor trebuie citit - obisnuiam sa fac cadou prietenilor plecati macar vol 3, dar e mult de muncit la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Eu propun Adrian Schiop Pe bune/pe invers
Recunosc ca habar nu am ce propun dar sper sa fie de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Iaca propun si eu, totusi - www.polirom.ro/catalog/carte/zaira-3703/" target="_blank"> ZAIRA - C D Florescu

Mergi la inceput

De-abia azi m-am desteptat: trebuie sa spun si premiul, nu?
M-am tot cugetat ce poate fi transportat in siguranta...
Va fi o cafea speciala de la Leonidas

Spor la propuneri, e bine daca facem listuta maine dimineata si pana luni votam ?

Mergi la inceput

mmmm...ce bun! Cafeaua asta trebe castigata de corap! Sa ma anuntati cand va fi tragerea la sorti ca sa ma concentrez!

Cand incepe votarea?

Mergi la inceput

Incepem votarea

Propunerile de lectura la tema: literatura romana post '90:

- Mircea Cartarescu, www.humanitas.ro/humanitas/orbitor" target="_blank">Orbitor, disponibila online si www.cartidownload.ro/Diverse/425209/Mircea_Cartarescu_Orbitor" target="_blank">aici
- Filip Florian si Matei Forian, www.polirom.ro/catalog/carte/baiuteii-editie-nou-3695/" target="_blank">Baiuteii
- Ioana Nicolaie - www.polirom.ro/catalog/carte/cerul-din-burta-3760/arunca_o_privire_fragmente_1.html" target="_blank">Cerul din burta
- Adrian Schiop, www.polirom.ro/catalog/carte/pe-bune-pe-invers-1555/" target="_blank">Pe bune/pe invers
- Catalin Dorian Florescu, www.polirom.ro/catalog/carte/zaira-3703/" target="_blank"> Zaira

Votarea se incheie luni dimineata

Mergi la inceput

Io votez cu 'Baiuteii'.

Mergi la inceput