Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

a inceput dansez pentru tine

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna seara fetele
bre. ce-s numai cu vesti proaste despre pozele noastre ?
si ale mele constat ca au disparut ...
chiar nu inteleg cine si de ce ar avea nevoie de noi cu burticile noastre cu tot.
in alta ordine de idei aveti idee cam cat de des ar trebui sa se intareasca burtica peste zi astfel incat sa nu ma ingrijorez ?
ca de la o vreme (de vreo 3. sapt) mandra mea sta numai in jurul buricului .. incolacita si chircita.. sau alteori , ca acum urca spre coaste ... atunci cand sta la buric inconvoiata sau urca se intareste burta tare tare. AR TREBUI SA MA INGRIJOREZ ? chiar nu stiu cum e la alte mamici ...

puuuup

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Bebelucand mai modifici listuta sa adaugi la nume si Cristian..ca ne-am hotarat la Tudor-Cristian saru'mana

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Daria in primu rand sunt buni pt miscare, invata sa inoate, isi dezvolta musculatura. am luat si eu unu,abia astept sa il folosesc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 34+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Merci Bebelu eram tare curioasa.

Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Tunde, multi pupici pt fata curajoasa! Cat timp va trebui sa stai internata? Iti tinem pumni sa fie totul bine!
Inca ceva vreau sa-ti spun de mult, mi-e tare drag cand aud de pustiul tau cum sta el pe afara sa se joace toata ziua, cum se bucura de zapada..nu stiu, mi se pare un copil care isi traieste frumoas copilaria!

Gabi, am lesinat de ras cu pozele, ai fost tare simpatica Acu fie vorba intre noi, nu prea e de ras, e chiar jenant ce se intampla. Dar pana la urma astea sunt riscurile asa-ziselor "comunitati virtuale", nu ai cum sa-ti dai seama cu cine stai de vorba, nici cat de stupizi sau naivi pot fi cate unii. Eu ma bucur ca nu mai am poze pe acolo. Asta e. Vorba aia, noi sa fim sanatosi!

ziki, la noi in familie de obicei eu sunt disperata care cumpara cadouri pt tot neamul, ambaleaza la ele juma de zi si pe pune biletele cu nume la fiecare...dar anul asta taiem din portie ca bebelina are prioritate!

djlaura, e tardiv acu, daca a vrut cineva sa le copieze, le-a copiat de mult. E trist ce se intampla!

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

daria vad ca NAtalvit are in compozitie cantitate dubla de calciu fata de elevit de ex, fier este mai putin intr-adevar.

33+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxx26 le-am sters oricum sa fiu eu linistita

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Irinuka, ai grija de tine pe acolo, stai cumintica sa nu ne faci vreo belea!

Ralu, de unde luasi fata colacel? vreeaaau si euuu!

andri, daca se intareste numai intr-o parte sau intr-o anumita zona e doar bebe care isi arata muschii pe acolo. Abia daca se intareste toata e contractie d-aia nedureroasa. Dr mea mi-a dat pt asta 3 no-spa pe zi si, bucuria mea, utrogestan seara. Dar nici astea nu sunt ingrijoratoare atat timp cat nu sunt dureroase. Ideea e sa discuti cu dr la urmatorul control, pericolul apare intr-adevar abia atunci cand apare si durerea, dar e bine sa previi si sa nu ajungi pana acolo!

_
BB e deja pe drum
Roxana 33+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mersic roxx ... cand se intareste tare de ma doare incat nu pot sa merg iau si eu no-spa..
am mai auzit de utrogestan pana la 38 sapt .... eu merg la dr abia pe 20.dec....

mami 28 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput