Fluturasi de martie-aprilie 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'Neata si de la noi!

am tot robotit de dimineata, am spalat, am strans prin casa, am facut o supa crema de brocoli , si acusi vreau sa ies putin pe afara, sa iau niste paine feliata ca sa fac si niste crutoane la supita. As vrea si eu sa ascult colinde, dar a pus fi-miu stapanire pe statie: se uita la Cars , si asa imi fac si eu treaba . Sotul si-a gasit de drum prin oras...a plecat sa-mi ia laptop

Nu am apucat sa citesc din urma, sper sa mai recuperez un pic pe seara. Dupa-amiaza plecam prin magazine: cizme pt Cristi si multi pantaloni de trening, ca numai in astia il tin in casa, si se decoloreaza intr-un ritm fantastic, nici nu mai sti ce culoare au avut la inceput

Va pupic dulce si va doresc o zi buna!

Strumphi, nu mai e nevoie sa-ti spun sa te gandesti la mine cand mergi la tg de Craciun, da? si apropos , noi tot bruma sau chiciura spunem .
Azi am sa scot niste braduti ornamentali pe care ii pun afara in fata usii la intrare

acusi chiar am fugit

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 27+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

madutza, spor la shopping..si sa-mi spui si mie daca ii gasesti cizmulite..ca eu n-am avut succes astazi, ne-am intors cu mana goala

mami de Vlad 09.04.2009 si s26 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

fetelor ati vazut la tv???
cica nui bn sa folosim la bebe,biberoane de plastic cica sa folosim numai de sticla

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

sunt ok si de plastic, dar din cele fara bisfenol

Mergi la inceput

am fost si noi la doctor, cea cu analizele la care merg in paralel..dar mi-a facut eco, mi-a dat si pozici..e tare draguta, se chinuia sa muste din cordon cu gurita s-a pus si dansa cu capul in jos, are 1 kg si e totul f f bine..era f incantata doctorita..aveam 25sapt5zile dupa UM si vreo 27 si ceva dupa eco si mi-a dat de facut analizele, asa ca am scapta de niste bani dati aiurea, ca le fac gratis cu recomandarea ei..

Mergi la inceput

ma duc sa pap o pastrama de oaie cu mamaliguta ca nu mai rezist in mirosul asta..si pe urma sper sa-i fac biscuiti lui vlad..si curat ca n-am apucat azi..dar mai e pana la noapte, nu ?

Mergi la inceput

a, deea , sper ca nu de la salata mea ti se trage mai ales ca eu n-am gustat-o, m-am tinut tare..inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Miki, pt ce analize ti-a dat recomandare? As merge si eu sa fac gratis...

in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

deaa luni fac analizele sa vedem cum stau. ma gandeam azi sa incep iar sa iau elevit pana imi da iar durere de cap, de obicei dureaza vreo 3 zile pana incep durerile....si ma opresc...si tot asa...pana iese rezultatul analizelor:)

strumphitzo ai disparut? ai fugit sa mai papi niste biscuiti? numai la ei m-am gandit toata ziua

dupa ce am scris pe aici...mai devreme, m-am dus la auchan la salon, m-am pensat, m-am epilat, am facut o pedi...si acum ma simt mai bine:)

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

cami_antonia
am observat ca si tu intri tot luni in sapt 23..am retinut bine? ar trebui sa nastem in aceias zi :)) sunt curioasa care bebe se va grabi mai tare asa ca..sunt cu ochii pe tine:)

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki ce bine de tine ca ai vazut buburuza super ca ti-a facut si eco.
si eu abia astept sa merg iar la eco, dar mai am de asteptat pana pe 17 decembrie

eu de ceva vreme, o simt pe bebelina mai mult cum se impinge, scoate funduletul sau piciorusul in afara, se intinde,face valurele de la stanga la dreapta. deci nu mai simt asa lovituri multe ca acum o saptamana doua.
fetele cu saptamani apropiate cu mine, voi cum simtiti? simtiti lovituri sau tot asa ca mine? eu , sincer ma asteptam la lovituri din ce in ce mai puternice dar vad ca mai mult se joaca pe acolo decat sa loveasca

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mi-ati facut pofta de impodobit ,noi de obicei pe 24 impodobeam bradul atunci ajungea sotul acasa dar la inceputlul lui dec.ma pun si imodobesc prin casa .Sint curioasa cum va reactiona Timeea la brad ca anul trecut mergea dea busilea si tragea de crengute sau de globuri

Roxy pana acum am reusit dar de acum incolo sa te ti

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 19+

Mergi la inceput