Pufusori din Ianuarie si Februarie 2010 (cap 170)
Raspunsuri - Pagina 4
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blue_flower Am plecat la service cu iPhonul, mama, ce tuta sunt uneori!! mi-a zis nenea ala ca s-ar putea sa il tin de bibelou de acum incolo, dar sa vin totusi sa vaza despre ce e vorba....mor nu alta! mi-l facuse cadoul de craciun anul trecut sotul..... de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
tinem pumnii sa se rezolve, daca e problema de soft doar , nu vad de ce nu s-ar putea face.
am vazut pozici tare frumoase cu Daniel, cu bunicii si cu sarutul lui tati
, trebuie sa fiti tare fericiti
tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lillo
Obiceiurile depind de la zona la zona. Nu au nicio semnificatie religioasa insa, deci fiecare face cum crede. Noi vom organiza o mini petrecere la noi acasa, nasa ii aduce un rand de hainute noi, ii va face un motz cu o fundita rosie (ca piticul are suficient par, la sora-sa abia a reusit sa taie cu o forfecuta de pielite, ce sa prinda in funda?) si il taie. Apoi pe o tava se pun diverse obiecte, care pot semnifica o cariera anume sau anumite calitati si copilul alege 3 obiecte. |
Cam asa stiu si eu.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

myky791 spune:
ruxita fiola are 3 ml eu iam pus 1,5 ml cu 1 ml de ser fiziologic. asa mia zis dct. acum iam facut aerosolii. dar nu a stat sa se termine tot. plange si se arcuieste de zici ca eci. restul lam facut eu ca mai ramases solutie. a stat cam 2 min, 3.
danasor multumesc d eraspuns.
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
tomaca spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Am plecat la service cu iPhonul, mama, ce tuta sunt uneori!! mi-a zis nenea ala ca s-ar putea sa il tin de bibelou de acum incolo, dar sa vin totusi sa vaza despre ce e vorba....mor nu alta! mi-l facuse cadoul de craciun anul trecut sotul..... de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Deci am avut dreptate. Sotul trebuie sa faca un cadou neasteptat.
varsta lui Tudor

danasor spune:
| citat din mesajul lui myky791 ruxita fiola are 3 ml eu iam pus 1,5 ml cu 1 ml de ser fiziologic. asa mia zis dct. acum iam facut aerosolii. dar nu a stat sa se termine tot. plange si se arcuieste de zici ca eci. restul lam facut eu ca mai ramases solutie. a stat cam 2 min, 3. danasor multumesc d eraspuns. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
incearca sa-i faci restul cand doarme, ii tii mascuta cat mai aproape de nasucul lui, tot inhaleaza vaporii. Anastasia adormea cand ii faceam aerosoli, dar eu ii faceam fara mascuta , o tineam in brate, dadeam drumul la desene si chiar se simtea bine, vaporii o racoreau.
pupici multi si sanatate
Ruxita spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui danasor
doza de unde? de pe prospect? pui mic |
doza uzuala vroiam sa zic (pe care ne-a recomandat-o noua medicul)... de fiecare data a fost 2 ml de ser fiziologic indiferent de substanta activa, apoi medicamentul in proportii de 0,25, 0,3, 0,5 ml (ventolin, acc, s.a.) Dar intr-adevar, ar trebui s-o trimitem la medic nu sa-i dam indicatii pretioase de doze de medicamente!
myky, in caz ca medicul nu ti-a prescris altfel, faceti aerosoli doar cu ser fiziologic!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
cris.dogarel spune:
am vazut poze cu iarna la zgubi
zici ca-s de reclama fetele
m-am invrednicit sa le pun si eu pe cele de toamna, ca acu vine zapada si sunt outdated
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
danasor spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Ruxita
doza uzuala vroiam sa zic (pe care ne-a recomandat-o noua medicul)... de fiecare data a fost 2 ml de ser fiziologic indiferent de substanta activa, apoi medicamentul in proportii de 0,25, 0,3, 0,5 ml (ventolin, acc, s.a.) Dar intr-adevar, ar trebui s-o trimitem la medic nu sa-i dam indicatii pretioase de doze de medicamente! myky, in caz ca medicul nu ti-a prescris altfel, faceti aerosoli doar cu ser fiziologic! AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |

cris.dogarel spune:
omg. ce descarcasesi? sa stim sa ne ferim...sper sa se repare
Cris, mami de
Ema, my lucky 13 si
Ana
tomaca spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8072739-ioan-botis-scurtarea-concediului-crestere-copilului-putea-afecta-mamele-aflate-acest-moment-concediu-femeile-care-intorc-mai-devreme-lucru-putea-primi-indemnizatie-500-lei.htm
varsta lui Tudor

de Daniel, n.01.02.2010
iti vine sa te sui pe pereti ca doar nu lam racit eu........