Gravidute prin FIV(65)
Raspunsuri - Pagina 10
adria42 spune:
Mirela, ai programat cezariana? Nasti inainte de Craciun? Tinem pumnii sa ai o nastere usoara si baietii sa fie bine!
alina06st spune:
Mirela, bafta!
Fetelor, voi transpirati mai abundent in sarcina? Eu am inceput iar sa am noaptea starile de la inceputul sarcinii. In camera nu e cald ca dau termostatul de la centrala pe 21,5, deci cred ca sunt maxim 22 sau 22.5 grade. Si azi noapte m-am trezit fleasca. A trebuit sa imi schimb camasa de noapte... O sa-mi pun azi termometrul sa vad ce temperatura am...
in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
Gabi_B spune:
da, alina, mai transpir si eu, dar nu chiar asa...doar variatii de genul cand mi-e cald, cand mi se face frig imediat si cer sosete...
Gravidutelor, voi cam cata apa beti pe zi? la ritmul la care se termina baxurile de apa plata la noi in casa, m-am apucat intr-o zi sa masor si: beau cam 4 litri de apa/zi!! si asta fara sa ma fortez si fara sa mananc foarte sarat.
Tensiunea o am buna, 10 cu 6 in fiecare dimineata, si pulsul intre 80 si 100 batai/minut.
Voi cata apa beti pe zi?
Adria, abia astept sa ma vad cu bine in primavara, cu bebe in brate! la vara ma duc la soacra mea la Moeciu, are o pensiune, si o sa stau acolo toata vara!!! la aer si la soare.
toate fetele
Gabi+23
placenta previa centrala
alina06st spune:
Multumesc Gabi pt raspuns.
Sa stii ca si eu voiam sa va intreb de apa. Mie tot timpul mi-e sete. Si nici eu nu mananc sarat, doar asa normal. Eu beau o sticla de 2 l de apa plata pe zi, 1/2 l lapte, plus supa la pranz, din cand in cand un capucino si fructe foarte multe. Voiam sa va intreb si pe voi daca aveti aceasta senzatie de sete, sau sunt eu defecta. Dar cred ca e o chestie valabila la multe gravidute.
In alta ordine de ide, faptul ca mergi la aer cu bebele e ff bine. Eu nasc pe la jumatatea lui aprilie si chiar din mai intentionez sa merg cat de des pot la fratele meu care sta la casa. Iar din iunie cand se intoarce si sotul reluam si noi lucrul la casa noastra si merg si stau acolo in curte E foarte bine pt bebe.
in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
pisucmic spune:
Gabi draga
da, pentru ca stand mult in pat, desi te hidratezi atat de bine si te mobilizezi, creste oarecum riscul trombotic.
Stiu ca ar exista si ciorapi elastici medicinali fara chilot, sau poate gasesti cu chilot foarte inalt (nu am verificat daca exista la magazinele de mamici).
Oricum, deja e bine ca previi prin celelalte metode (hidratare si mobilizare).
Sa-ti fie usor si sa-ti mearga foarte foarte bine!
Cu drag
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s24 cu un dragalas
Gabi_B spune:
de mobilizat nu prea ma mobilizez, plimbarea in parc a fost o exceptie. In rest, am revenit la "bed rest", recomandarea pt placenta previa, adica ma ridic numai ca sa merg la toaleta sau ca sa fac un dus scurt, atat.
Pisucmic, cam cate ore pe zi ar tb sa port ciorapi elastici? cum se recomanda pt preventia TVP?
si thks
Gabi+23
placenta previa centrala
mirela2 spune:
gabi ciorapi constrictivi 3/4 sunt la farmacia tei la vreo 42 lei
vreau si eu sa mi iau
+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 15z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adria42 Mirela, ai programat cezariana? Nasti inainte de Craciun? Tinem pumnii sa ai o nastere usoara si baietii sa fie bine! |
vineri stabilim fix data, dar as vrea sa fie 27 dec
totul e in functie de cicatricea veche de pe uter care s a cam intins in unele parti si i e frica doctorului (si mie) sa nu cedeze
+33 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 15z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
adria42 spune:
Mirela, sa treaca cele 15 zile ca o clipa si sa ajungeti cu bine la ziua programata! Doamne Ajuta!
mirela2 spune:
adria merci frumos
+34 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
AMR 14z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult