Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Fetelor, eu de cand ma stiu a tensiunea relativ mica.Acum aprox o luna am fost la dr de fam,mi-a luat tensiunea si mi-a zis ca am 9 cu 8.Acum aprox o sapt cand am fost dupa prenatal,iar mi-a luat tensiunea si mi-a zis ca am 8 cu 6.Si intreb"nu e mica?",la care el "e cam mica,da!" si atat.Azi,stand de vorba cu mama si cu sor'mea,le-am zis de tensiune,au innebunit amandoua,au zis ca in timpul travaliului iti scade mult tensiunea si poti avea complicatii serioase.M-au speriat,o sa sun dr ginec. sa vad ce parere are siel,de ce dr de fam nu mi-a recomandat nimic.

carmen
32+ cu Andrei

Eu stiam ca tensiunea mica nu e o problema in sarcina, ci tensiunea prea mare(cica afecteaza dezvoltarea bebelusului.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

aditzaC missmj bine ca nu sunt singura mancacioasa
dulciuri mananc aduse de sot de la munca ,el lucreaza ca ospatar si bucatari de acolo sunt foarte draguti,stiu ca sunt gravida si imi trimit mereu cate ceva bun
aseara mia adus un platou plin cu cornulete,pe care l-am devorat azi+ 1 kg de clementine

_
22 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

gabi...super..un pic de distractie nu strica...

eu luna viitoare o sa cumpar cam tot ce o sa am nevoie..pana atunci doar m-am documentat si am invatat de la voi

astazi tocmai am auzit de o tipa careia i-a venit sa nasca seara pe la 10 si a chemat salvarea..si pana la spital a nascut in salvare...doamne..ce rapid..si usor...nici ca am mai auzit, deja luni o externeaza..

fluturas 29EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Offff, mama si cu sor'mea au innebunit,ma speriasem rau cu tensiunea mea mica.In fine, o sa intreb doctorul si sper sa nu fie probleme.

carmen
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Haolica! Cum sa nasti in salvare?! Lasa-ma, Fluturas, ca m apuca palpitatiile... ca eu nu voiesc sa nasc pe autostrada... si ma tot imbarbatez ca e, cine naste in 2 ore? Nimeni... Doar n-oi naste eu...
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Carmen fina mea de la Brasov cand a nascut avea tensiunea 8 cu ceva....
Eu aseara am mers in Carrefour Feria si m-a luat cu lesin de am zis ca crap acolo....cand am ajuns acasa aveam 150 cu 81, cred ca in momentul cand mi-a fost rau am avut si mai mult. Mai eram si cu Didi dupa mine, nu stiu cum am condus pana acasa.

35 sapt. Rebecca- Elena si Paula-Diana (20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

E, si daca tot suntem la povesti de groaza... o prietena a mea a nascut acasa cu barbat-so... Da, locuieste in oras, la vreo 5 minute de spital... si totusi, pina a venit salvarea... bebe iesise (e drept, ca la 32 de saptamini, atunci e cam viteza).
E, sunt bine-mersi amindoua, dar eu ma ingrozesc numai la gindu`.

Plec. Ca miriie sotul pe linga mine. El e gata, aranjat, parfumat. Eu: in halat, cu un propopoi in cap, tolanita in pat, forumesc.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Nna saracele soacre cred ca au avut parte de sughit
Am ras ..Mirela..ai niste replici,de omori omu
Tensiune mica am si Eu..am avut mereu..da cica e mai bine decat sa fie mare
GABI;Distractie placuta..fa-te mumoasa
Laura;si Eu am halit 5 sarmale mai inainte..fac provizii pt spital

Sunt dezamagita de la dansez..chiar merita Paula un loc doi ..

Toata ziua stau singura..acu ma antrenez cu plictiseala pt spital..

DE abia a nins un pic si deja sunt drumuri blocate,auzi si cate accidente..da astia ce mama lor fac de le ia iarna prin surprindere...off..un pic de sare,pluguri..nik..Romanica asta a noastra

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Eu una asa mi-as dori sa nasc-in doi timpi si 3 miscari. nu sa staaaauuu sa ma chinui 1000 de ani.Si asa n-am avut rabdare cu sarcina - dupa mine, trebuia sa am gestatie 2 sapt si gata
Biberoane eu iau din sticla. imi par mult mai igienice plus ca nu prind miros. si mai tarziu, o sa fie si plastic.
Daca ati sti ce ninge aici .. . Si de asta seara se aprind luminitele la geamuri - stelute si alte din astea. e fff frumos!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

URGENTA!
iese bun puiul la cuptor in punga magica knorr?aveti experienta?
n-am f niciodata..vreau sa fac rapid aripioare picante

TUNDE 28 sapt +Mami de ursulet MARIO 04.03.2004

Mergi la inceput