Bazar Umanitar ***55***

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

HELPPP!! Mamici de fetite, ma puteti vreouna ajuta cu o pereche de cizme/ghetute nr 26, NEGRE? Cica face parte musai din costumatia pt serbare. O sa fie mandra mea craciunitza cu rochita rosie, ciorapei albi, caiulita de craciunitza si cizme negre. Daca nu aveti de dat, macar de imprumutat pt cateva zile. Ne trebuie in 15 dec.

Multumesc anticipat!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

daca sunt maron inchis din piele intoarsa e bine?
sunt inalte si ok ti le pot imprumuta ca fac parte din tinuta soc a SAREI
toata lumea o admira ;sper sa-i mai vina la primavara(sunt de primavara-toamna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012
Ca tot intreba Mari de diamant, intreb si eu de ciresele. Nu se mai dau ciresici pt donatii spre parohia Glodeaunu? Ca trimisei si eu un colet. Dar poate nu ma incadrez

si eu am trimis...dar nici macar nu am aflat daca a ajuns sau nu cu bine. Si mai am un pachet pragatit de ceva vreme si nici nu stiu daca ca trimit sau nu iar...

Fetele, urc chestii la bazar Sunt happy ca am primit niste hainute si abia astept sa le vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Fetele, urc chestii la bazar Sunt happy ca am primit niste hainute si abia astept sa le vedeti.

Diana Maria,mami de GLAD (11.07.2005) si de ELENA (22.12.2008)

Al meu blog

Asteptam

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu sunt cam suparata... Stefan iar e bolnav. M-a sunat bona acum ca l-a luat de la gradinita cu febra si frisoane ..., cred ca iar are rosu in gat, iar ne da antibiotic, nu stiu ce sa-i mai fac. Imi vine sa-l tin acasa pana la primavara. Nu stiu de ce se imbolnavesc asa usor si asa repede.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Eu sunt cam suparata... Stefan iar e bolnav. M-a sunat bona acum ca l-a luat de la gradinita cu febra si frisoane ..., cred ca iar are rosu in gat, iar ne da antibiotic, nu stiu ce sa-i mai fac. Imi vine sa-l tin acasa pana la primavara. Nu stiu de ce se imbolnavesc asa usor si asa repede.

BazarGeneral

Multa sanatate micului!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

RHYANNA, sar'mana esti o dulce! Am rezolvat cu Leditia, cumpar de la ea o pereche.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

ducky, ai apucat sa-mi trimiti gecuta?

Edit : scuze, ca-s chioara....acum am citit ca ai anuntat ca mi-ai trimis

Azi ma duc la posta , ca mi-a venit aviz si de la ancadragoman

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

BazarGeneral

Imi pare rau Multa sanatate!

Si juniorul meu a mers in noiembrie doar 2 zile la gradinita in rest, aerosoli, antibiotice, siropuri, picaturi, pufuri, m-am saturat eu, daramite el.

V-a recomandat dr vreo schema anume pentru imunizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sanatate la toata lumea
Kid, noua ne-a recomandat kiwi Medicatie nu. Si nici eu nu m-as baga la altele pt ca eu nu cred in ele.
Noi suntem anul 4 de gradi, a lipsit o zi si acum astea 3, deci e destul de ok, cu timpul. Acum tratam amigdalita pultacee cu antibiotic si bronsita in combinatia clasica ketof/eurespal. Problema e ca ploua de le rupe si asta pe Giuli o afecteaza nasol in tuse.
Pe mine ma scoate din minti cand se incapataneaza sa nu-si sufle mucii si si-i tot plimba Mie mi-e frica de muci io asa facui otita anul trecut si o tot bat la cap

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nu, anul asta nu i-am mai facut nici o schema nimic. Am zis ca, daca-i mai mare e mai rezistent, dar se vede treaba ca nu-i asa. In seara asta cred ca stau si-l pazesc, sigur face din nou febra mare.

BazarGeneral

Mergi la inceput