Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci Aricelul!

Urez si eu pentru Chiara multa sanatate si bucurii!!!

LA MULTI ANI!

Citat:
citat din mesajul lui aricelul

Suede felicitari lui Mihnea...chiar vroiam sa-ti scriu zilele trecute cand ziceai de mers, ca s-ar putea sa-ti faca o surpriza cat de curand ...asa a fost si la Maria...

La multi ani cu intarziere Chiara, sa cresti mare si sanatoasa, ca frumoasa esti oricum

_

Ho ho ho ...vine Craciunul !!!

Mami si puiul asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare!

Uka,te imbratisez mamico! Doamne ajuta sa nu fie nimic grav si sa vii cu vesti bune .

Mihnea,felicitari pentru primii pasi!

Azi l-am dus pe Alex la gradi (i-a trecut aproape de tot tusea) si am primit poezia pentru serbare (4 versuri ). Are rolul de ingeras si trebuie imbracat ca atare ..ioooi ,ce emotii pe mine
Maine si miercuri au vacanta iar joi vine fotograful sa le faca poze pt felicitarile de Craciun .

Ce sa va mai spun...sunt tare,tare fericita! I love kindergarten !!!

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Mos Craciun exista !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Sa va fie ziua buna, mamici dragi!
Noi suntem intr-o perioada foarte agitata. La inceputul saptamanii trecute, aveam 5 dinti, acum avem aproape 8. Busici se pregateste intens pentru tot felul de serbari si are de invatat scenete, poezii, piese la pian. Sunt intr-un carusel si la serviciu. Asa ca va citesc cand alaptez si printre picaturi, dar nu prea apuc sa scriu.

Uka, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. Sper ca e bine Carina si ca deja ati reusit sa va linistiti. A avut vreun simptom mai deosebit? Zilele trecute am ascultat o prezentare TED despre traumatismele cranio-cerebrale la copiii si promovau site-ul acesta pentru informatii. Poate ca iti va fi util.

Monica, ce culoare mai esti astazi? Cum se mai simte Dragoselul? Eu cred ca daca a fost doar un puseu si nu a mai avut nimic, nu este un simptom semnificativ.

Liliana inca o data.

Mergi la inceput

Vik sper sa nu fiu sursa de insomnie pentru tine, ca asta iti mai trebuia.

Andrecluj, noi n-am apucat sa comunicam prea mult, dar imi aduc aminte ceva de retetele nemaipomenite de care ne povesteai pe forum. SI am tras cu ochiul la niste fotografii de printesa dulce si la niste cozonaci inflorati de mi s-a udat tastatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Salut!

Pup cucui de Carinasa treaca repede. Ma rog pt voi Uka, sa nu fie nimic grav.Puiutii astia mici au ingerasul lor care-i fereste de belele si sigur veti iesi cu bine si din incercarea asta.

Eu dimineata am murit si am inviat. Tudor a ajuns inaintea mea la bucatarie si s-a intors sa ma intampine cu ditamai cutitul pe care a reust sa-l ia intr-o fractiune de secunda de sus de pe mobila. Si stiind ca are o "comoara" fugea in toate directiile sa nu cumva sa i-o iau. N-am respirat pana n-am pus mana pe el. Intamplarea asta vine dupa ce o avertizasem pe mama sa puna lucrurile mai departe de margine ca fura tot ce prinde. Si cutitul eu l-am asezat asa bine.

Despre povesti... Sunt atatea surse de "informare" incat va trebui sa avem mare grija ce vad,aud sau citesc copii nostri. Eu am fost tare indignata in copilarie cand am citit mai toate cartile din biblioteca satucului bunicilor mei dar, bibliotecara n-a vrut sa-mi dea 1001 de nopti pe motiv ca nu-i pt copii. Am gasit-o acum 3 ani la o colega si am citit-o pe nerasuflate fara sa gasesc niciun pericol pt un copil de 10-12 ani. Cred ca e f important cum abordam "de ce-urile?" , o explicatie buna aplaneaza f bine o astfel de problema.Cred ca mama a stiut s-o faca bine. Desi ea n-a mai avut cm de la nasterea mea(ceza cu pb) mi-a cumparat din timp absorbante si mi-a explicat ce se va intampla cu corpul meu si cum se folosesc cu toate ca si ei ii explicase farmacista. Si dupa cateva luni cand s-a intamplat am stiut ca n-o sa mor daca sangerez si ca e ceva normal,ca sunt domnisoara. Si cand am intrebat-o ce-s prezervativele mi-a explicat f bine. Si au mai facut ceva parintii mei: au avut ncredere. Da' o incredere d-aia oarba pe care ti-ar fi fost imposibil s-o tradezi.Asta binenteles dupa ce imi explicau ce pericole urma sa intalnesc(la discoteca,party,excursii). Chiar imi aminteam zilele trecute cum chiuleam in liceu sa mergem la biliard sau in Cismigiu si ii sunam pe ai mei de la telefoanele publice din Universitate sa le spun ca intarzii. Sau cum se oprea mama in usa sa-mi asculte discursul inainte sa plece la sedinta cu parintii.

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita

Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Va multumesc mult de tot pt incurajari si ganduri bune, multe !
Kitty a dormit excelent, papa, rade, se joaca, stie tot ce stia inainte, e neschimbata. Aseara si azi am tinut compresa de la frigider si s-a retras cucuiul aproapr de tot, nu-mi vine sa cred!! Nici nu o doare daca apas, mi se pare incredibil.
Acum doarme, la spital nu am ajuns si nici nu cred ca merg azi, ma asteapta acasa un dr f bun , merg pe mana lui; mi-a zis ca la copiii ata de mici nu se intampla nimic geav, cucuiul si atat, nu poate fi vorba de hematom sau fisura craniana.. Nu recomanda radiografia, pt tomograf ar trebui anesteziata..mi-a zis ca numai daca vomita e ceva in neregula, altfel sa las copilul in pace.
De aceeasi parere a fost si pediatra noastra, dar sa o duc maine sa o vada si ea.
Pediatrul lui Nati, pe care l-am sunat si care a fost ff amabil, spune sa fac totusi radio, dar nu e urgent, la fel, daca vomita e un semnal, in rest, pot astepta cateva zile.
M-am mai linistit, e tare crunt, nu am dormit deloc azinoapte si mi-a fost si rau.. Ma rog ..
Tati de carinu s-a umplut de spume .. Ca l-ar ucide pe ala.. Na, normal, dar pana la urma e vina mea, trebuie supravegheata non stop, cred ca ii pun un ham sau o casca :(
Mi-ati dat pm-uri, sms-uri, mailuri, telefoane, mesaje aici.. , pe mess..Nu -mi vine sa cred, va jur! Cate prietene mi-am facut.. Va multumesc si atat. Un multumesc special mamicii care a trecut peste distanta dintre topicurile la care scriem si mi-a urat sanatate! , un gest frumos tare!

E asa cald si frumos, as iesi prin parc, sa ma aerisesc.. Va pup inca o data si va imbratisez pe toate!!

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uka, acum cateva luni si Emma a cazut, s-a lovit de o treapta si i-a dat sangele siroaie de undeva din cap. M-am speriat si eu, bineinteles, am dus-o la medic, care insa mi-a zis ca daca s-ar fi fisurat craniul ar fi avut dureri foarte mari, ori ea era vesela nevoie mare. Pe langa semnele pe care le stii si tu, adica somnolenta, varsaturi, moleseala, mi-a zis sa urmaresc si daca apare o umflatura in zona fontanelei. Nu stiu exact ce inseamna, dar am dedus ca atunci ar fi de rau. Mie mi-a zis ca nu e cazul de radiografie, dar ar fi bine sa-i fac o ecografie transfontanelara. Asta ai putea sa o faci, ca nu iradiaza. Cu radiografia sunt cam sceptica, nu cred ca e cazul.
O pup pe Carinuta!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Va multumesc mult de tot pt incurajari si ganduri bune, multe !
Kitty a dormit excelent, papa, rade, se joaca, stie tot ce stia inainte, e neschimbata. Aseara si azi am tinut compresa de la frigider si s-a retras cucuiul aproapr de tot, nu-mi vine sa cred!! Nici nu o doare daca apas, mi se pare incredibil.
Acum doarme, la spital nu am ajuns si nici nu cred ca merg azi, ma asteapta acasa un dr f bun , merg pe mana lui; mi-a zis ca la copiii ata de mici nu se intampla nimic geav, cucuiul si atat, nu poate fi vorba de hematom sau fisura craniana.. Nu recomanda radiografia, pt tomograf ar trebui anesteziata..mi-a zis ca numai daca vomita e ceva in neregula, altfel sa las copilul in pace.
De aceeasi parere a fost si pediatra noastra, dar sa o duc maine sa o vada si ea.
Pediatrul lui Nati, pe care l-am sunat si care a fost ff amabil, spune sa fac totusi radio, dar nu e urgent, la fel, daca vomita e un semnal, in rest, pot astepta cateva zile.
M-am mai linistit, e tare crunt, nu am dormit deloc azinoapte si mi-a fost si rau.. Ma rog ..
Tati de carinu s-a umplut de spume .. Ca l-ar ucide pe ala.. Na, normal, dar pana la urma e vina mea, trebuie supravegheata non stop, cred ca ii pun un ham sau o casca :(
Mi-ati dat pm-uri, sms-uri, mailuri, telefoane, mesaje aici.. , pe mess..Nu -mi vine sa cred, va jur! Cate prietene mi-am facut.. Va multumesc si atat. Un multumesc special mamicii care a trecut peste distanta dintre topicurile la care scriem si mi-a urat sanatate! , un gest frumos tare!

E asa cald si frumos, as iesi prin parc, sa ma aerisesc.. Va pup inca o data si va imbratisez pe toate!!

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !

asa ma bucur ca e ok Carina; toate gandurile bune au ajuns la voi ; dar ai dreptate, trebuie supravegheati non-stop, acum sunt mai curiosi, vad lumea altfel si mai vor sa si fuga, cand ei abia au invatat sa mearga ; sanatate multa in continuare si sa profitati de plimbarica sa va relaxati

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Uka ma bucur din suflet ca e totul ok si ca ati decis sa faceti cum simtiti. Nici eu nu cred ca poate fi ceva grav atata timp cat ea se simte bine si nu are nici un simptom. Tinem pumnii in continuare. Eu care eram total impotriva hamului i-am cumparatul unul si cand mergem in mall/la cumparaturi il folosesc. Nu o tin in timp ce merge, dar crede-ma, face minuni cand vine vorba de cazaturi.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Uka ma bucur tare mult ca e bine domnisoara fotomodel! E prima veste buna pe ziua de astazi.

Mergi la inceput