Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Doamne ce povestiti voi acolo despre nasteri,mai ales cea care a nascut acasa .Eu m-am uitat la o emisiune 'i didnt know i was pregnant', cea mai tare a fost una care era insarcinata in 7luni,habar nu avea,nici burta nu i se vedea,avea arsuri ,dar s-a gandit ca e din cauza problemelor pe care le are la stomac.Intr-o zi,a intrat in travaliu,era singura acasa,a crezut ca are crampe la stomac.Asa au trecut 9 ore,cu dureri groaznice,zicea ca la un moment dat simtea nevoia sa impinga,s-a dus la baie sa faca un caca,a ajuns maica'sa acasa,a gasit-o pe wc.Se plangea ca o doare burta, si cand a impins mai tare a scapat copilul in wc !!! si s-a auzit deodata un planset,au ramas incremenite amandoua.A luat ma'sa bebele,i-a taiat cordonul si a chemat salvarea.Avea mititelul 1.100 g ! Doamne cred ca trebuie sa fie groaznic, cate remuscari trebuie sa ai ca nu ai avut grija de tine ,de sarcina.

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Da Foxy bine ar fi sa nastem un-doi si sarcina de doua luni..da cainele si pisica tot is mai presus ca fac cate 5 puiuti deodata

Cred ca e tare frumos la voi
Chiar nu o sa avem emoticoane de craciun.. cu braduti si fulgi de nea

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Florintunde mine imi place cum ies fripturile cu pungile de la Knorr. Nu ies f crocante si se fac si repede. Eu deobicei la sarbatori fac friptura asa ca mi se pare mie ca iese mai frageda.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

tunde da iese bun in punga knorr.

vaii de frumos ...vreau si eu sa vad cum ninge , ma uitam acum si la stiri cum se dadeau aia cu saniutza ...yuhuuuu

laura..app de mancare ...si mie imi aduce soacra este bucatar la un hotel ...adineauri am savurat o bucata de tort ....si eu care vroiam sa zic ceva de ea :))) ....imi face ea poftele dar e asa cicalitoare si posesiva...de imi vine sa ii dau una in cap

danina ai grija cu tensiunea ..

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

aditzaCce tare esti
adevarul ca si eu i-as da lu soacra mea 1 in cap

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde si mie mi-a placut punga knorr.

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Io n-am mai scris, ca am avut niste nervi, vai mama... normal ca n-au venit aia cu mobila nici ieri, sotu scosese tot din camera din dulap etc, nici nu va pot povesti ce era in dormitor. Am dormit la ai mei... Cica luni vin... azi m-am enervat si am venit inapoi, a aranjat sotu sufrageria, o sa dormim pe canapea ca pe bune..nicaieri nu-i mai bine ca acasa!!!

Referitor la biberoane, si eu am luat in prima faza 2 din plastic de la Chicco, pt. ca-s compatibile cu pompa de san. Scrie pe ele 0% BPA. Am vazut ca au si din sticla, probabil daca voi avea serios nevoie de biberon, voi lua din alea, desi sper sa alaptez...

Eu vroiam mai demult sa intreb: tetine de latex sau silicon? cu flux normal sau nu sh mai cum? biberoane clasice sau cu unghi? si tot asa, is o gramada de chestii, da cred ca-s mai mult gaselnite comerciale..

Aaa si m-am distrat cu hackerul ce sa zic Oricum cine'o fi, clar n-are ocupatie frate, iak ce chestie inteligenta, sa stai sa stergi niste poze..geeez, unii n-are ce face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara!!

am aj acasa dupa 6 ore de umblat prin magazine.
am luat ce mai ramasese pe lista..pampers,tampoane,chestii de igiena..numa ca m-am intins si mi-am luat si doua comode pt hol ca stateam cu papucii in alt dulap..offf, inca mai avem multe de luat pt casa..marunte, dar se aduna.
maseaua ma doare..da nu stiu care pt ca toata partea dreapta ma rupe..ureche,maxilar..gat..tot, mi-am bagat vata in ureche si am incercat sa nu mai bag in seama...insa acu spre seara m-a apucat mai rau
azi am fost si ametita rau...zici ca nu am stabilitate, pt prima data am stat in dreapta in masina..da nasol e

revin si va povestesc ce draci mi-a facut mie soacra azi..dar gata cu ''nora buna'' care tace si inghita ca fraiera ..i-am zis sotului sa o sune si sa o puna la pct ca nu se mai poate..pana acu nu l-am lasat sa se bage

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

djlaura

tiery..imi dau seama ce nervi ai avut ..si pe mine m.ar fi apucat toate cele daca as fi fost in locul tau
in leg cu tetine latex , silicon etc ...cred ca aici depinde de copil ..unii nu vor latex sau silicon si asa mai departe ....iar despre astea in unghi , anticolici si mai stiu eu ce ...cred ca e o vrajeala mare colici face din cauza laptelui ...unii copii au mai mult ..alti mai putin nu cred ca infl biberonul sau sanul aici ...parerea mea

aditza34+ mihai

Mergi la inceput

simo ..asadar nu esti cumintica deloc ... 6 ore in magazin ? doamneeee ...mai poti ? eu abia rezist doua ore

aditza34+ mihai

Mergi la inceput