Prietene la bine si la greu - 81

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Intodeauna cand comentez prea mult sau ma gandesc ca nu merg cine stie pe unde, tot la ea ma gandesc, cum singurul loc unde se duce este cimitirul . Scuzati morbiditatea...

Cat de tragice pot fi uneori lucrurile !

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Andre[/] - stiu,prea multe grade...dar asa e la bloc atunci cand n-ai repartitoare. Tin geamul de la bucatarie rabatat,la fel si usa dar deschisa dar...sub 25 grade nu prea scad. Asa ca am solutia 'maneca scurta'. Superbaaaaa creatia!PupiciDankutza,LumiR,Tina,Monis-multam pt raspunsurile referitoare la cum tineti copilutii imbracati in casa.[bLaurici[/]-ce veste,tinem pumnii sa iasa 2 linii Lasa frica...gandeste pozitiv[b]Iesire??Cand??Vine si JEWe placutCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Scuzati mesajul anterior bolduit,nu stiu dc a aparut asa dar nu ma lasa sa-l editez,nu stiu de ce..Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Si Raluci=si eu il mai tin la copanelul golCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

pentru comment-uri Licurici Nu e tortul principessei, e tortul adultilor, ea nu pupa din asta ca are coloranti, desi la cat i-a hohotit tare ma tem ca is baga nasucul maine in niste cah-uri. Tortul ei e in proces de "creatie". Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna..sunt si eu 'ancorata' prin zona...dar nu prea am mare lucru de zis...

ar fi ceva..din experienta voastra cu mierea tind sa cred ca voi mai amana introducerea ei..mai ales ca am observat la pui o "oarecare"preferinta pt.acru..deci nu stiu cat succes am avea..

aaa..am mai invatat ceva cuvinte noi:pe-te aka peste (il vede aproape zilnic pe sticla cu ulei de peste)go-go aka gol and so on (scz daca exagerez cu asta ,dar mi-e asa de drag cand il aud)

ce a mai descoperit..deschide usile la masca de la chiuveta si zice "tic-tac"..nu stiam ce ceas vede el acolo...ghiciti la ce zice el asa?!...e vorba de contoarele de apa

andre e bestial tortuletul!!

ma duc sa trebaluiesc ceva si sa mai iau o gura de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

dragelor, ziceam ca doar cochetez cu ideea de butoi, dar iata ca m-am scufundat direct in el si sunt pe la fundul lui.
ultimul bunic al sotului are un diagnostic la prima vedere de cancer la vezica, urmanda ca luni sa fie iternat iar marti operat, sa scoata din tumoarea care ii inveleste vezica. si ca sa fie si capacul pus la butoi, azi am chemat smurdul pt sot de l-au dus la spital cu colica renala. si ca la noi la nimeni, sambata in spitalul de urgenta pantelimon, nu exista ecograf. asa ca, la 18.30 avem programare la victor babes, centrul cu plata.
sper sa aud vesti bune, ca eu sunt destl de jos cu moralul, nu mai zic e soacra care-l in plange si pe ta'su si pe fi'su.
nu am citit nimic din urma, am vazut doar ratusca lui Andre

cat despre iesirea de pe 1 dec, scad sansele pe moment ce trece, asa ca poate o lasam pe o zi e we.

all

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lyly
sa fiti bine cu totii cat de repede !

_
Magda,mami de topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Intodeauna cand comentez prea mult sau ma gandesc ca nu merg cine stie pe unde, tot la ea ma gandesc, cum singurul loc unde se duce este cimitirul . Scuzati morbiditatea...

Cat de tragice pot fi uneori lucrurile !

_

vorba poetului: "ciudata treaba-i viata..."

Lylyana imi pare rau de asa necazuri adunate impreuna . Suntem cu gandul la voi

Andre e super funny tortul

Miany nu cred ca exagerezi, cred ca asa va fi toata lumea cand vor incepe puiutii sa vorbeasca

Iulian a mancat un borcanel cu curcan , doar ca asta s-a intamplat cu el mergand prin bucatarie, surubind la butoanele de la masina de spalat si cu mine umbland cu lingurita dupa el . Si iata cum am mai bifat una de pe lista: "eu cand o sa am copii, n-o sa...." . Ma gandesc maine sa-i mut scaunul de masa in alt loc, sa schimb ceva, ca daca incep de pe acuma sa-l alerg cu lingurita, nu cred ca ma scot...

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

ohoho Monis, eu cate am bifat la categoria'eu cand o sa am copii n-o sa''

Lyly, sanatate multa sotului si bunicului!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput