Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Fetele acum am vazut stire la realitatea ca e posibil ca legea cu micsorarea concediului de ingrijire copil sa se aplice tuturor mamelor, inclusiv cele care sunt in concediu deja.
Un tip de la PDL(domn nu-l pot numi dupa cum vorbea) spunea ca ei sprijina munca cu legea asta, si ca aliniaza romania la uniunea europeana.
In rest e aliniata de tot, doar aici aveam probleme.
La intrebarea reporterului ce vor face mamele cu copilul, la un an a spus ca fiecare isi va gasi o solutie.
Ei se gandesc doar cum sa faca bani la buget, nu-i intereseaza ce se intampla cu populatia tarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

daca am salvat draft in capitolul trecut acum nu mai pot intra sa-mi iau mesajul????? scrisesem asa de mult.....
si ce mi-e ciuda ca scrisesem despre pufuletii frumosi pe care i-am vazut: Uca cu tortul ei de belea si rochita super, Daria craiasa zapezii, Daniel cu mami si tati in poveste de dragoste, Mara cu Lorena cu cizmulitzele lor hot si hainute mderne...

ma duc s-o culc pe mocutza si sa ma bag la un Tanar si nelinistit... sa nu radeti de mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

ce tampenie! pana acum n-am zis nimic...dar eu cu cine imi las cupilul????

ce sa zic "adeptul locului de munca"

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am vazut poze cu iarna la zgubi zici ca-s de reclama fetele
m-am invrednicit sa le pun si eu pe cele de toamna, ca acu vine zapada si sunt outdated

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

ai doua fete foarte frumoase si tu a treia , si pisica ce intra in peisaj , arata la fel cu pisica cu care s-a imprietenit "catelusul" meu .
v-ati mutat din nou la casa?

ps : cu ce rimel o dai pe Ema? vreau si eu asa gene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

daca am salvat draft in capitolul trecut acum nu mai pot intra sa-mi iau mesajul????? scrisesem asa de mult.....
si ce mi-e ciuda ca scrisesem despre pufuletii frumosi pe care i-am vazut: Uca cu tortul ei de belea si rochita super, Daria craiasa zapezii, Daniel cu mami si tati in poveste de dragoste, Mara cu Lorena cu cizmulitzele lor hot si hainute mderne...

ma duc s-o culc pe mocutza si sa ma bag la un Tanar si nelinistit... sa nu radeti de mine....

pui mic

si eu ma mai uit din cand in cand, stii ce e misto la serialul asta? ca poti sa faci pauza un an 2 si daca vezi 2-3 episoade stii deja ce s-a intamplat, dar asa de bine se adoarme pe el

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:

si eu ma mai uit din cand in cand, stii ce e misto la serialul asta? ca poti sa faci pauza un an 2 si daca vezi 2-3 episoade stii deja ce s-a intamplat, dar asa de bine se adoarme pe el

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

corect
dar la mine serialul asta e ca reper, cand incepe stiu ca e gata ziua , vine seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

ce tampenie! pana acum n-am zis nimic...dar eu cu cine imi las cupilul????

ce sa zic "adeptul locului de munca"

31.12.2009 Roxi de Diana

ce sa mai zic....legea asta cumva obliga angajatorul falimentar sa primeasca mama inapoi la locul de munca si sa o si plateasca LUNAR? sau obliga alt angajator sa preia o mama ? ca un copil de 1 an nu prea are loc la nici o cresa /gradinita sau daca are...va cere concedii peste concedii sa stea cu copilul pentru ca a racit, pentru ca Doamne Fereste mai stiu eu ce....si daca am familia in 2 tari mai vreau si concedii peste condedii sa ajung in Grecia sa-si vada si copilul bunica, sa facem sarbatorile in familie etc etc...

de Yannis

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

err,orice e posibil, dar intr-o luna clar nu ma duc nikaieri. sunt nervoasa, trista, revoltata.
nu aveamo optiune clara nici pentru la anu in toamna, dar speram sa incep pasi concreti in primavara: cine sta cu ema, intarcarea, etc...
pot lua oare conced fara plata? cat timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am vazut poze cu iarna la zgubi zici ca-s de reclama fetele
m-am invrednicit sa le pun si eu pe cele de toamna, ca acu vine zapada si sunt outdated

ai doua fete foarte frumoase si tu a treia , si pisica ce intra in peisaj , arata la fel cu pisica cu care s-a imprietenit "catelusul" meu .
v-ati mutat din nou la casa?

ps : cu ce rimel o dai pe Ema? vreau si eu asa gene

pui mic

da, ne-am mutat acasa...nu am putut..

p.s.nu poti lua draft de la capitol inchis...asa m0am tzepuit io anul trecut cu mesaju de predarea stafetei la odisee

Mergi la inceput