Gravidute prin FIV(65)
Raspunsuri - Pagina 13
adria42 spune:
Pisucmic, ma bucur ca eografia este ok si placenta nu mai este marginala! Concediu placut si SARBATORI FERICITE!
Mirela, ma bucur ca ai gasit Celestone. Asteptam sa ne spui ziua H ca sa iti tinem pumnii!
Gabi
Angie, felicitari pt baietel si nastere usoara!
Tamarylis, tu cand nasti?
pisucmic spune:
Tami, nu fii stresata, fiindca de fapt sunt suficiente 24 ore fara Clexane inainte de cezariana, epidurala etc. Atata dureaza ca Clexane sa dispara din circulatie.
Gabi draga, ce vesti bune! Va fi bine, vei vedea!
Mirela, nastere usoara! Am auzit numai lucruri bune despre Filantropia.
Eu am trimis ieri mail la CMU Regina Maria sa aflu detalii, mai ales ca am auzit despre plafoanele de decontare de la Euroclinic.
Tami, m-am gandit la tine cum te-ai dus la urgenta ca nu mai dansa bebele in burtica; si eu dimineata m-am stresat ca nu raspunsese aseara la apel ca de obicei (seara fiind momentul de maxima distractie la noi) si nici dimineata nu era cine stie ce actiune pe-acolo. Asa ca am pus repede sonda la spital pe burtica, si, asa cum ma asteptam oarecum, bebele statea cu funduletul la mine, cu piciorusele si manutele spre spatele meu, deci chiar daca dadea din ele (si dadea) eu nu simteam mare lucru. Astept sa se intoarca sa ma joc cu el
Pupaturi si drag
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas
tamaryllis spune:
Adria, eu fac cezariana imediat dupa Craciun.
Pisuc, acum nu ma mai lasa sa mananc mare lucru, si nici sa beau suc de ex. Se revolta imediat; probabil ca daca se mareste putin stomacul nu mai are loc. Doar apa ii mai place.
Oricum, am constatat ca cel mai bn reactioneaza la bauturi reci.
36+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
adria42 spune:
Tamarillys, mai ai putin si iti tii fetita in brate!
Doamne Ajuta sa ai o nastere usoara si sa te refaci rapid!
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabi_B
Mire, bafta multa si bebeii mancaciosi iti doresc!! are dreptate zapp ca mai multe administrari de corticosteroizi pot face rau. uite aici: http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736%2808%2961929-7/abstract la tine, Mirela, o sa fie doar o tura de tratament, care face bine la motani! spune-mi si mie, please, please, unde ai gasit celestone? am sunat la toate farmaciile pe care le-am gasit pe net si n-am primit decat raspunsuri negative. Dexa cica ar avea si ceva efecte neurologice negative pt bebe. Gabi+24 placenta previa centrala |
am gasit la o colega de odisee
in tara nu se gaseste, ca cica nu se mai importa
maine intreb dr cate fiole imi trebuie si apoi vb si cu fata
o intreb si pt tine daca vrei
+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 11z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
Gabi_B spune:
Daa, te rog mult!
am citit ca Celestone are 6 mg de betametazona pe fiola.
Doza care se face este de 12 mg pe zi, 2 zile, deci in total, ar fi 4 fiole. Intreaba-l si pe dr tau, vezi ce zice.
Gabi+24
placenta previa centrala
alina06st spune:
Mirela, pe cand cezariana? Tinem pumnii!
in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_B Daa, te rog mult! am citit ca Celestone are 6 mg de betametazona pe fiola. Doza care se face este de 12 mg pe zi, 2 zile, deci in total, ar fi 4 fiole. Intreaba-l si pe dr tau, vezi ce zice. Gabi+24 placenta previa centrala |
2 fiole mi a recomandat medicul
tu cate vrei ca sa i spun fetei cate sa imi aduca
lasa mi un nr de tel in PM
asaaa
bbii au 2100 si 2200 sunt bine, se misca ceva de speriat, abia a reusit dr sa faca eco, ca nici atunci n au stat cuminti
pe 26 facem ultimul control si ma urma si pe masa
mai rau stam cu cicatricea de pe uter care a depasit pragul critic, e sub 5
tre sa ma misc incet si sa ma rog la DD ca bbi sa ia mai mult in greutate
pupi fetelor
+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 10z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult