Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am plecat la service cu iPhonul, mama, ce tuta sunt uneori!! mi-a zis nenea ala ca s-ar putea sa il tin de bibelou de acum incolo, dar sa vin totusi sa vaza despre ce e vorba....mor nu alta!
mi-l facuse cadoul de craciun anul trecut sotul.....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

tinem pumnii sa se rezolve, daca e problema de soft doar , nu vad de ce nu s-ar putea face.
am vazut pozici tare frumoase cu Daniel, cu bunicii si cu sarutul lui tati , trebuie sa fiti tare fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetelor stiu ca mai sunt 2 luni pana la luarea motului dar eu nu stiu ce obiceiuri sunt si cum se face.
MA puteti ajuta?
Multumesc

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Obiceiurile depind de la zona la zona. Nu au nicio semnificatie religioasa insa, deci fiecare face cum crede.
Noi vom organiza o mini petrecere la noi acasa, nasa ii aduce un rand de hainute noi, ii va face un motz cu o fundita rosie (ca piticul are suficient par, la sora-sa abia a reusit sa taie cu o forfecuta de pielite, ce sa prinda in funda?) si il taie. Apoi pe o tava se pun diverse obiecte, care pot semnifica o cariera anume sau anumite calitati si copilul alege 3 obiecte.

Cam asa stiu si eu.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

ruxita fiola are 3 ml eu iam pus 1,5 ml cu 1 ml de ser fiziologic. asa mia zis dct. acum iam facut aerosolii. dar nu a stat sa se termine tot. plange si se arcuieste de zici ca eci. restul lam facut eu ca mai ramases solutie. a stat cam 2 min, 3.
danasor multumesc d eraspuns.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Am plecat la service cu iPhonul, mama, ce tuta sunt uneori!! mi-a zis nenea ala ca s-ar putea sa il tin de bibelou de acum incolo, dar sa vin totusi sa vaza despre ce e vorba....mor nu alta!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Deci am avut dreptate. Sotul trebuie sa faca un cadou neasteptat.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

ruxita fiola are 3 ml eu iam pus 1,5 ml cu 1 ml de ser fiziologic. asa mia zis dct. acum iam facut aerosolii. dar nu a stat sa se termine tot. plange si se arcuieste de zici ca eci. restul lam facut eu ca mai ramases solutie. a stat cam 2 min, 3.
danasor multumesc d eraspuns.

incearca sa-i faci restul cand doarme, ii tii mascuta cat mai aproape de nasucul lui, tot inhaleaza vaporii. Anastasia adormea cand ii faceam aerosoli, dar eu ii faceam fara mascuta , o tineam in brate, dadeam drumul la desene si chiar se simtea bine, vaporii o racoreau.

pupici multi si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

buna ziua.
lml A de dulcineea.

deja miroase a sarbatoare, brazi, ninsoare.....

mamicile care folositi aparatul de aerosoli ce dozaj de solutie puneti si ce solutie? am cumparat azi aparat avem imrpumut pe cardul de salarii si am luat banuti de acolo. daca nu cumparam apaartul acum cand am nevoie... piciul meu ink tuseste rau. mia zis dct dupa ce terminam augmentinul sai dau suemtrolim ink 2 zile. si pt aparat mia dat sa pun jum de fiola de ACC cu 1 ml de ser fiziologic. dar voiam sa va intreb voi ce solutii puneti. mersi. ma intreba dct cum de lam racit in halul asta iti vine sa te sui pe pereti ca doar nu lam racit eu........

am vazut poze cu ucuta, daria

eu am inceput sa iau parasinus de raceala ca imi simt capul cat o banita si tantum verde.

cat are o jumate de fiola ACC??? doza e de 0,5 ml de ACC (fiola) la 2 ml ser fiziologic!!!

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

doza de unde? de pe prospect?

pui mic

doza uzuala vroiam sa zic (pe care ne-a recomandat-o noua medicul)... de fiecare data a fost 2 ml de ser fiziologic indiferent de substanta activa, apoi medicamentul in proportii de 0,25, 0,3, 0,5 ml (ventolin, acc, s.a.) Dar intr-adevar, ar trebui s-o trimitem la medic nu sa-i dam indicatii pretioase de doze de medicamente!
myky, in caz ca medicul nu ti-a prescris altfel, faceti aerosoli doar cu ser fiziologic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

am vazut poze cu iarna la zgubi zici ca-s de reclama fetele
m-am invrednicit sa le pun si eu pe cele de toamna, ca acu vine zapada si sunt outdated

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:

Citat:

buna ziua.
lml A de dulcineea.

deja miroase a sarbatoare, brazi, ninsoare.....

mamicile care folositi aparatul de aerosoli ce dozaj de solutie puneti si ce solutie? am cumparat azi aparat avem imrpumut pe cardul de salarii si am luat banuti de acolo. daca nu cumparam apaartul acum cand am nevoie... piciul meu ink tuseste rau. mia zis dct dupa ce terminam augmentinul sai dau suemtrolim ink 2 zile. si pt aparat mia dat sa pun jum de fiola de ACC cu 1 ml de ser fiziologic. dar voiam sa va intreb voi ce solutii puneti. mersi. ma intreba dct cum de lam racit in halul asta iti vine sa te sui pe pereti ca doar nu lam racit eu........

am vazut poze cu ucuta, daria

eu am inceput sa iau parasinus de raceala ca imi simt capul cat o banita si tantum verde.

cat are o jumate de fiola ACC??? doza e de 0,5 ml de ACC (fiola) la 2 ml ser fiziologic!!!

doza de unde? de pe prospect?

doza uzuala vroiam sa zic (pe care ne-a recomandat-o noua medicul)... de fiecare data a fost 2 ml de ser fiziologic indiferent de substanta activa, apoi medicamentul in proportii de 0,25, 0,3, 0,5 ml (ventolin, acc, s.a.) Dar intr-adevar, ar trebui s-o trimitem la medic nu sa-i dam indicatii pretioase de doze de medicamente!
myky, in caz ca medicul nu ti-a prescris altfel, faceti aerosoli doar cu ser fiziologic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

omg. ce descarcasesi? sa stim sa ne ferim...sper sa se repare

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput
Mergi la inceput