Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)
Raspunsuri - Pagina 9
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita LML Mara acrobata delfinutza ![]() LML Dragos Andrei ![]() si fie ca mamele voastre sa nu fie nevoite sa se duca la munca dupa 1 an, ci sa stea cu voi cat timp veti avea nevoie de ele! AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |

subscriumami de
Alex si
Radu
mamidepuiuti spune:
neata fetele
lalitica,multa putere sa treceti peste toate! doamne-ajuta sa fie totul bine si cu sotul tau si cu operatia lui david!

dulcineea,curaj,mami draga...gasesti tu o rezolvare pana la urma! noi suntem alaturi de tine!
ayanna,superba "iarna" vede tati de zgubi
(ca el a fost in spatele camerei,nu?
)
cuscra,sunteti niste frumosi toti,fara exceptii

lorex,cum a iesit lucrarea?
pupici lui colt-alb![]()
...rectific:colti-albi![]()
mami de
Alex si
Radu
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 , stiu ca nu am mai scris de o luna si ceva si din pacate nici nu v-am mai citit dar eu cand dispar din peisaj inseamna ca s-a intamplat ceva. de data asta acest ceva a fost o tipa care a intrat cu masina in sotul meu, care era cu motorul si i-a facut praf piciorul. I-a iesit tibia prin picior, s-a rupt in mai multe parti si are fracturat si peroneul, drept pentru care este imobilizat. Din acel moment viata mea a devenit agitata si cu un program strict, dimineata spital, pe urma job dupa care iar spital ca la 7 seara sa ajung si eu in final la piticul meu drag. De cateva zile l-am adus pe sotul meu acasa, asa ca am doi copii de ingrijit. E greu sa il vad ca nu nu se poate misca, are un fixator extern care ii tine cele 5 suruburi si cu care trebuie sa stea 6 sapt si pe urma urmeaza alta operatie pt punerea unei tije si apoi alta operatie pentru luare de grefa de piele de la mana si pus la picior, acolo unde are gaura.Printre toate astea a trebuit sa alerg si pe la dri cu David, deoarece urmeaza sa fie operat pe inima iar. am umblat dupa pasaport, am cautat o notarita care sa vina la spital pt imputernicire de iesire din tara, depus acte la CASMB....intr-un final le-am rezolvat asa ca duminica decolam spre Germania pentru ca marti avem programata operatia. Ma doare sufletul ca trebuie sa-mi las sotul in tara in starea asta, dar nu am ce face, nici operatia lui David nu o pot amana...sufletul meu este impartit pe din doua...dar le rezolvam noi pe toate asa cum am facut pana acum. in schimb david este bine, am facut si noi 9 luni si am depasit pragul psihologic de 7kg, stam in fundulet, mai ramane doar sa ne ridicam si noi in picioruse, dar bag de seama ca nu asa curand, nu prea da semne.Avem tot 8 dinti, zambim toata ziua si vorbim vrute si nevrute. E un copil tare drag si vesel de nici nu iti dai seama ca a trecut prin ce a trecut si ca il mai si asteapta inca o operatie pe inima. Sa nu ma scoateti de pe listuta, ca voi lipsi o perioada, acolo la spital nu voi avea net, asa ca o perioada voi lipsi iar din peisaj. va pupacesc si sper ca toate's bune si sa ne ''reauzim'' cu bine! Lali de David luptatorul nostru |
prin cate ai trecut si ce atitudine super. multa sanatate, operatie usoara, cu asa o mami/sotie, sigur ca trec toate. muulte

si
pt tine, lali.asta e mesaj d-ala de pus pe frigider si citit cand scade glicemia/serotonina...

Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
cris.dogarel spune:
buna dimineata
Mara si Dragos
ma tot gandesc cum as vedea treaba cu intorsul la serv daca as fi BF sau Tomaca.sau alte fete care deja lucreaza.. Bine, eu chiar pierd la bani daca ma intorc, nu am reusit sa gasesc bona, am alternativa unei crese private, dar am amanat mereu vizitarea,ca .." e prea devreme"
. Si alaptez des. ff des
.
Daaar, aseara a adormit Ema cu tati, fara urlete, insa dupa ce a papat tzatza, atipise, apoi au trezit-o cainii vecinului si a fugit somnul: vorba-joaca-plimbat, apoi a pus-o tati pe perna, leganata. N-a protestat. Yupiii
.
P.S. A recuperat noaptea tzatzaiala, dar asta e alta poveste..
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
dandanaG spune:

azi se implinesc 11 lunite asa ca facem cinste cum se cuvine ![]()

LML Mara delfinutza scumpa
PS: mi-e un dooooooor de voi !!! 

mami de
Dragos Andrei
tomaca spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 , stiu ca nu am mai scris de o luna si ceva si din pacate nici nu v-am mai citit dar eu cand dispar din peisaj inseamna ca s-a intamplat ceva. de data asta acest ceva a fost o tipa care a intrat cu masina in sotul meu, care era cu motorul si i-a facut praf piciorul. I-a iesit tibia prin picior, s-a rupt in mai multe parti si are fracturat si peroneul, drept pentru care este imobilizat. Din acel moment viata mea a devenit agitata si cu un program strict, dimineata spital, pe urma job dupa care iar spital ca la 7 seara sa ajung si eu in final la piticul meu drag. De cateva zile l-am adus pe sotul meu acasa, asa ca am doi copii de ingrijit. E greu sa il vad ca nu nu se poate misca, are un fixator extern care ii tine cele 5 suruburi si cu care trebuie sa stea 6 sapt si pe urma urmeaza alta operatie pt punerea unei tije si apoi alta operatie pentru luare de grefa de piele de la mana si pus la picior, acolo unde are gaura.Printre toate astea a trebuit sa alerg si pe la dri cu David, deoarece urmeaza sa fie operat pe inima iar. am umblat dupa pasaport, am cautat o notarita care sa vina la spital pt imputernicire de iesire din tara, depus acte la CASMB....intr-un final le-am rezolvat asa ca duminica decolam spre Germania pentru ca marti avem programata operatia. Ma doare sufletul ca trebuie sa-mi las sotul in tara in starea asta, dar nu am ce face, nici operatia lui David nu o pot amana...sufletul meu este impartit pe din doua...dar le rezolvam noi pe toate asa cum am facut pana acum. in schimb david este bine, am facut si noi 9 luni si am depasit pragul psihologic de 7kg, stam in fundulet, mai ramane doar sa ne ridicam si noi in picioruse, dar bag de seama ca nu asa curand, nu prea da semne.Avem tot 8 dinti, zambim toata ziua si vorbim vrute si nevrute. E un copil tare drag si vesel de nici nu iti dai seama ca a trecut prin ce a trecut si ca il mai si asteapta inca o operatie pe inima. Sa nu ma scoateti de pe listuta, ca voi lipsi o perioada, acolo la spital nu voi avea net, asa ca o perioada voi lipsi iar din peisaj. va pupacesc si sper ca toate's bune si sa ne ''reauzim'' cu bine! Lali de David luptatorul nostru |
Chiar m-am gandit in ultima vreme la voi ca n-ai mai intrat de mult si ma gandeam sa-ti trimit email.
Doamne prin ce treceti. Greu pentru tine fara ajutor. Multa bafta cu operatia lui David. Daca poti sa ne dai un sms ceva.. Ne gandim la voi.
Sanatate multa si sotului. Dureaza ceva recuperarea lui, dar bine ca-si va reveni. Urate accidentele astea de motor.
Daca ai nevoie de ajutor, sa spui, poate putem face ceva.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

miremia spune:
Neatzaaaa!
La noi putin mai tarziu.![]()
![]()
Va rugam sa poftiti la masa imbelsugata,
sa va cinstim asa cum se cuvine pt cele 10 lunite 
ale delfitzei:

LML Dragos, luna viitoare iti cantam La multi ani!![]()
{s]
LML S! 

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
| citat din mesajul lui decenuela NEATZA FETILI...SARUMA DE COFE ALEXA INTAI SI MAI INTAI...LML..FRUMOASEI NOASTRE DELFINITZE...(desi mi s-a parut mie ca-i face ochi dulci lui...COLT ALB (JIJI) ...),..SA CRESTI MARE SA APUCI SI TU SA PAPI DIN TORTURILE PE CARE TI LE FACE MAMI...( SI LE INCEPE INAINTE DE ZIUA TA LML SI LUI DRAGOS...SA FII SANATOS SI SA-I BUCURI PE MAMI SI TATI SI....RUSINE NOUA CARE N-AM PREA INTRAT IERI..( a se citi..deloc)... tasu ii zice COLTZ ALB...dar asta a fost valabil 1 zi..ca acu are 2 dinti... aseara s-a trezit de 100 de ori...dar ce mai conteaza?....ma gandeam ca sunt masochista....in sensul ca sunt innebunita cand suge el...il iubesc si mai si..asa ca...daca ar fi dupa mine nu l-as intarca nici pana dupa 40 de ani MELCU..INCEPE SI EL...SA EVOLUEZE...in sensul ca se ridica singur in picioare la pat...inca se taraste...dar parca pe dist f scurte merge si de=a busilea. E cuminte ziua si linistit ( de aia-l iubeshte fetili...) da din cap la NU..si e f incantat de asta, sta la casapit si-l deranjeaza f tare daca cineva se pune intre el si tv. azi sper sa recuperez si eu cat pot...e zi de relash...sau nu? ce sa va zic...sa aveti un we superb... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

Bv Luca, in curand o sa o alergi pe mami!

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
| citat din mesajul lui Ruxita LML Mara acrobata delfinutza ![]() LML Dragos Andrei ![]() si fie ca mamele voastre sa nu fie nevoite sa se duca la munca dupa 1 an, ci sa stea cu voi cat timp veti avea nevoie de ele! AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
FFF Bine spus. Asta-i cei trebuie unui copil, MAMA.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

, stiu ca nu am mai scris de o luna si ceva si din pacate nici nu v-am mai citit dar eu cand dispar din peisaj inseamna ca s-a intamplat ceva. de data asta acest ceva a fost o tipa care a intrat cu masina in sotul meu, care era cu motorul si i-a facut praf piciorul. I-a iesit tibia prin picior, s-a rupt in mai multe parti si are fracturat si peroneul, drept pentru care este imobilizat. Din acel moment viata mea a devenit agitata si cu un program strict, dimineata spital, pe urma job dupa care iar spital ca la 7 seara sa ajung si eu in final la piticul meu drag. De cateva zile l-am adus pe sotul meu acasa, asa ca am doi copii de ingrijit. E greu sa il vad ca nu nu se poate misca, are un fixator extern care ii tine cele 5 suruburi si cu care trebuie sa stea 6 sapt si pe urma urmeaza alta operatie pt punerea unei tije si apoi alta operatie pentru luare de grefa de piele de la mana si pus la picior, acolo unde are gaura.
de David luptatorul nostru