Bazar Umanitar ***55***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna fete dragi,
mai las si eu cafe ,caci e luni,
la noi ploua si bate vantul in rafale

O saptamana frumosa si numai bine.

dod-participarea noastra in concurs

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

neata si o saptamana superba va doresc !!
La noi ploua cu galeata si azi am drumuri non-stop, asa ca ajung acasa abia dupa 7-8 seara, apoi ma pun pe prajiturit ca am o comanda maaaaaare pe maine. Asa ca voi avea o noapte alba, ne vedem pe seara.
Ma simt atat de bine in jurul vostru incat la final de an cand de obicei ma scufund de revelion in butoiul cu dezamagiri si trag linia la anul care a trecut, de data asta voi fi afara din el, incantata ca in sfarsit mi-am facut cativa prieteni. So, va multumesc (si pentru starea de bine, pe langa faptul ca ajutati pe cat posibil niste sufletele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:

Am castigat elefantii!!! Voi fi bogata!
Simona sau Claudia am platit azi 15Ron in contul lui Raul pentru produsele:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10411
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=10316

Citat:
Confirm plata lui miflore :15 ron ,multumim frumos.AM reusit sa-mi modific usre-ul ca sa pot fii identificata mai usor .

Noul user este claudia.andrici

confirmat again.

neatza intai.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaa, coffe ca mor de somn ...

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

eu nu prea le am cu rugaciunile, am fost la biserica de 10 ori maxim in viata mea si pentru ca era musai , dar sper sa fie totul foarte bine cu bebe siluan.

aaaa, am uitat sa spun ca eram foarte shic ieri: cizmele si geaca (cu putin mov ) de la 007. eram tare incantata de mine, ca de altfel sunt o modesta .

miflore, iesim, draga mea, iesim din 2 motive: ca barbatii ne scot rar (afara) si apoi mi-ai dat sperante cu masina .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata si de la Medias!!!!Si eu la o cafea,mhhhhh.....Ce de fete plimbarete....am inteles bine,iexista si poze?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Sper din toata inima sa fie bine bb Siluan!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza de la mine!. Ma alatur si eu cu pentru Siluan. Speram sa fie totul bine azi!
Va invidiez ca v-ati intalnit asa multe dintr-o data ! Mi-ar placea si mie!
Mady, hai sa-ti zic un secret: nu esti singura cu . Si eu sunt cam in aceeasi situatie...

Va doresc o saptamana excelenta!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Neata tuturor
Si eu as vrea o cafea ,aseara nu am avut somn am adormit pe la 1 ...si dupa o zii de plimbarica .. cu fetele .Multumim mady,si miflore.
Dupa ce au plecat fetele am ramas cu diana si alex ,am stat sa "vorbeasca" copiii cu Mos Craciun,au facut si poza .. cu el ,dupa am fost in Tara Turtei Dulci (nu stiu sigur daca asa se numea .. si au ornat o casuta de turta dulce pe care le-au dat-o si au papat-o normal apoi la Taramul Fermecat unde au fost pictati pe fata Alexia un catelus iar Alex o picisuta galbena .Au fost tare fericiti.Se citea pe fata lor .
Recomnd si mamicilor .. care stau in zona sa mearga ,cu siguranta le va face o bucurie pustilor .
Noi avem o promisiune sa mergem de sarbatori la niste rude in provincie , de sarbatori, Alexia este tare incamtata .. asteptam vesti saptamana asta ..
Acum mergem la control la picioruse.. nu e foarte incantata de asta .. sper sa fie ultima intalnire cu el pe anul asta ..
Va dam vesti cand ne intoarcem,.

Va pupam

Mergi la inceput

pozele sunt la diana. cand se va intoarce acasa le va pune pe blogul ei. sper sa fi iesit bine. este si un filmulet cu copiii in carusel. sper ca l-am facut bine ca si aici sunt afona .

ellinia, am de 3 ani carnet, masina noua, dar imi e o frica de mor. s-o vezi pe miflore ce bagareata e... ma apuca pofta de sofat .

am mai pus niste produse pe care le gasiti AICI pentru baieti, fetite si compania. din pacate s-au amestecat cu cele mai vechi si cu neumanitare.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
am nevoie de voturi

Mergi la inceput