Clubul cititoarelor - organizatorice (reluare)
Raspunsuri - Pagina 11
beshter spune:
Felicitari, carmina! Sa porti inelul sanatoasa si sa citesti catea cu placere! Si bafta cu Irina maine!
Cred ca votarea s-a cam incheiat:)
Felicitari, corap! Foarte tare filmuletul:)
Ai avut o idee minunata si-ai pus-o in practica si mai minunat!
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
carminabulina spune:
Cornelia sa stii ca-i o idee buna aia cu PM -ul la citittori, asa ca un reminder.
Mihaela, multumesc!
Pai si eu cred ca s-a cam incheiat asa ca deschid topic si eu sa-mi iau cartea la mine maine, poate voi reusi sa citesc ceva.
Acum o sa iau un extraveral , stau prost cu "emotiile".
Savvy spune:
Deci ramane Llosa cu Elogiul mamei vitrege? Daca da, pana cand trebuie citita?
Sunt incepatoare, nu ma trageti de urechi...
Nu mi-a raspuns nimeni, deci n-am priceput: nu-i place nimanui SF-ul?
Noapte buna!
DPN 4 iulie - baiat
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Savvy Deci ramane Llosa cu Elogiul mamei vitrege? Daca da, pana cand trebuie citita? Sunt incepatoare, nu ma trageti de urechi... Nu mi-a raspuns nimeni, deci n-am priceput: nu-i place nimanui SF-ul? Noapte buna! DPN 4 iulie - baiat |
Buna!
Da, a iesit Llosa tura asta.
Mie nu-mi prea place SF-ul, dar si asta depinde de carte/scriitor...pentru ca imi amintesc de Soarele Gol, un roman foarte frumos si scris pe gustul meu. Nu m-a deranjat ca e SF dar am citit si DUNE si dupa primele 2 volume am renuntat cu drag.
Cand iti va veni randul la propuneri poti sa alegi acesta tema cu Sf, se vor face propuneri de carti 2 zile, alte 2 zile se voteaza si 3 saptamani (aici nu sunt atat de sigura daca sunt 2 sau 3) se citeste si se comenteaza cartea respectiva.
Si bine ai venit in cercul nostru sperand sa si ramai !
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap So, mai citim si noi ceva? (impreuna, voiam sa spun) |
Eu sunt de acord. Cine propune tema?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carminabulina spune:
Hai Maria , maine la prima ora pe tine te astept!
Eu incep maine Amos Oz "Poveste Despre dragoste si intuneric".
Si o sa ma preocup si de premiu. Din pacate cardul aparatului foto l-am aspirat facand curatenie si nu voi avea dovada extragerii la sorti. dar ma voi intalni cu cornelia si ea va fi martorul meu .
maria_alexia spune:
'Neatza, m-am trezit si eu .
Hmmm, oare o sa va placa ? Propunerea mea e: literatura romana post '90