Bazar Umanitar ***55***
Raspunsuri - Pagina 13
madyrizi spune:
azi am fost cu miflore la cora sun plaza si ne-am intalnit cu sabina.p+alexia si diana+alex. ele sunt niste dragute si copiii foarte dulci. ne-am bucurat foarte mult ca le-am cunscut personal si le-am vazut puiutii. sunt optimiste, luptatoare dar se vede urma de tristete pe chipurile lor. mi-a parut rau ca nu am putut face mai mult pentru ele, ca nu am putut sta mai mult sa ne distram la carusel (diana are si filmulet si poze), la mosul si la picturi pe fata.
apoi am mers sa ne intalnim cu jasmin care, fie vorba intre 2-4-6... oki, era tare sexi in rochie speciala. de, era ziua printisorului, nu? sotul ei a venit la noi plin de zambete si jovial. doi parinti fericiti, ce mai...
miflore si cu mine ne-am cam plimbat prin bucuresti ca nu cunoasteam zona, dar astfel am ajuns sa ne cunoastem un piculet mai bine. poate facem o intalnire la vara, cu mai multe fete, intr-un parc in care sa mergem si cu copiii.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
ducky spune:
Mady, draga, ce umblareata ai fost azi !!! Mi-e o ciuda pe tine de numa !! Cate fete ai vazut dintr-o singura iesire prin oras...vreau si eu !!!
Gata, ma duc sa vad inca un film. Somn usor si bazarit placut ca vad ca sunt mici pe unele produse.
madyrizi spune:
chiar ca am foat umblarete azi (eu si miflore). ducky, te astept la vara la mine si poate atunci facem si o iesire... cine stie? mai vedem.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
adra_bell spune:
La multi ani, Lucas! Mult noroc in viata si o copilarie fericita iti dorim si Eva iti trimite si un pupic!
La multi ani, Kid! Sa ti se indeplineasca toate visurile
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
miflore spune:
Mady, ca bine le zici, mi-ai luat-o inainte.
Copiii m-au impresionat fff. tare, Alex e un zambet iar Alexia o dulce. Iar de mamici ce sa mai spun, le ofer un camp de pentru taria si optimismul lor.
Mady, cand mai vizitam Bucurestiul?
Iar Jasmin, sexoasa tare, ma luase frigul cand am vazut-o asa dezbracata!
Eu cred ca o intalnire ar iesi taaaare frumos!
Va pup, m-apuc sa fac pachete.
miflore spune:
Ducky, te rog, ma poti bifa platit la blugii verzulii. N-am mai trimis chitanta dar exista in capitolul trecut confirmarea platii pentru Raul la pag.35 (eu am cerut confirmarea la pag. 32, acolo apare si linkul) Multumesc!
Jasmin012 spune:
Dezbracata? Io? Voi pune maine poze ca sa demonstrez ca nu. Ca aveam geaca
Lucas a facut cateva reprize de febra azi. Culmea e ca a povestit celor interesati ca are febra,iar cand nu a fost inteles a zis din nou ca are temperatura
Va multumim din nou tuturor pt urari, aceste urari ne-au facut tare fericiti; cum sa nu te indragostesti de atat de multe persoane inimoase si speciale cate exista aici ?.
Miflore, multumim tare mult pt cadou, setul Cars e absolut superb (ma tenteaza si pe mine ), dar inca nu-l pun la bataie, il mai tin in cutie vreun an, ca nu vreau sa se sparga prea repede. I-l dau si eu cand o sa fie mai indemanatic cu portelanul.
Mady, lasa ca tu esti tare frumoasa, iar cu geaca de la Miha esti rapitoare!
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
ariel_7000 spune:
Dragele mele,
maine va avea loc transplantul lui Siluan. Operatia va dura de la 8 la ora 18. Vor fi 10 ore de foc ... Va rugam sa inaltati o rugaciune pentru puiul mic si mamica lui, care va fi donatoarea. Va multumim din suflet ca ati fost alaturi de noi.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
mikaeela spune:
Buna dimineata la toata lumea.
Va invit sa serviti cafeaua
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela