Mai multe ore la serviciu!!???
aud acum pe la stiri si sunt siderata
nu stiu inca la ce capitol sa trec aceasta informatie...zvon, propunere...
inca nici nu o pot procesa
poate fi posibil?
CE ZICETI??
Alinuk
mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Raspunsuri
Ramonika spune:
http://www.realitatea.net/dezbatere-realitatea-net-norma-zilnica-de-lucru-ar-putea-depasi-opt-ore-cum-comentati_776575.html
sincer nu ma mai mira nimic 
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz
mElaine spune:
Ramonika, tu vezi pe ce site scrie? Si tu intelegi ce inseamna AR PUTEA ...?
trista manipularea, dar si mai trist e sa vezi ca manipularea merge.
viviana spune:
E articol in Constitutie. Art 41: Durata normala a zilei de lucru este, in medie, de cel mult 8 ore.
Omusoru ala de la munca cand a vorbit de durata zilei de munca s-a referit la altceva.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
muffin spune:
Ramonelu, pentru tine special mesajul este: mai putine cafele si tigari in cele 8 ore de serviciu. ![]()
Dar ramai pe pozitie, in curand va va comunica tataia Vantu, pe goarnele lui, ce greva sa mai faceti si ce sa mai cereti.
Ramonika spune:
muffin draga, eu lucrez 24/24, 7/7, daca beai mai multe cafele si fumai mai multe tigari, ai fi vazut asta. 
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mElaine Ramonika, tu vezi pe ce site scrie? Si tu intelegi ce inseamna AR PUTEA ...? trista manipularea, dar si mai trist e sa vezi ca manipularea merge. |
asa am auzit si de indemnizatii la inceput ca "s-ar putea" sa scada.
la guvernantii nostri s-ar putea inseamna sigur si "nu" inseamna s-ar putea.
acum 3 zile am auzit din gura ministrului muncii ca mamele care sunt in CIC nu se vor inatoarce mai repede la munca, azi spune ca se vor intoarce.

Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz
NinaR spune:
| citat din mesajul lui alinuk aud acum pe la stiri si sunt siderata nu stiu inca la ce capitol sa trec aceasta informatie...zvon, propunere... inca nici nu o pot procesa poate fi posibil? CE ZICETI?? Alinuk mama de Andu mik si Teo voinikwww.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
http://www.legislatiamuncii.ro/a/2453/noul-cod-al-muncii:-12-ore-de-munca-pe-zi-interval-de-proba-mai-lung-dispare-comisia-disciplinara.html
Mediajust spune:
| citat din mesajul lui viviana E articol in Constitutie. Art 41: Durata normala a zilei de lucru este, in medie, de cel mult 8 ore. Omusoru ala de la munca cand a vorbit de durata zilei de munca s-a referit la altceva. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Da...
Ce nu zice Constitutia aia este cat trebuie sa fie repausul saptamanal.
Asa ca declara desteptii astia 6 zile lucratoare, deci 48 ore/saptamana, le impart in 5 zile si uite asa faci aproape 10/zi, dar pe medie e constitutional.
Eu sper sa fie o gluma, totusi.
N-am auzit argumentele (nici macar in declaratii) care ar sta la baza unei asemenea idei - dar chiar nu inteleg ce ar castiga statul din asta. Din 3 angajati unul risca sa fie dat afara, nemaiavand ce face - deci somaj, deci ce-am facut cu asta?
ioanadara spune:
Eu nu ma mai intreb demult ce ar castiga statul din asta cand Parlamentul Romaniei discuta ceva (sau voteaza din greseala altceva
), ci : cine anume dintre ei va castiga din asta? Doar asa in Romania ultimilor 20 de ani am ajuns in general sa inteleg de ce se iau anumite masuri.