Prietene la bine si la greu - 81

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

buna noapte!
am intrat sa va multumesc de urari si sa ii spunem si noi
la multi ani IULIA sa cresti mare si sanatoasa ca frumoasa esti. si sa ai noroc cu, carul.

Copilului meu drag ii doresc tot binele din lume si sa imi lumineze toata viata asa cum o face acum. Il iubeste mama!!!!

Ma duc la nanai ca am avut azi o zi criminala. M-a mancat in K..... sa fac tort Eu acas si nu unu ci doua, plus ale pregatiri, si azi in loc sa stau sa sarbatoresc iubirea mea am facut bucatareala de-s terminata nici nu mai pot scrie . Alta data nu-mi mai trebuie.
Va doresc Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

aaaaaaaaaa si avem bufet suedez, deci fiecare ce pofteste sa serveasca da?

da vad ca al meu net e varza ,,,,,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna seara fetele
Iar am disparut ca magarul in ceata
Dupa ce mi-am varsat off-ul si nervii aici si v-am intrebat de cozonaci, la 5 minute ne-au taiat curentul pe toata strada.....curentul a revenit rpd da internetul abia azi

N-am citit nimic de la cap 79 asa ca maine am ce recupera daca o sa am si timp........daca o sa fie vremea la fel de frumoasa ca azi ,clar nu apuc sa deschid calc

Spun si eu La multi ani! IULIA si CALINsa cresteti mari si sanatosi!!!!!!

Noapte buna tuturor!

Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

N-am mai calcat.Ma duc la
P.S.INTREBARE:Voi mai tineti caiet cu evidenta meselor?Eu de azi am zis ca renunt(sa nu de mine.Nu sunt ciudata,da?)

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

caiet? eu nu mai tin de cand am inceput diversificarea...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Aseara am copt si eu o placintica dar cand sa o dau la cuptor nu eram logata asa ca am pierdut-o si cum era ora 1 am renuntat... acu mare lucru nu imi aduc aminte asa ca...
Noaptea asta e prima in care Danut a dormit fara trezirile lui obisnuite si inca sforaie asa ca pot sa declar oficial ca am copil mare(acu sper ca minunea sa se mai repete ).
La capitolul vorbit va invidiez(pe Miany si Ancutza in special). Danut al meu nu zice nimic concret. A inceput cu mama, dupa vreo 2 saptamani a spus tata(si mama a fost uitat) apoi dada(la bunici) iar acu zice doar da-da si ata(care se pare ca e tata) asa ca va fi grele tare cu vorbitul.
Despre olita, noi ne-am imprietenit cu ea pe la 8 luni(cand era f constipat si numai asa reusea sa faca) si am ramas prieteni. Mai ales dimineata sta cu drag si de obicei face si pipi si kk. De fapt pipi face de fiecare data cand il pun pe olita acu sa vedem insa cat il tine...
Dilema LP sau LV a fost si la noi(ca dr lui vroia sa trecem pe LV dupa ce ne-am chinuit cu intolerantele lui si o vreme am baut fara lactoza)si din ce mi-a zis el la LV ar fi necesar sa ii administram si vitamine si Fe pt a suplini lipsa acestora din lapte.
Laura(sa dea domnul sa fie cu ochisori si apropo e tare bine ca ai "curajul" sa ii faci Rechinasei pereche si tu si Raluci ca eu una nu prea mai am ...) Humana nu te sfatuiesc sa ii dai Amaliei pt ca cele de la 8+ si 10+(eu 12+ la ei nu am vazut) sunt cu banane, vanilie si mar asa ca noi suntem inca pe 6+ ca ideea ca al meu copil ar crede ca laptele are gust de mar ma oripileaza dar cum il mananca asa bine nu ma indur sa il schimb.
Monis imi pare tare rau de greva lui Santi si sper sa treaca repede . Sincer eu il hranesc pe Danut cu muzica, reclame si jucarii(adik cum zice bunica'sa cu nebuneli). Daca incerc sa il hranesc in liniste in scaunel papa pret de 2-3 minute dupa care se ridica, roade masa, plange daca nu il las sa coboare si asta pt ca se plictiseste f repede. Ce e drept dintre cele "interzise" eu ii pun lui Danut putina sare in mancare pt ca si noi pe perioada cand el refuza sa pape am mancat borcanele(asta la pranz pt ca la fructe nu contau dc erau la borcanel sau proaspete dar la legume papa doar la borcanel) si am incercat sa ma apropii de gustul lor cand gatesc si cum el papa legumele doar de la Nestle si alea au sare, m-am conformat si eu. Daca am facut bine sau nu habar nu am dar altfel nu mananca. Si apropo Danut refuza mancarea cand primea calciu gluconic, dupa vaccin sau dupa ce a fost racit.
Ancutza e bine ca vii joi ca noi marti mergem la vaccin si daca va te vezi cu fetele vin si eu(sper sa fie si la o ora care sa ni se potriveasca pt ca noi de obicei dormim de la 14-15 la 16-17).
Lumi poate cand mai mergi cu Annabelle la locul de joaca venim si noi ca Danu a tusit doua zile dar vad ca deja s-a rezolvat asa ca plecam din nou in plimbari.
Si ma intreba cineva de legatura dinte oboseala si vederea mea in ceata... Nenea dr a zis ca de la oboseala(cel mai probabil) s-au spart niste vase de sange la ochiul stang si acea mica hemoragie a determinat vederea in ceata. Oricum fac tratament dar nu e totul ok inca.
Asa ca va pe toate si va declar oficial super-femei. Eu una nu am mai reusit sa tin pasul cu forumul de ceva vreme... Danut alearga toata ziua prin casa si nu il pot lasa nesupravegheat nici 2 minute ca ori se catara pe undeva ori cauta prin gunoi ori linge parchetul asa ca toata ziua sunt dupa el. Daca ma asez la calculator e direct la mine in brate si bate tastatura sau imi fura mouse-ul iar cand doarme dupa-amiaza dc nu ma simte langa el mai mult de 30-45 de minute nu doarme. Si cum al meu sotz nu prea sta pe acasa(si azi are ore pana la 15.30) nici nu prea am cu cine il las ca sa forumesc.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

merci girlz pt sfaturi ..sunteti the best

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Cuscra,seamana copii,seamana,dar Davidutul e mai harnic atat la mers,cat si la vorbit

Angi,parca tu ma intrebai de Aptamil 1+ . Consistenta este normala,nu e nici mai gros(cum ma asteptam),nici mai subtire,si miroase a vanilie. Annabelle il accepta si papa foarte bine,eu voi merge pe LP pana la doi ani cred.

Dymomo,cu cea mai mare placere!!! Acum sa vad daca nu e racita,ca ieri seara si astazi a stranutat intr-o veselie,sper sa nu fie racita,ca daca este,nu vreau sa dam si la altii.
Mi-e dor de voi!!! Abia astept sa-l vad pe Danutul energetic!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Astazi am iesit putin afara si ne-am jucat cu zapada. Era atat de incantata!!! Si radea cu hohote cand am inceput sa arunc cu zapada in ea

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimi!Astept pareri sincere sincere de la prietenele mele la bine, ca greu nu mi-a fost de un an fara o zi incoace cum a iesit? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neatza

mamamama, s-a scris ieri ca in vremurile de mult trecute , nici o sansa sa raspund pe larg. Sa vedem cat ma lasa Iulianul totusi... ca acu si-a dat la max radioul si danseaza pe www.youtube.com/watch?v=zU9lv_WqK6k&feature=related" target="_blank">asta

Dymomo nice to see you . Sa stii ca nici Santi nu vorbeste nimic, abia a inceput sa spuna mama si tata. Si un soi de da-da-da . Cat despre forum... eu citesc asa din goana calului, tin pagina deschisa si cand mai trec pe la comp mai citesc si de scris, cand doarme Iulian sau seara dupa ce se culca toata casa. Multa sanatate ochisorului .

Lumi_calin sper totusi ca ati petrecut bine, cu toata oboseala ta.

Dozz ma bucur ca macar somn neintrerupt aveti acum. Cat despre cred ca la mine dupa ce se va termina cu laptele, voi ajunge la marimea -1 (sau -A sau cum se cheama ele... marimilea astea) . Eu astept sa va organizati, ca vin si eu. Pe 1 Dec s-ar putea sa fie f aglomerat peste tot in oras... sau asa cred eu, ca nu cred ca am iesit vreodata in baruri pe 1 dec....

Lumi tin pumnii sa nu reinceapa pisicutza cu mofturelele. Strans-strans

Miany noi nu luam Fe, asa ca nu stiu ce sa zic. Pupam Davidelul vorbaret

Lyly ti-a spus Tina - din Real am cumparat. Oricum sunt scumpe ca naiba . Ma gandeam ca biscuiti si cereale am putea comanda de pe 13enterprise la urmatoarea comanda, dar ce e drept, nu am comparat preturile sa vad daca merita efortul.
Tare Alexul cu dulcele , si eu am incercat cu ceva la un mom dat, nu mai stiu in ce am pus miere, si a scuipat de la prima lingurita. In schimb e mare amator cereale de ale mele (porumb simplu de la Sanovita, dar care are ceva sare si zahar ).

Ancutza f tare Sabina cu bere cah . Sa se joace frumos cu laptopul .

Tina eu am luat pampers premium care si pufies, sa vedem care cum... De notat ce papa Santi, am renuntat dupa primele 1-2 luni, mi-am notat dupa aia ce alimente am introdus, apoi am reununtat si la asta . Multa sanatate lui Geo si la fel si voua.

Ali depinde de inaltime, insa mie nu mi se par multe 11 kile. Iulian are 10.300 la 80-81 cm si pare subtirel.

Andre naspa faza cu cadeau' de la bunic . Lasa, tu si printesa sa fiti frumoase si sanatoase. Si bine ca s-a intamplat asa si nu ajungi la ziua ei cazuta sub masa din bucatarie de oboseala .

Cory daca as avea 25 de grade in casa si eu l-as tine cu maneca scurta. Dar cum tin mereu 22-23, ii pun manecutza lunga. Body cu maneca scurta ii mai pun afara pe sub pulover.

Gabitza felicitari pentru secundele de glorie ale lui Dragos

nu mai stiu cine m-a intrebat in cap trecut de prietena mea care a murit (Ramonika oare? ) - a avut un accident stupid, plecase cu barbata-su in Belgia si peste cateva luni el s-a intors acasa cu ea si cu fetita lor in sicriu ca cica s-au intoxicat cu monoxid de carbon cand faceau baie . Ea ca ea, ca cine stie unde o fi (in loc cu verdeata ) dar mama ei....(a mai avut un copil care a murit sufocandu-se de la o laringita cand avea 2 ani, ca asa se murea in Romania in anii 70, apoi a murit sotul ei de cancer la 45 de ani, apoi fata si nepotica). Intodeauna cand comentez prea mult sau ma gandesc ca nu merg cine stie pe unde, tot la ea ma gandesc, cum singurul loc unde se duce este cimitirul . Scuzati morbiditatea...

sa aveti zi minunata!

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput