Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Asaaa. Si acum am ajuns la impresii de la baby expo:
- am luat niste cosmeticale de la Bubchen. M-am bucurat ca le-am gasit la botul calului. Au preturile mai mari in comparatie cu cele de pe site (nu cu mult, aprox. 2 lei per produs), dar comanda online tre sa fie de minim 8 produse. De retinut pt viitor.
- am vrut sa ma uit la Bebe Design de cos, pe care clar il vom lua, dar vroiam sa-l vedem si live. Vazut. Minunat. Din pacate nu am putut sa si cumparam, nenea avea doar 1 si s-a oferit sa ni-l vanda duminica la final, dupa ce toata lumea a tras de el cum a putut. Refuzat, evident. Ramanem la comanda online.
- am mai vrut sa vad si caruciorul pe care l-am gasit pana acum numai online. Nu l-am gasit pe nicaieri.
- am luat noste chiloti de unica folosinta de la Tigex (4 buc - 13 lei) si mameloane de silicon de la Nuk (16 lei parca).
In rest, mai nimic, n-am avut rabdare, eram chitita pe lucrurile astea si le-am rezolvat rapid. Din fericire am fost devreme si nu incepuse inca sa se aglomereze. Maine probabil va fi omor, in septembrie am mers sambata si am decis sa nu mai fac asta niciodata.

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxx uite aici sunt colaceii cu tot cu transport, ajunge cam la 36ron.

eu o sa trimit bani unei fete si dupa ma voi intal cu ea sa mi-l dea. nu ma pricep deloc sa dau comanda pe net la astia. asa k se ocupa altcineva.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mersi Ralu
Moaaama, ce tare! Nu e si pe la noi vreo priceputa intr-ale online-ului care sa se bage la o comanda din asta? Hai mai fetelor, facem si noi un grup de cumparatori de colacei?
Hackerule care stersesi pozele, fa-te util, acu avem nevoie de tine!!!!

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Eu am intrebat azi dr si a zis ca daca se intareste burta si dupa se lasa is contractii...le zicem si le descriem cum vrem noi...dar sunt contractii
Andrii;cate zece pe zi -nedureroase sunt ok

ROXX;..Sa vezi cum a venit acasa flacaul meu jucaus..flenduri..rosu cat un gogosar..ud leoarca..da avea scantei in ochi..atata era de plin de energie...dar si acum e prin pereti..au energie la nesfarsitai sa vezi si tu

Djlaura;ma uit si Eu la dansez..da ce mai inventeaza astia pt audienta...dans la bara.Dar Adela Popescu e demebtiala cu parul Ei..ii sta ff bine culoarea asta a focului..e f trendy acum.

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

sunteti mortale cu comentariile voastre!
Tunde - bine ca ai aflat ce si cum si mergi la odihna fortata. Sa stea bbe acolo inca putin
Gabi esti taare haioasa!
Mai,voi si calendarul vostru!! Noroc ca eu mi-am sters pozele de muuult. Unora probabil le-ar trebui mai multa maturitate si ceva creier
bebelu - de la ce varsta e faza cu colacul?
Simo- rimelul Avon imi pare ok.
Chiar daca nu va numesc, va pup pe toate burticoasele
Mirela astia profita de faptul ca noi nu putem strange mana pumn sa le-o dam la nas

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

am vr sa scriu dementiala
Roxx;nu stiu cat voi sta internata...sper sa scap in cateva zile

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ala fu dans la bara???????????

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

FOxy am vazut k fetele de la ursuleti au inceput sa il foloseasca de la 3sapt. deci de mici.

Mirela si mie mi se pare o prostie editia din seara asta. ce naiba?? din atatea dansuri, numai astau au gasit frate??? deja incepe sa imi lase un gust amar si nu imi mai vine sa ma uit.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna seara la burtici
am fost sa ma tund si voi ati terminat capitolul si ati inceput altul....am zis sa vad ce ati scris intai

bebelu merci ca mi ai trecut acolo datele
dr se numeste Gavrila Ileana, e superr, o gasesti si la Policlinica 10 parca prin Victoriei, si la Budimex, si la spitalul ORL din Panduri{stiu pt ca timp de 3 saptamani m am tot dus la control}...daca vrei am nr ei o recomand.

Tunde, off de la tine numai vesti din astea??e , sper sa nu fie nimic, te duci acolo stai linistita, noi iti tinem de urat si vii acasa mai puternica ca vsa tii buburuza la caldurica macar pana la 38 de saptamani

se pare ca sunt naspa.....poza mea e tot acolo....

mai vroiam sa scriu da am uitat....

30+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu sezonul asta nu m am uitat mai mult deloc
dar cum nu i mai nik pe alte canale...........
plus ca stiu ca pe al meu il enerveaza...... ma uit
are atata publicitate de ma doare capul

+31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput