Bazar Umanitar ***55***
Raspunsuri - Pagina 35
szivarvany spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mari_paun
mamagiuliei, nu au intrat inca banii, coletul pleaca azi |
da, acum verificai, abia azi dimineata au iesit din ING
multumesc mult pt incredere, merci si mai mult pt colet.
si nush dice nu intelege Petru ca noi te vrem aci la o ciocolata alba calda
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mari_paun spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mamagiuliei
da, acum verificai, abia azi dimineata au iesit din ING multumesc mult pt incredere, merci si mai mult pt colet. si nush dice nu intelege Petru ca noi te vrem aci la o ciocolata alba calda Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
aaaa, esti o dulce, si acum, Petru, zici ca a inteles ca tre sa mai stau si cu voi, iar Ema mi-a facut o surpriza placuta aseara...a stat cumintica, s-a jucat frumos si ne-a iubit pe toti
merci pt ciocolata
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun intrebare: eu daca am vandut bijuterii de ce nu am diamant??? |
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui mari_paun intrebare: eu daca am vandut bijuterii de ce nu am diamant??? |
Poate pentru ca nu te-ai declarat.
Nu este un automatism la asta.
Cu dovada, cere sa te decoreze.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Jasmin012 spune:
Alexandrina, multumim pt link-uri,
Ca tot intreba Mari de diamant, intreb si eu de ciresele. Nu se mai dau ciresici pt donatii spre parohia Glodeaunu? Ca trimisei si eu un colet. Dar poate nu ma incadrez
EllaX, sanatate micutei
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
EllaX spune:
Buna ziua!
Eu sunt acasa cu copila bolnava, de vreo 3 zile. Nimic grav - da' muci si tuse destul cat sa nu o pot lasa la gradinita. Ca norocul ca n-a trebuit sa cumparam niciun medicament, ca n-aveam cu ce.
Am citit din urma, dar nu mai stiu ce si cui vroiam sa-i scriu. Va pup!
Editez ca tot mi-am adus aminte ceva: alexandrina, multumim de chestiile alea (de descarcat) pentru copii! Clopotica e o mare iubire a fetei mele!
mari_paun spune:
Cu ajutorul vostru am resuit sa strangem in luna noiembrie suma de 420 lei, bani folositi pt terapia Emei
Va multumim ca achizitionati produse din bazar pentru copilasii care au nevoie de ajutor pentru recuperare
RHYANNA spune:
Cum stati la capitolul asta? V-ati impodobit casa de Craciun? Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
IN PRIMUL RAND BUNA DIMINEATA SIU LA MULTI ANI TUTUROR ![sarbatoare]
sunt in curatenie cu pereti falsi,uff sper sa fac bradul in weekend ca -l faceam copiilor de 1 dec si acum am iantarziat macar mos neculai sa nu ne prinda cu bradul nefacut
si am uitat si de calendarul de avent ca l-am cumparat
dar termin odata si eu
fetelor pot plati abia spre vineri ca am cheltuit cu 300% mai mult decat mi-am propus (ma costa f mult si meniul zilnic al mesterilor,etc)
Laura25 spune:
HELPPP!! Mamici de fetite, ma puteti vreouna ajuta cu o pereche de cizme/ghetute nr 26, NEGRE? Cica face parte musai din costumatia pt serbare. O sa fie mandra mea craciunitza cu rochita rosie, ciorapei albi, caiulita de craciunitza si cizme negre. Daca nu aveti de dat, macar de imprumutat pt cateva zile. Ne trebuie in 15 dec.
Multumesc anticipat!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me