Bazar Umanitar ***55***
Raspunsuri - Pagina 48
kid spune:
mady De curiozitate intreb: de ce ai platit doar 4.5 lei? Aveam impresia ca se plateste mai mult, 10 zile de magazinaj (cam 6.5 lei) plus retur, 2.5, deci vreo 9...
S-au scris posturi mai 'nervoase' la primirea de colete retur si n-a fost nici o problema.
Dodo-pui spune:
Monica il merit ca nu am verific si eu haina...nu-i prima data cand primesc haine spre donare cu defecte mari...dar acum (nu spun sa ma scuz) pers care le-a donat le masura si eu scriam m-am bucurat ca am ajutor) dar mai bine nu-l aveam si nu puneam haina la bazar ...imi pare rau sincer
Citat: |
citat din mesajul lui kid mady De curiozitate intreb: de ce ai platit doar 4.5 lei? Aveam impresia ca se plateste mai mult, 10 zile de magazinaj (cam 6.5 lei) plus retur, 2.5, deci vreo 9... S-au scris posturi mai 'nervoase' la primirea de colete retur si n-a fost nici o problema. |
si la mine nu a fost niciodata returul asa ieftin....si DA raspunsul nu mi se pare deloc "nervos" ...din contra
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Monica,ok,dk ai trimis chitanta nu mai zic eu nimic,sa nu incurcam fetele.pup si multumim pt ajutor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
getik1 spune:
buna fetele am mai venit si eu la voi
am o rugaminte cine are sa puna la bazar pantalonasi de casa si mai grosi si subtiri pentru 12-18 luni
va poop dulce si sper sa ma ajutatii
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Dodo-pui spune:
Azi e ziua persoanelor cu dizabilitati.
O zi in care doar e folosit mai des cuvantul h...(eu nu-l pot scrie sau zice),o zi in care anunta la tv din ora in ora si arata persoane cu dizabilitati cu nevoile si cerintelor lor...si ...ATAT
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Azi e ziua persoanelor cu dizabilitati. O zi in care doar e folosit mai des cuvantul h...(eu nu-l pot scrie sau zice),o zi in care anunta la tv din ora in ora si arata persoane cu dizabilitati cu nevoile si cerintelor lor...si ...ATAT Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
:(of,dodo,te inteleg perfect..
A fost si ziua mondiala a celor cu FC si zau k n-a sarbatorit nimeni..si nici nu s-a dat nimic la tv.
A fost un reportaj pe prima tv,cand a fost acel curs de fizioterapie in Bucuresti si cam atat..In rest,nu stie mai nimeni despre boala asta si ce implica ea..ma refer si la costurile financiare si psihice si fizice si de orice alta natura:(
Dar..ce sa faci..eu inca privesc asta ca pe-o binecuvantare,ca Dzeu stie rostul fiecaruia si probabil nu a gasit o familie mai buna pt David,decat noi,de aia a venit la noi..si cumva sunt suparata pe El,dar pe de alta parte ii multumesc pt minunea din viata mea,asa cum e ea,cu toate problemele astea pe care le avem.
off,te imbratisez cu drag.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
georgipuia spune:
citat din mesajul lui sweetyana avem 2 sarbatorite azi NADIA fetitza lu carminabulina, si MONICA fetitza lu georgipuia sa fiti sanatoase, sa cresteti mari, sa aveti parte numai de impliniri si LA MULTI ANI |
Multumim la toata lumea...
Si eu am facut ochii cat cepele cand am vazut cat am de recuperat... siinca mai am 8 pagini
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
madyrizi spune:
citat din mesajul lui Leditia Confirm 15 lei de la mady.Multumim.Te pupam. |
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10309 si stiu ca mai am de depus 3,5 lei ca sa fie achitat (plus o datorie de 2,5 lei de la un alt produs confirmat pe mail).
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
georgipuia spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Nadia si Monica Ia sa vina mamicile sa ne cinsteasca |
Gata.. venim cu un
... si ... cinstim si Asta pana ne-om intalni sa va dam si papica si bauturica non-virtuala.
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
szivarvany spune:
Data fiind tratatia lui Georgi, io zic sa va lamuriti cu toatele nelamuririle si sa facem cu tuoatele pace
Ne-am adunat o mana de fete aici, haideti sa continuam
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"