Bazar Umanitar ***55***
Raspunsuri - Pagina 49
EllaX spune:
'na ziua!
Fetelor, da' voi in familie nu va certati? Si daca va certati, va luati bagajele si-o tuliti? Nu va mai vorbiti o viata? Traiam cu impresia ca suntem ca in familie aici, va rog sa nu mi-o schimbati fix acum, in prag de sarbatori, cand au dat tristetile peste mine. Oricine are si zile proaste...
Eu scriu cu o mana, la ailalta m-am ars glorios cu ulei incins. Ca norocul ca n-a fost incins la maximum si ca a fost tatal Anei acasa, sa intervina cu unguentu' cortizonic si cu pungile de legume congelate , dupa apa rece sub care am tinut mana (retinem, da? apa rece-rece pe arsura, apoi unguent cu cortizonic, pusa punga de plastic peste, pusa gheata peste punga - de preferat in prosop, ca sa nici nu degere pielea. Daca se fac flictene - adica basici - cumparam unguent cu Dermazin si ungem frumos. Merge si un antiinflamator inghitit imediat dupa pus gheata.) Necazul meu e ca n-am mai putut merge la activitatea de dupa-amiaza asta la gradinita Anei , dar a mers taica-sau.
Serialbastre spune:
La multi ani, Nadia!
La multi ani, Moni!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
szivarvany spune:
Io vreau sa va pove ceva despre un colet retur
deci, o anume andreea numai stiu cum luase nejte bermude. si i le trimit si mi se intorc. facui ca trenu`, cum ma stiti.
si cum ea a promis ca va achitat tot in contul cazului, deci taxe tot, pun plicul cu nadragii cu patratele in sertar. la birou !
si vine sefu` al mare, patronul de 80 de ani si nush ce cauta in sertare si scoate bermudele
NU vreti sa stiti mutre figuri priviri
bermudele`s in sertar si acuma astept vara sa i repun la bazar
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
EllaX spune:
mamagiuliei, erau bermude barbatesti? Si nu i le-ai intins: "cadou"?
In Cluj e plin, prin gradinite, de o noua tura de muci si tuse. Dupa otitele de acu' o luna-doua, acum e randul bronsitelor.
De mult vroiam sa intreb: sa pun la Bazar "batista bebelusului"? E folosita, dar numai de vreo 3 ori, cand avea Ana pana in 1 an - asa urla cand o foloseam, ca dupa era mai mucoasa decat inainte.
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX Sa va spun ce mi s-a intamplat azi: trebuia sa merg la posta sa ridic un colet de la o bazarista. Am primit aviz ca mai am un colet - da' de la cine, oare?... ca nu stiam numele. Iau amandoua coletele: unul il asteptam, stiam ce e in el, celalalt ma prind ca s-ar putea sa fie de la anca16 (e Anca si e din Arad, ea tre' sa fie). Da' stiu eu ca de la Anca nu astept nimic, ca am licitat de la ea doar elefantii feng-shui pe care mi i-a suflat miflore. Asaaa... in coletul de la Anca din Arad - care intr-adevar e anca16 - gasesc uuuun... ta-ra-raaam!... un E-LE-FANT. Feng-shui, bineinteles. Mai intai m-am bucurat de numa', apoi m-am gandit: "maaama, cine ce o fi incurcat... si la cat s-o fi ajuns cu licitatia, daca tre' sa platesc eu animalu'?" Dezlegarea misterului: elefantii i-a cumparat miflore, apoi unul mi l-a trimis mie. Cadou de Mos Nicolae. Si ca sa vedeti ca deja aduc belsug, in celalalt pachet am gasit 7 RON - returnati (cu maxima onestitate, dupa explicatii si scuze prealabile!) pentru ca unul din articolele cumparate de la bazarista respectiva nu era chiar ok pentru vanzare. Uitasem de ei - eu cred ca elefantu' mi i-a adus. Ca sa nu mai zic exact cati bani mai erau in casa - mai putin decat suma primita, ceea ce-i face pe astia 7 RON o avere. Feng-shui rules! Multumesc, miflore! Multumesc si ancai16 , ca postas al Mosului! PS: cum ziceati ca tre' asezati elefantii? Cu fundul inspre usa? Ca trompa ridicata o au. EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
SURPRIZA CU NR 2
SI EU AM ELEFANTL
NU-MI VENEA SA CRED
DEJA MA GANDEAM CUM SA INTRU SA VB CU VOI SI CUI TREBUIE SA-L RETURNEZ
multumesc din sufler miflore sa deaDD SA ai sarbatori pline de bucurie
SURPRIZA NR 3 AM
AM PRIMIT DE LA ancadragoman o bluzita cred de baietel dar eu asteptam un pulover lacoste de barbat
cum fac cu el?
si speram sa i-l dau de mos niculae.....
diana2242 spune:
Vin si eu rpd cu intrebarea care era unguentul ala bun pt cazaturi si cucuie?ca a cazut viitoarea mea nora si cica e rau de tot asa ca vreau sa ii zic de gelul vostru minune ala care incepe cu Aaaaaaaaaa va rog rpd sa imi ziceti
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
szivarvany spune:
ARNICA
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Leditia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 LEDITIA am trimis chitanta pe mail cu 15 lei platiti pentru asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=11042 de la ADA. DUCKY imi pare tare rau MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE 10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI |
Monica,i-am confirmat adei plata pt produs,ca am vazut ca nu a facut nimeni confirmari aici la chitanta trimisa.sper sa nu fi incurcat pe nimeni.
Multumim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Jasmin012 spune:
Rhyanna: Aha, deci il primisi si tu pe-al tau!
Miflore, , am tacut chitic, dar uite ca a meritat!
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...