Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)
Raspunsuri - Pagina 10
tomaca spune:
LML
Mara Delfinuta
Dragos Andrei
Un cadou de ziua voastra 

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan 

tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel buna dimineata Mara si Dragos![]() ma tot gandesc cum as vedea treaba cu intorsul la serv daca as fi BF sau Tomaca.sau alte fete care deja lucreaza.. Bine, eu chiar pierd la bani daca ma intorc, nu am reusit sa gasesc bona, am alternativa unei crese private, dar am amanat mereu vizitarea,ca .." e prea devreme" . Si alaptez des. ff des .Daaar, aseara a adormit Ema cu tati, fara urlete, insa dupa ce a papat tzatza, atipise, apoi au trezit-o cainii vecinului si a fugit somnul: vorba-joaca-plimbat, apoi a pus-o tati pe perna, leganata. N-a protestat. Yupiii .P.S. A recuperat noaptea tzatzaiala, dar asta e alta poveste.. Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Daca mai poti sta acasa, stai. Nu-i o fericire la servici, cat o fi el de bun si bebe este mai important. Bona mai cautati?
varsta lui Tudor

tomaca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Am gasiiiit!!! Ce dulcica e Ema!!! Pozele cu amandoua fetele sunt bestiale...Ai o familie frumoasa foc! Fericito!![]() _ Mami de strumfita zgubilitica![]() |
varsta lui Tudor

tomaca spune:
[/quote]
Ma apuca plansul
Nu se pune problema sa merg la munca pt ca nu am ce face cu Andrei Ma intreb cu ce vom trai ? din ce ?200 Ron alocatia copilului ? si cei 600 Ron sunt f putin darmite deloc
Disper cand vad in jurul meu zeci de familii de tigani cu nu stiu cati copii dupa ei si mamele cersesc si primesc ajutoare sociale si ...tot asa
Eu cand am ramas insarcinata,am plans
Nu de fericire ! si nu pentru ca nu-mi doream copilul,imi doream mai mult ca orice un bebe,dar stiam ca in afara de dragoste nu am mare lucru de oferit(material) Pt mine a avea un copil e un lux Nu-mi cumpar mie nimic,ca sa aiba el de toate ...
Ma intreb ce vom face mai departe ...sper sa aiba mila bunul Dumnezeu de noi ...ce Craciun,ce cadouri ? pt mine/noi sunt vise
M-am descarcat :( 
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''
mami
de 2 ochi albastri
[/quote]
Dulci, fruntea sus caci va veni el soarele si pe la voi. Cum-ti spunea si Ayanna, cel mai important este pentru un copil dragostea parintilor. Exemplul dat de parinti copiilor in situatiile grele este f important.
varsta lui Tudor

ayanna_xem spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vezi pe mail, ca este invitatie...
_
Mami de
strumfita zgubilitica
alexutzzza spune:
La Mai Multe Multe Multe Lunite MARA!!!

!!!
Sa cresti mare, frumoasa, desteapta si sa o bucuri pe mami!
Mire pofta mare! ![]()

de
Yannis
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza La Mai Multe Multe Multe Lunite MARA!!! ![]() ![]() !!!Sa cresti mare, frumoasa, desteapta si sa o bucuri pe mami! Mire pofta mare! ![]() ![]() de Yannis |
ce pfta mare?????
....din surse destul de sigure
eu muream dupa ceva dulce cu mar...n-aevam ce trebuie pt praji...si am sfarsit prin a face clatite umplute cu mar....
gata m-am linistit...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
sincera sa fiu...eram dimi asa de bine dispusa...pana am citit mesajul de la lalitica...care efectiv m-a lasat fara apel....nu pot sa cred cata putere are femeia asta...la cate incercari a fost pusa fam ei...lali u brat de
...si multa, multa sanatate tie si celor dragi tie...esti o femeie extraordinara...un exemplu de tarie pt noi...
...respect..tinem pumnii pt david
apoi...adik acu am citit mesajul lui dulci...nu-i corect lui...dar ..mere asa...
nu-mi gasesc cuvintele...am zile cand efectiv ma las coplesita de tot ce vad si aud in jur. apoi imi zic...nu exista..NU SE POATE...TREBUIE INCERCAT ORICE... a mun ci nu e o rusine....
pt ca sunt plina ed modestie..( de asta mi-e umflata ranza)...je...am zis c-am sa innebunesc 2 ani acasa...eu care aveam un job super..mi se potrivea ca o manusa...
a venit pe lume jiji...acum simt ca asa sta acasa 40 de ani..nu ma plictisesc...INSA...acu ceva timp tasu a inceput sa bata apropo ca e greu la firma fara mine..etc 
...eu am tacut...am zis ca daca chiar e nevoie...ma intorc...( oricum n-am vb cu gura mea)
insa..imi doresc f mult sa mai stau acasa cu el..FOARTE MULT...nu ma plang, nu-mi lipseste nik, multumesc lui D-zeu, dar...peste noapte mi-a venit o idee( prin care sa mai fac un banutz stand acasa)..la rugamintea unei mamici din parc care si-ar fi dorit un premerg din ala...vtech...dar nu si-l permitea nou...am hotarat sa investesc o indemnizatie in diverse chestii sh( in special jucarii din astea la moda vtech, ficer price , elc) dar in stare f buna si sa mai pun si eu un pic peste...si sa le vand online...pt persoanele care nu tin neparat la...eticheta
cand am vz ca livia a dat 4 mil pe ...am uitat cum ii zice de la chicco..m-a durut sufletul...gandindu-ma ca puteam sa-i aduc chestia aia ca noua la juma de pret aproape si restul sa-i ia altceva...
in fine sper sa nu dau gresh..si macar sa-mi recuperez banii...daca nu....jiji va fi pufuletul cu cele mai multe jucarii![]()
dulci...e doar o idee....sa nu te supi pe mine ( pe mine poate unii m-ar judeca..ceva de genul...n-are ce manca?...dar mi se rupe..ma gandesc numai la jiji...vorba ta...cred ca orice mama se gandeste intai la copil...
of...va rog sa ma scuzati pt carnatzeala
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
tomaca spune:
Cris.D am vazut pozele. Fff frumoase fetele
. Sa-ti traiasca.
Facem si noi miscarea aceea a Emei de inceput in 4 labe, dar ne blocam acolo si dam in cotaiala, cum zice tasu.
Frumoasa si pisica. Si ce discutie aprinsa cu Ema. Este pisica sau motan? Ca eu am un motan. Poate ne incuscrim la pisici ![]()
varsta lui Tudor

decenuela spune:
MI-am adus aminte..sper sa nu se supere miremia pe mine...
mi-a ramas la neuron o imagine cu mara....era pe perchet...si dadea sa mearga mai repede de-a busilea...insa a ridicat genunchii...efectiv mergea ca o maimutica...sdau ma rog se straduia ca-i alunecau picioarele...era nostima rau
nu cred ca e un caz unic..cred ca mai toti pufii fac din astea..dar eu n-am mai vz pana acum si mi s-a parut f f haioasa
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret

.
Ana