Fluturasi de martie-aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna tuturor!

strumphyMultumesc pt intrebare. Am avut o saptamina mai usoara pt ca nu aam stat in buc decit o zi. Dar de luni ma mut acolo pt toata saptamina, cu exceptia zilei de 1 decembrie...(dupa voi reveni in buc).
In week nu fac mare lucru, maine seara suntem invitati la petrecerea unei nepoate, si mama ei pregateste masa gen sarbatori. Deci... maine fructe pina la orele 19 sa aiba loc acolo una alta. Glumesc, cind ma gindesc cite a facut....biirrrr ma ia cu groaza cind vad atit de multe bunatati. Cu siguranta excese nu voi face, multa apa plata cu lamaies si multa vorbaraie, ca dehh...e cam tirziu programata...

Acasa voi pregati o ciorbica (inca nu m-am decis de care) si fripturica de pui sigur...fara dulce, in acet week. Mincam tort la nepotica noastra... Deci ...slabut. In schimb, am de lucru mult tot week pt proiectul de la Bucuresti.
Sa ma ajute Dumnezeu sa-l finalizey pina voi naste.

Aaaa , mi-am dorit sa ajung duminica la expo bb, ...dar a intervenit un deces in familia sefului, si mergem la inmormintare toti colegii duminica... Deci.... sar peste...

Cam atit despre mine, ...

V-am citit, va citesc, va voi citi....

Felicit si eu burticile care au postat foto frumoase, ...care au fost la dr pt eco si nu numai... Doamne ajuat sa ne fie bine !!!

pupici, ...Noapte buna!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna fetitele! Mi s-a dus netul pe sfarla! Aveam stick si nu mai merge.
Am fost azi la doctor, am facut morfofetala de trim 2. Totul e foarte bine, Miriam este foarte activa.Este in continuare fetita.
Avem o greutate de 940 g si ne-am pozitionat deja cu capusorul in jos la 26 s 3 z, deci suntem harnicute ca niste fetite cu codite!
Noapte buna sa aveti burticute!

Feli cu Miriam in burtica 26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetele ma duc si eu la somnik toate burticile

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

pisuc ce vesti bune....mi-ai facut pofta sa-l vad pe bb..
yasmy ce emotionant.., sa te gandesti la mine cand mai iei o gurita de praji...
deeamultumesc pt sustinere, nu imi e chiatr usor...
miki si eu am incercat doar cu ou crud.. si nu iese..bine eu am gargauni cu toxo, listeria si alte podoabe...

mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11

ai incercat cum arata in videoclipul dat de mine ?

mami de Naty (10.04.2009) si s29 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumfi ai vazut azi poza de la prima sarcna???

miki hai nu fi suparata.....momentan e doar vorbarie goala.....si toata lumea isi da cu presupusul...nimeni nu are nimic concret de spus si sa nu mai spun ca nimeni nu vine cu un calcul, cifre , ceva sa deonstreze...

felicia, felicitari pt rezultatele bune de la eco!! bebe are la eco exact cate sapt ai tu??? woww daca bebita ta are 940 g la 26+3 inseamna ca a mea are vreun 1 kg.... ce frumos!!!!

laura noapte buna!!!

eu pt ca am dat spargerea la cofetarie.....am fost "pedepsita" la cina....oricum eram satula de la atatea praji

ailed

anaxena, eu inca vad ca ma mentin, desi am inceput sa exagerez cu papa, dulciuri.... pana cand.,...nu stiu....ca nu mai fac mare lucru, decat ca nu exagerez cantitativ si incerc sa pap cat mai multe legume....

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

pisuc felicitari pentru bebe perfect

miki cine mai stie ce este sigur in tara asta...deja ma simt rau,nu-ti zic si cat am bocit de nervi

Mergi la inceput

alina spunemi si mie "noutatile" ca eu le-am pierdut in dupa masa-seara asta...

Mergi la inceput

pai au zis ca pt mamele care intra din CIC1 IN CIC2 ind va fi de 600ron, la fel si pt cele care au fost in somaj etc alte drepturi asimilate...
restul care au avut in ultimile 12luni venituri impozabile primesc 85% adica intre 750-4000ron...

Mergi la inceput

aaa daaa.....asta au spus si mai la inceput.... ce sa mai zic????? pe mine ma intereseaza in mod special perioada de acordare....

astazi, era intrebat un mnesimtit de la conducere, ce sa faca o mama care de 1 an e in cic si apare aceasta lege care se aplica retroactiv si ea din ziua urmatoare trebuie sa mearga la lucru??? ec face cu copilul, in conditiile in care nu are mama, soacra disponbila sa o ajute???? si magarul a raspuns scurt: problema ei, sa caute solutii.... ce face si la 2 ani....

Mergi la inceput

Mergi la inceput